Касев хвърли кърпата.Дамянов разпусна отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

kiril.a.d
Контакти:

Re: Касев хвърли кърпата.Дамянов разпусна отбора

Мнениеот kiril.a.d » 13 авг 2015 12:16

haiobaio написа:
kiril.a.d написа:
haiobaio написа:
kiril.a.d написа:Грозно и трагично, но...колкото и да е клише, аз предупредих Локомотивци, че така ще стане, щом отказват да работят с Касев...
Не знам, каква я мислят сега... - жалко за Локото!

Какво да работим с Касев, бе, човек? Ти имаш ли акъл, сериозно?
Ние гъзове не лижем.
Мислим да ни има, честно да ти кажа.

Не знам...със 700 човека на мач, не можете да издържате отбор, дори във "В" група!
А пари има само в такива, на които...явно трябва да им се лиже ;) ...други, с пари, в България няма!
Така че...не знам, каква я мислите... - нещо като "чиста и свята република" на В.Левски, ама не биде....

700 човека са си 700 човека, добро начало е. Повече от някои отбори в А група. Ако нещата тръгнат като хората догодина ще сме 1400 и така нататък. Никога не сме били мода, че куцо и сакато да ни е фен. Ние сме си ние. Не лижем гъзове. И вярвай ми, колкото по-чист ни е клуба, толкова по-добре.

Едно време...в лошото комунистическо време ;) , когато обаче имаше футбол и футболисти, не знам дали знаеш, но на мач, Локо - ЦСКА се събираха по 40 -50 000 зрители!!! И вярвай ми, не са били 2/3 цесекари, а по равно!!!
Какво стана...къде изчезнаха феновете на Локото??? - май те измряха, вместо..."комунистите" на ЦСКА ;) :lol:
Тъста ми беше железничар - лека му пръст! Цяла Банишора, от където съм, е железничарски квартал! - синът ми заради дядо си и на квартален принцип (по английски ;) :) ) стана от Локото...Ама Банишора се напълни с какви ли не привърженици, пък Локото...се изтласка в Надежда. А Надежда си е село...и то като Подуене ;)
Но мисълта ми е друга - как с провала на отбора, ще върнете привърженици??? - това, според мен, става с игра, медали и участия в ЕКТ!!! А това, без "силен човек", днес, не става...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 авг 2015 12:22

niki4Him написа:tatone за доста неща си прав освен за едно, че нямало публика освен цска...дръжки на калпак.. Левски събира много повече публика, а за финала за купата гостуваща агитка от 14 000 души и големите европесйки отбори биха си мечтали.. стига с този фарс за публикат ана цска, да пълнят сектор Г но до там нали трябва сега подкрепа за отбора... то Ботев във В имаше 2 пъти повече публика от тях.... има фенове просто успехи липсват

:) прати отбора на ДС "Левски" във "В" групата...което никога няма да стане, поне докато ченгетата са на власт и да видиш, каква публика ще съберат ;) ...
Едно е да говориш за финал и възможност за купа, за ЕКТ, друго е да говориш за всеки мач и не дай боже за "В" група! - чете ли, че на Армията имало публика, колкото на мачовете на цялата "А" група? - в последния кръг!
Че то, с около 50 000 лв приход от мач, направо Гришата не ни трябва, и в "Б" група!!! - отбора се самоиздържа, за ужас на кого ли не...
Ей това имах предвид, като казвам на Локомотивци, че със 700 човека, по 3 лв билет, не става!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 авг 2015 12:32

От една страна е вярно, че ако Локомотив иска да оцелее след Касев ще се нуждае от фенове за финансова подкрепа. Защото току виж се окаже, че пари няма или почти няма с Касев или без него. И под оцеляване разбирам поне игра по долните дивизии докато се появи нещо по сериозно като възможност.

От друга страна обаче на Касев не може феновете да са му оправданието, липсата на подкрепа и приходи от тях. Защото всеки, който малко си е дал зор да провери ще знае, че локомотивците не са твърде много, а ходещите на мачове са още по-малко. С други думи като е взимал отбора е трябвало да предвиди това и да премисли дали при тези обстоятелства може да го поддържа.

Това е като да ти предложат ферари, което никой не иска да купи: лесно ще го вземеш, но трябва да мислиш можеш ли да го поддържаш после или ще седи в двора като курник докато изгние.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 авг 2015 12:46

хора няма идиот на тоя свят да плаща заплати от по 1500 лв и да не се търси класиране просто лоско и коско разбраха че са се прецакали с добрев и дамянов та лагера от 12 000 лв са издръжката на Беласица за три месеца ИДИОТИТЕ свършиха тия от локо сф тябва да влезат в релноста
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 13 авг 2015 12:49

Извинявам се за спама,ама това,че Банишора било пълно с локомотивци е пълна глупост. Просто децата тренираха в Локото,поради близоста с стадиона. Локомотивци бяха,няколкото пришалци от Надежда и Драс Мала.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 авг 2015 12:59

Добре е да се обединят темите за аграрите.

И вчера го писах това- за какво им беше да се захващат, щом ще се излагат толкова публично. :roll:

Сега пак нов 20 от дебелия- закрива отбора, но ще му плаща дълговете...

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 13 авг 2015 13:04

emigo73 написа:Извинявам се за спама,ама това,че Банишора било пълно с локомотивци е пълна глупост. Просто децата тренираха в Локото,поради близоста с стадиона. Локомотивци бяха,няколкото пришалци от Надежда и Драс Мала.

Пришълците в Банишора и Драз Махала бяха от други отбори. Кореняците 80% сме от Локомотив. Но няма как да знаеш тъй като не си от там, иначе нямаше да пишеш тези редове.
Всъщност хората още са си там, просто вече не се интересуват.

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 13 авг 2015 13:05

прати отбора на ДС "Левски" във "В" групата...което никога няма да стане, поне докато ченгетата са на власт и да видиш, каква публика ще съберат ;) ...
Едно е да говориш за финал и възможност за купа, за ЕКТ, друго е да говориш за всеки мач и не дай боже за "В" група! - чете ли, че на Армията имало публика, колкото на мачовете на цялата "А" група? - в последния кръг!
Че то, с около 50 000 лв приход от мач, направо Гришата не ни трябва, и в "Б" група!!! - отбора се самоиздържа, за ужас на кого ли не...
Ей това имах предвид, като казвам на Локомотивци, че със 700 човека, по 3 лв билет, не става!

Това е нормално в този тежък момент да подкрепяте отбора, но пак не сте кой знае колко, а тези фантазии за колкото цялата а група.. не ми ги разправяй на мен... разберете, че Левски има много повече фенове...ти виж фейсбук групите на Левски и цска и сравни лайковете...не можахте никакви пари да съберете...не можете да напълните стадион Васил Левски никога както ние го правим и помагаме на отбора.... да имате верни фенове, но сваляй червените очила за реалните факти..

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 13 авг 2015 13:23

haiobaio написа:
emigo73 написа:Извинявам се за спама,ама това,че Банишора било пълно с локомотивци е пълна глупост. Просто децата тренираха в Локото,поради близоста с стадиона. Локомотивци бяха,няколкото пришалци от Надежда и Драс Мала.

Пришълците в Банишора и Драз Махала бяха от други отбори. Кореняците 80% сме от Локомотив. Но няма как да знаеш тъй като не си от там, иначе нямаше да пишеш тези редове.
Всъщност хората още са си там, просто вече не се интересуват.

Понеже не съм от там,не съм учил и завършил 14-сто,не съм тренирал в Локо,не съм изиграл 50-сет мача с 100-но,48_мо и тукощо сформираното спортно и всичко това под егидата на Локомотив Сф. ми кажи имената на трима банишорци от локото,защото аз (родения и живял там 42 години) познавам двама.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 13 авг 2015 13:36

Футболистите на Локо , които са влизали в игра в двата мача сега няма да могат да играят в друг отбор до Нова година.Редно е БФС да се намеси , да анулира резултатите на този отбор и да даде възможност за картотекиране на тези състезатели, защото това са млади момчета , които ще останат без никакви доходи до Нова година.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Локо София”