Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Re: Лудогорец си намери сателит в А-група

Мнениеот dickinson » 12 авг 2015 11:42

Thunderheart написа:
Локомотив Пловдив е на крачка да запише една от най-срамните страници в историята си. Ръководството на клуба смята да превърне славния „железничарски“ клуб в сателит на някогашния Антибиотик (Разград).

Идеята на разградчани е да се сдобият със свой сателит в „А“ група, където да се обиграват техни млади чуждестранни футболисти. Освен това Локомотив ще играе ролята и на клуб за „мокри поръчки“ на Лудогорец. За първата изпълнена такава „черно-белите“ вече бяха добре премирани от разградчани – за ремито срещу основния конкурент на Лудогорец за титлата Литекс.

Двама от бразилците от дублиращия състав на Лудогорец ще подсилят Локомотив Пловдив, информира „Марица“. Габриел Силва и Маркос Матеус са играчите, които ще облекат екипите на „смърфовете“. Заплатите им, ако бъдат одобрени, ще се плащат от Кирил Домусчиев.

http://7dnifutbol.bg/archives/7171

Вчера писахте че Домусчиев измислил наказанието на Локото за расизъм,
днес че Локото ни е сателит
а следобед сигурно че Лудогорец е виновен за вечерния цирк на Барселона и Севиля

good luck на хейтърите в измислиците

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот openminded » 12 авг 2015 13:11

Има ли пилот в самолета на Л-ц, май няма.Греда след греда при трансферите, нито помен от хубавия и комбинативен футбол, вместо него някакви центрирания, самозабравили се "звезди", които плачат за една здрава тояга...Мога да изреждам и още и още.Треньор, който не знае къде се намира и май няма и да узнае.Да ти е нарисувана ШЛ и да отпаднеш от някакви колхозници, дето и Монтана ще ги бие.Не знам, тия разни директори там да вземат да се скрият някъде и да не се показват.И да спрат със смешните оправдания.Тая еврокампания беше шанса Л-ц да се открои сред останалите БГ отбори, да докаже че е от породата на Стяуа Партизан и др., но той го пропусна и цопна обратно в българския казан.Ще видим какво ще се случи, но не съм оптимист :roll:

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 12 авг 2015 13:58

Какво стана с Румънеца, нали щял да пристига днес за медицински прегледи?????

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 авг 2015 00:11

Проблемът е, че мислите как сте дали една пара, как сте си купили нещо мъжко, а то излязло накрая женско! :lol: 8-)
Накупихте някакви ментета дето предишните им отбори се чудеха как да ги разкарат! Дадохте им баснословни заплати(не само за България, но и за Източна Европа) и резултатите не закъсняха! Не може да биете Черно Море за СК, но това ще ви е най-малкият проблем! Тепърва "малките" отбори (Пирин, Монтана и др.) ще ви взимат точки, а накрая на сезона, ако се класирате в четворката ще е небивал успех! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Reus
Контакти:

Мнениеот Reus » 13 авг 2015 04:08

Пишеш си ей така колкото да се заядеж с който клъвне.
1 Сисиньо ли е ментето, дето има 101 мача за Сантос в последните 2 години и половина?
2 Натанаил - твърд титуляр в Атлетико Паранензе
3 Препелица - капитан на Стяуа
4 Кешеру който се скъса от голове в последните години (+ 5 мача и 4 гола за НТ в рамките на година и половина)
5 Кафу - единствения, който идва със статут на резерва в... Сао Пауло
... и тнт и тнт
Просто се допуснаха управленски грешки като например, че обновяването на отбора не стана постепенно, закъснели решения, може би не най - добрия избор на треньор. Всичко това обаче е поправимо и полезен опит също така. В крайна сметка във футбола има и някаква цикличност, а лудите вече 4 години ни дават да разберем, че знаят какво правят! Ще поживеем и ще видим, да ги отписваме след 3-4 слаби мача не е сериозно...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 авг 2015 12:15

Успокояваш ли се?!
Временният статут на даден футболист в даден отбор, както и голямата трансферна сума дадена за него от друг клуб не са гаранция за успех!
Напротив голямата трансферна сума, както и свръх очакванията към даден футболист обикновено довеждат до... резонен провал! Примери за това колкото щеш, не само за България, ще дам само най-ярките: Фернандо Торес, Марио Балотели, дори 100 милионният Гарет Бейл!!
В България даже има традиция големите трансфери да са обречени на провал!
Пример за това са - Андоне, Йоканович за треньорите! Няма да давам пример за футболисти, защото нито един, за който е дадена крупна сума(за България) не е оправдал очакванията!
Май, след горенаписаното от мен ще ти трябва по-силно успокоително! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 авг 2015 12:42

Reus написа:Пишеш си ей така колкото да се заядеж с който клъвне.
1 Сисиньо ли е ментето, дето има 101 мача за Сантос в последните 2 години и половина?
2 Натанаил - твърд титуляр в Атлетико Паранензе
3 Препелица - капитан на Стяуа
4 Кешеру който се скъса от голове в последните години (+ 5 мача и 4 гола за НТ в рамките на година и половина)
5 Кафу - единствения, който идва със статут на резерва в... Сао Пауло
... и тнт и тнт
Просто се допуснаха управленски грешки като например, че обновяването на отбора не стана постепенно, закъснели решения, може би не най - добрия избор на треньор. Всичко това обаче е поправимо и полезен опит също така. В крайна сметка във футбола има и някаква цикличност, а лудите вече 4 години ни дават да разберем, че знаят какво правят! Ще поживеем и ще видим, да ги отписваме след 3-4 слаби мача не е сериозно...

Абе знаеш, че каквато и визитка да имат дадени футболисти номера е като се съберат на едно място да направят играещ отбор. Знаеш, и че се случва добри играчи както се казва "да не паднат на мястото си" при смяна на отбора и да са незабележими. Тук е момента да се отбележи, че и преди в Лудогорец е имало играчи, които започваха слабо а после се вписваха добре. Но според мен основния проблем наистина не е в играчите и би могъл да се реши до Нова година. Макар че по мое мнение основната пречка за изграждането на боеспособен отбор, който да печели титли и да пробива в ЕКТ ще бъде Рибейро.

Честно казано това, че в А група падате не ми пречи, макар че така като гледам баш ние няма да се възползваме от това. Но ме хвана яд за отпадането на български шампион от молдовци.. и за това, че един проект, който може да донесе силни мачове (отново) на български представител в ЕКТ забуксува.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 авг 2015 13:25

Даването на многото пари точно в този момент от сезона за неевропейци си е сериозен риск, който може и да не бъде възнаграден. И тук не става въпрос, че това са слаби играчи и не струват толкова. Азбучна истина е, че голяма част от чужденците (тези които имат някаква класа) са на ниво един и максимум два сезона, докато не се научат "на нашите мурафети". Малко са изключенията като Марселиньо. Известно е, че бразилците са си патриоти, държат много и на семействата си, няма гаранция че ще се чувстват щастливи в България. Като стегне и студа и излязат пред празните трибуни на Овча купел, или отидат в Коматево, може съвсем да им се отиграе. И вместо за следващите ЕКТ да се получи качествен състав, да стане още по-зле, но това зле вече ще е гарнирано с тежки финансови загуби. Може обаче и да не стане така и отборът да разгърне потенциала си с този или по-скоро с друг треньор. Но рискове в тази селекия определено има.

Reus
Контакти:

Мнениеот Reus » 13 авг 2015 13:49

CSKA 78 написа:Успокояваш ли се?!
Временният статут на даден футболист в даден отбор, както и голямата трансферна сума дадена за него от друг клуб не са гаранция за успех!
Напротив голямата трансферна сума, както и свръх очакванията към даден футболист обикновено довеждат до... резонен провал! Примери за това колкото щеш, не само за България, ще дам само най-ярките: Фернандо Торес, Марио Балотели, дори 100 милионният Гарет Бейл!!
В България даже има традиция големите трансфери да са обречени на провал!
Пример за това са - Андоне, Йоканович за треньорите! Няма да давам пример за футболисти, защото нито един, за който е дадена крупна сума(за България) не е оправдал очакванията!
Май, след горенаписаното от мен ще ти трябва по-силно успокоително! ;) :mrgreen:

Няма нужда да се успокоявам, тъй като живота ми не зависи от това дали в случая съм прав или не. Футболът ми е за забавление и се радвам на всеки БГ отбор, който ми дава повод за това! И тъй като ми писна да бъдем унижавани от анонимници като Иртиш, Мура и Йелгава се изкефих на макс. на победите на Гората у Еуропата. А Ако има нещо, което ме дразни то това е, че уж всичкkи сме несъгласни със състоянието на българския футбол и обвиняваме държавата, БФС и кой ли още не, а в следващия момент получаваме оргазъм когато някой отбор се срине! Е...наясо ли сме всъщност какво искаме?
ПП. Успех на твоя любим клуб, със сигурност един силен ЦСКА ще бъде от полза! (За съжаление май и моя такъв има нужда от един рестарт)

Reus
Контакти:

Мнениеот Reus » 13 авг 2015 13:57

А относно дали трансферите ше се окажат булшит или не, нито аз, нито ти сме световно известни скаути. Ще си проличи до края на годината...

Върни се в “Лудогорец”