Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Утре "В"сички на мач!

Мнениеот the_blue_fan » 08 авг 2015 21:04

КАН написа:А тоалетни ще има ли на т.н. армия , че в парка откъм Г мирише лошо .

Не ! Всеки се облекчава където намери за удобно. От БФС няма глоби за неприятна миризма, така че няма проблеми.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 08 авг 2015 21:11

Там сме.САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 авг 2015 08:27

the_blue_fan написа:
КАН написа:А тоалетни ще има ли на т.н. армия , че в парка откъм Г мирише лошо .

Не ! Всеки се облекчава където намери за удобно. От БФС няма глоби за неприятна миризма, така че няма проблеми.

Факт - всички се облекчаваме върху бетонното чудо в "Сухата река" ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ceBep

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ceBep » 10 авг 2015 12:31

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/877/8287877c.jpg[/wrapimg]

ДО КОГА ще сте толкова грамотни :|

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2015 13:33

Бившият защитник на ЦСКА Тончи Кукоч направи култово изказване пред Sportal.bg. Бранителят заяви, че от Лудогорец са се свързали с мениджъра му, за да го привлекат в Разград. Кукоч обаче не спря дотук. Той заяви, че не иска да играе за "орлите", тъй като има много приятели в ЦСКА и няма намерение да предаде клуба.

"Лудогорец се свърза с моя агент, за да му съобщи, че ме искат в отбора. Аз обаче не желая да играя в Разград, тъй като имам много приятели в ЦСКА и не искам да предам този клуб. Минев трябва да ми е благодарен, че отказах, тъй като ако бяха ме взели, щеше да ми носи вода и обувките", заяви Кукоч пред Sportal.bg.

Да се знае :!:

Потребителски аватар
caci

Марков: ЦСКА вече започва да си плаща данъците

Мнениеот caci » 10 авг 2015 21:48

Цска ще започне да си покрива задълженията към НАП, заради които загуби лиценза си през лятото. Това разкри изпълнителният директор на "червените" Пламен Марков и допълни, че вече такива дългове няма да се трупат занапред.

"Гриша Ганчев обяви, че е провел разговор с финансовия министър и с него са се разбрали задълженията на ЦСКА към държавата да бъдат изплатени. Тези задължения и данъците е важно да бъдат платени. Искам да уверя премиера, че оттук-нататък ЦСКА ще си плаща данъците, но нека това важи за всички отбори."

"Ако ние бъдем стриктни, а други не са, какво правим. Има важен въпрос - къде беше НАП досега, защото ЦСКА има огромни дългове там, защо досега нямаше подобни сигнали? И се получаваше лиценз, а сега не се получи?"

"Не мога да твърдя, че има натиск върху БФС. Ние кореспондираме с тях, естествено е, че усещаме някои неща, но те не могат да бъдат доказани. Виждаме се достатъчно често с Гриша Ганчев и решаваме текущите въпроси в интерес на клуба. Не мисля, че трябва постоянно да съм в контакт с него, той има достатъчно ангажименти", сподели Марков пред Ринг.

ООООО, чудо!!! Тия ще започват да си плащат,ама са и малко нагли,искали и другите да си плащат.Това ме потресе,тия като не си плащаха си мълчаха като ощипани моми,а сега видители ще благоволят да си плащат,ама понеже сега ще си плащат и другите да плащат.Че то който не си плаща си отива при аматьорите,някои по рано,а други със огромно закъснение /знаем кои,защото те са комунизмопомазани/.

Той разкри и каква е структурата на управлението на клуба към момента. По думите му, един от досегашните собственици Юлиян Инджов продължава да дава средства за "червените".

"В новото дружество ФК ЦСКА аз съм представляващ, а Милко Георгиев е член и той продължава участието си. За господата Манджукови не съм запознат, по-скоро те не участват на този етап. Инджов остава като съсобственик в клуба, той помага изключително много със средства за издръжката и мисля, че ще продължи и занапред така."

"По отношение на средствата, въпросът трябва да се отправи към собственика. Но плановете за бъдещето на ЦСКА са сериозни, както и за базата на Панчарево. От есента там ще започне реконструкция на базата, ще се сменят двата терена. Подобна е визията и за стадиона. Но нека не избързваме, сега е важно първият отбор да показва атрактивни игри."

"Обявяването на дружеството ПФК ЦСКА в несъстоятелност е въпрос, по който най-добре е да се произнесат юристите. Има практика в България, а и международна такава и мисля, че Гриша Ганчев използва начина на Глазгоу Рейнджърс да продължи да участва", сподели още Марков.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Тик-Так1892
Контакти:

Величието на Армейската общност...

Мнениеот Тик-Так1892 » 12 авг 2015 00:58

"Армейците преминаха в ново състояние на духа

Навремето ЦСКА бе създаден като футболен клуб, за да печели победи на футболното поле. Победите пък им спечелиха много бързо армия от фенове, защото няма нищо по обединяващо от успехите. Това бе причината дълги години при ЦСКА целта да затъмнява идеята. Всъщност идея въобще не съществуваше! Успехите изчерпваха нуждата от идеология.
Сега нещата са категорично променени. Независимо че ЦСКА не печели велики победи и е много далеч от първоначално заложените стандарти, хората се стекоха на „Армията” и се радваха на отбора си във В група. Немислимо, невероятно и невъзможно. Но безспорен факт. Може би и заради миналото, но преди всичко заради усещането, че са общност - червените фенове са на стадиона, дори когато нивото е аматьорско.

Не е важна групата
важно е усещането.

Това обединява тези близо 10 хиляди преки зрители, които с присъствието си легитимират величието на марката. Този път не с някакви митични полуфинали и скалпове на европейски грандове, а в мач срещу Струмска слава Радомир. Този мач обаче не е по-малко значим от онези избледнели европейски вечери. Защото този мач го играят феновете със своето обилно присъствие по трибуните. 11-те играчи в червено са само еманацията на идеята, която е заразила цялата общност.

Това е важното и същественото около ЦСКА. Дълговете, фалита, лиценза са само злободневни щрихи, които ще останат като лош спомен. Страстта, емоцията, чувството за принадлежност ще останат завинаги. Естествено, че ЦСКА ще се върне бързо в А група, но ще го направи с още по-сериозен капитал. Той се нарича преминаване през трудностите. Заедно, един до друг – отбор и привърженици. Началото бе сложено в неделя. 10 хиляди - червено море, любов и взаимност. Децибелите се чуваха на километри от Армията. Това е много повече от 10 милиона лева към НАП и останалите задължения.

В неделя се роди феномен

За пръв път мач от В група бе безусловно по-значим във всяко едно отношение от играещият се по същото време двубой от елитния ешелон. Дори и като футболни достойнства. И това е най-точната диагноза за всичко, което се случва в българския футбол и най-вече за управлението му. Нещата са докарани до пълен абсурд. БФС изпрати футбола в заточение. Интернира го! И хората им го показаха. Никой не се интересува от формалната подредба на групите, защото футболната игра не е таблица с прости числа. Играта е за тези, които я гледат. И те отидоха на „Армията”. И доста отбори, които правят мелето в абсолютно несъстоятелната А група, биха могли да се замислят дали вместо да правят шпалир на хегемонията, не е по-добре да отидат да играят истински футбол. А някои вечни съперници не изпуснаха ли всъщност огромен шанс и те да се включат в еуфорията. Защото в А група са само миманс!

При всички положения е ясно едно. Предстои една супер вълнуваща година за червената армия. Имената на съперниците нямат никакво значение, без значение са и задявките на недоброжелателите. Важно е само това което се видя на мача със Струмска слава. Трудностите обединяват, но когато има идея това да се направи. А днешните цесекари определено вече имат своята идея. И тя ще ги води към светлото бъдеще."

Жаклин Михайлов,
Тема Спорт.

pens
Контакти:

Re: Величието на Армейската общност...

Мнениеот pens » 12 авг 2015 01:15

Успехите изчерпваха нуждата от идеология...

Тик-Так..
Преди ти бях чел мнения и ми харесваш като мислене, но ако споделяш това мнение, жалко за теб. Именно това е изречението, заради което ви бъзикат доста хора в България. И все пак, хубава си е статийката, защото ентусиазмът при човек е водещ. Но специално от Жаклин и от журналист като цяло не очаквах да напише чак толкова конкретно горното. Тик-так, извинявай, ако съм написал десетина глупости, но такива неща обикновено не дочитам, че ми изглеждат на статия "пред заплата".

Наздраве! :)
Пише се Левски, чете се Любов.

4x4
Контакти:

Re: Величието на Армейската общност...

Мнениеот 4x4 » 12 авг 2015 02:21

Ние феновете на ЦСКА, нямаме нужда от превъзнасяне по медии и форуми.
Който не е с нас в трудните моменти няма място до нас, когато сме на върха.
Журналисти и писачи винаги ще има около ЦСКА, търсещи скандал или популярност. Марката продава и покрай марката всеки гледа да изкара някой лев. O'k
Марката е ЦСКА и всеки, който може, смуче колкото може: Босове, шефове, политици, комбинации, манипулации, лицензи, кредити, дългове, А група, В, Б, журналисти, репортери, ТВ- права, функционери, милиционери ..
AAЕее..!
Армейци сме - нe ни предизвиквайте, да не бягате, като кози!
Ние, привържениците на ЦСКА СОФИЯ, нямаме нужда от свирки и няма как някой да ни духа на всички едновременно.
Така че: Мерете си приказките!

ПС: Привържениците на други отбори да не се засягат -
Подмятания и провокации приемаме и отвръщаме подобаващо, все пак и те са част от играта
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2015 15:24

Някой ако е срещал в Бургас да се продават от фланелките Лото,моля нека съдейства!Не намерих магазин в Бургас,двата магазина на Спорт депо в Созопол не предлагат от нашите неща,както и този в Сл.бряг! :(

Върни се в “ЦСКА”