Касев хвърли кърпата.Дамянов разпусна отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Касев хвърли кърпата.Дамянов разпусна отбора

Мнениеот haiobaio » 13 авг 2015 13:49

emigo73 написа:
haiobaio написа:
emigo73 написа:Извинявам се за спама,ама това,че Банишора било пълно с локомотивци е пълна глупост. Просто децата тренираха в Локото,поради близоста с стадиона. Локомотивци бяха,няколкото пришалци от Надежда и Драс Мала.

Пришълците в Банишора и Драз Махала бяха от други отбори. Кореняците 80% сме от Локомотив. Но няма как да знаеш тъй като не си от там, иначе нямаше да пишеш тези редове.
Всъщност хората още са си там, просто вече не се интересуват.

Понеже не съм от там,не съм учил и завършил 14-сто,не съм тренирал в Локо,не съм изиграл 50-сет мача с 100-но,48_мо и тукощо сформираното спортно и всичко това под егидата на Локомотив Сф. ми кажи имената на трима банишорци от локото,защото аз (родения и живял там 42 години) познавам двама.

Добре, само левскари има в Банишора, други няма.

Потребителски аватар
BDP1988
Контакти:

Мнениеот BDP1988 » 13 авг 2015 14:17

събирате се поне 1000 локомотивеца, правят се регистрации, обявяват се кандидатури на желаещите да упрявляват клуба, провеждат се избори, мандатът е година за година, като се правят ежемесечни събрания, на които се обсъжда всеки разход и приход, събира се членски внос - 10/20/30/40/50лв на месец от всеки регистрирал се. Ако събраните пари са около 30 000лв на месец лично според мене биха били достатъчни да се издържа отборът във В група, като по-голяма част от парите се влагат в школата, като в мъжките мачове се играе с юношите старша възраст, които биха играли и без заплати, трупайки опит, естествено, при добри резултати се поощряват с някаква премия. След година/две упорита работа ще се е събрала сума за някое и друго игрище и така живи/здрави за 10-на години може да се изгради необходимата основа, клубът да се структурира и да се помисли за изкачване по-нагоре, следващите 5години целта да е връщане в А група. Няма как да стане веднага всичко, това е положението, трябва търпение, нищо фатално не е станало. Работейки правилно през тея години, дори и в долните групи, към първоначалните хиляда локомотивци съм сигурен ще се присъединят поне още 5/6000 и така бюджетът да не е проблем, нз, аз поне не виждам причина да не може да се случи всичко това, вие ще кажете и ще покажете дали е така!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 авг 2015 14:26

kiril.a.d написа:
haiobaio написа:
kiril.a.d написа:
haiobaio написа:
kiril.a.d написа:Грозно и трагично, но...колкото и да е клише, аз предупредих Локомотивци, че така ще стане, щом отказват да работят с Касев...
Не знам, каква я мислят сега... - жалко за Локото!

Какво да работим с Касев, бе, човек? Ти имаш ли акъл, сериозно?
Ние гъзове не лижем.
Мислим да ни има, честно да ти кажа.

Не знам...със 700 човека на мач, не можете да издържате отбор, дори във "В" група!
А пари има само в такива, на които...явно трябва да им се лиже ;) ...други, с пари, в България няма!
Така че...не знам, каква я мислите... - нещо като "чиста и свята република" на В.Левски, ама не биде....

700 човека са си 700 човека, добро начало е. Повече от някои отбори в А група. Ако нещата тръгнат като хората догодина ще сме 1400 и така нататък. Никога не сме били мода, че куцо и сакато да ни е фен. Ние сме си ние. Не лижем гъзове. И вярвай ми, колкото по-чист ни е клуба, толкова по-добре.

Едно време...в лошото комунистическо време ;) , когато обаче имаше футбол и футболисти, не знам дали знаеш, но на мач, Локо - ЦСКА се събираха по 40 -50 000 зрители!!! И вярвай ми, не са били 2/3 цесекари, а по равно!!!
Какво стана...къде изчезнаха феновете на Локото??? - май те измряха, вместо..."комунистите" на ЦСКА ;) :lol:
Тъста ми беше железничар - лека му пръст! Цяла Банишора, от където съм, е железничарски квартал! - синът ми заради дядо си и на квартален принцип (по английски ;) :) ) стана от Локото...Ама Банишора се напълни с какви ли не привърженици, пък Локото...се изтласка в Надежда. А Надежда си е село...и то като Подуене ;)
Но мисълта ми е друга - как с провала на отбора, ще върнете привърженици??? - това, според мен, става с игра, медали и участия в ЕКТ!!! А това, без "силен човек", днес, не става...

KAD2, тия неща за Банишора можеш да ги пишеш на друго място!!!от 1985 година ги познавам по имена 5-та Локомотивци от квартала ( още един дойде като зет преди 3 години ) и двамата Слависти, деугото е 85% Левски и 15% заблудени личности от ЦСКА!!!
По темата-жалко за локото, но това си заслужиха с удобното полягване при нужда на другия колос от "В" група!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 13 авг 2015 14:30

Някой с две думи може ли да каже какъв е тоя толуп и от къде се взе?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 авг 2015 14:31

emigo73 написа:
haiobaio написа:
emigo73 написа:Извинявам се за спама,ама това,че Банишора било пълно с локомотивци е пълна глупост. Просто децата тренираха в Локото,поради близоста с стадиона. Локомотивци бяха,няколкото пришалци от Надежда и Драс Мала.

Пришълците в Банишора и Драз Махала бяха от други отбори. Кореняците 80% сме от Локомотив. Но няма как да знаеш тъй като не си от там, иначе нямаше да пишеш тези редове.
Всъщност хората още са си там, просто вече не се интересуват.

Понеже не съм от там,не съм учил и завършил 14-сто,не съм тренирал в Локо,не съм изиграл 50-сет мача с 100-но,48_мо и тукощо сформираното спортно и всичко това под егидата на Локомотив Сф. ми кажи имената на трима банишорци от локото,защото аз (родения и живял там 42 години) познавам двама.

Боксера и брат му Томето, Коцето от...26ти блок...и явно съм излъгал, че са били 5ма ( този деро дойде преди 3 години, като зет в Банишора не фо включвам )
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 13 авг 2015 14:38

Санде,колкото и да ни мразиш и да ти се иска да ни няма,няма да ти направим това удоволствие.Вярвай ми.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 авг 2015 14:42

:) пък ти, ако искаш ме извинявай, ама в Банишора, просто нямаше левскари!!! - само локомотивци и цесекари!!! Истинското дерби на "онова време"...
Аз съм от ЦСКА от 1965 г.! - левскар...ако е имало, не е смеел да си каже! - щеше да стане страшно за него...
А днес, виждам и най-нахални левскарски драсканици в квартала ми!!! - явно поради утвърдената ченгесарска власт и...оттеглянето на Локото в посока Надежда...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 13 авг 2015 14:44

Гледам тука феновете на Локото наричат Касев "престъпник". Големият престъпник в случая е Гигов-той закопа Локомотив СФ и то според мен напълно умишлено, а тоя Касев просто е някакъв дребен тарикат, който като хиена на мърша нещо искаше да намаже, и като видя че няма нищо да изкяри сега ще закрие клуба.Но той е само следствие, а първопричината е Гигов, трябваше него да го гонят с камъни и дърве,,,а сега човека си пие уиските някъде по Ривиерата и го бОли патката...м/у другото подозирам че ако не тази, то следващата година ще се случи същото и с ЦСКА- микренеца ако не успее да прилапа бази и стадион, ше си набие шута и ще ги остави на произвола... апропо, не се ли говореше че Касев и Льосков са свързани с Гриша Ганчев?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 13 авг 2015 14:48

Демба_Ба написа:Гледам тука феновете на Локото наричат Касев "престъпник". Големият престъпник в случая е Гигов-той закопа Локомотив СФ и то според мен напълно умишлено, а тоя Касев просто е някакъв дребен тарикат, който като хиена на мърша нещо искаше да намаже, и като видя че няма нищо да изкяри сега ще закрие клуба.Но той е само следствие, а първопричината е Гигов, трябваше него да го гонят с камъни и дърве,,,а сега човека си пие уиските някъде по Ривиерата и го бОли патката...м/у другото подозирам че ако не тази, то следващата година ще се случи същото и с ЦСКА- микренеца ако не успее да прилапа бази и стадион, ше си набие шута и ще ги остави на произвола... апропо, не се ли говореше че Касев и Льосков са свързани с Гриша Ганчев?

За съжаление си много прав!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 авг 2015 15:29

kiril.a.d написа:

:) пък ти, ако искаш ме извинявай, ама в Банишора, просто нямаше левскари!!! - само локомотивци и цесекари!!! Истинското дерби на "онова време"...
Аз съм от ЦСКА от 1965 г.! - левскар...ако е имало, не е смеел да си каже! - щеше да стане страшно за него...
А днес, виждам и най-нахални левскарски драсканици в квартала ми!!! - явно поради утвърдената ченгесарска власт и...оттеглянето на Локото в посока Надежда...

kad, помолих те тези ГЛУПОСТИ за безчетните орди червени и червено-черни в "Банишора" да ги пишеш на друго място!!!
Написах ти ка стоят нещата, като даже съм завишил цифрата за вашите проценти!
Написах и имената на Локомотивците, като изпуснах само Венци Буфера, но той изчезна безследно преди 15 години и никой не знае какво му се е случило-с него истинските привърженици на Локо стават 4 ( четири ), мога да ти кажа поименно и феновете на "Славия", а при по-задълбочено замисляне и тези на ЦСКА!!!
1965 година, ако сте били на вашата улица двама на двама е друг въпрос, но да говориш, че един от най-сините квартали в София ( и това се знае навсякъде из провинцията ) се е напълнил с фенове на "Левски" в последните години е най-малкото несериозно!Напротив, покрай новите блокчета по "Шумен", "Перник", "Враня" и т.н. може да са се заселили няколко заблудени фенове на други отбори!!!

Върни се в “Локо София”