Заклет Левскар написа:4:0
Йорданов.
Йорданов.
Галчев.
Бранеков с глава.
Това е третото мнение в темата за мача.
Резултат и голмайстори, горе-долу съм познал

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Заклет Левскар написа:4:0
Йорданов.
Йорданов.
Галчев.
Бранеков с глава.
Заклет Левскар написа:Заклет Левскар написа:4:0
Йорданов.
Йорданов.
Галчев.
Бранеков с глава.
Това е третото мнение в темата за мача.
Резултат и голмайстори, горе-долу съм познал
armeec93 написа:revo3 написа:направи ми впечатление, как се радват футболистите на цска след головете все едно играят срещу Реал мадрид,финал от шампионска лига
Само не знам каква игра очаквате от събрани преди месец момчета, които идват от В,Б група. Или от дъртите пергиши от А... Още повече с неопитен треньор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:armeec93 написа:revo3 написа:направи ми впечатление, как се радват футболистите на цска след головете все едно играят срещу Реал мадрид,финал от шампионска лига
Само не знам каква игра очаквате от събрани преди месец момчета, които идват от В,Б група. Или от дъртите пергиши от А... Още повече с неопитен треньор.
Щото доста твои колеги са се надъхали, даже вече си избират отбори от А група за жребия...
W84me написа:armeec93 написа:revo3 написа:направи ми впечатление, как се радват футболистите на цска след головете все едно играят срещу Реал мадрид,финал от шампионска лига
Щото доста твои колеги са се надъхали, даже вече си избират отбори от А група за жребия...
BRF написа:Всички се надяваме и надъхваме на един определен отбор от А група!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:BRF написа:Всички се надяваме и надъхваме на един определен отбор от А група!
Ако минете през квалификациите, заповядайте, аз не се притеснявам от този ви състав, с този треньор
Потребители, разглеждащи този форум: nikolay_cska, soilwork и 12 госта