ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
ама вече и кучетата на село разбраха , че в ЦСКА пари няма ....как да стане самоизточването ??? Минджите що не метнаха акциите на някой с пари като е толкова марка ЦСКА ??? Оказа се ,че те са най- тъпи и контрата остана в тях !!!
Абе как за 25 години в тая А група не спря това самоизточване ....кой ли не се самоизточи ....коко динев , кеби , оскар цанков , гигов , батков , гърнета , томов , коце маца , камилата , митко събев .....и още много .... Ама някои от тях буквално се самоизточиха до фалит !!!! Само гришата показа даян и си дотира като пич....
vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа: А забележи, че огромен процент от тия схеми са направени в последната им година. От преди това е само дългът към Гранден и вероятно още не повече от 2-3, всичко останало е от 2012 и 2013г.
Не. Вие сте си в лошо положение доста преди това.
Споменах ли, че говоря за схемите тип Пакурар и Бенжеюн?
Васко, обективността изисква да те информирам за следното :ти упорито си поддържаш тезата са източване на клуба от страна на гърнетата, вчера вечерта се разрових и прочетох това : томов нали си пращаше некви материали до прокуратурата с искаане за проверки на това и онова от времето на гърнета , та при някоя от проверките се установило , че Праховеца е подписвал некви документи в нарушение на правилата и май ще има развитие на проверката по нататък, а може би и вече да е образувано досъдебно ( но не съм сигурен какво точно е нарушението ) ...тук томи или каши трябва да доразвият, ако могат да се докопат до някакво официално инфо ...Но аз си оставам на мнението, че трябва да си много тъп, да си фалираш фирмата , да сключиш неизгодни за фирмата си договори, после да намериш балък с пари , на който да я прехвърлиш и после да разчиташ на некви футболни мениджъри да ти дадат % от парите ....това ми се струва невероятно ! Аналогиите с КТБ , които прави онова момче са неуместни поради 110 неща.....цецо си докопа кеша на балъците директно , с любезното съдействие на поне 5 мастити институции ....
Beladona написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа: А забележи, че огромен процент от тия схеми са направени в последната им година. От преди това е само дългът към Гранден и вероятно още не повече от 2-3, всичко останало е от 2012 и 2013г.
Васко, обективността изисква да те информирам за следното :ти упорито си поддържаш тезата са източване на клуба от страна на гърнетата, вчера вечерта се разрових и прочетох това : томов нали си пращаше некви материали до прокуратурата с искаане за проверки на това и онова от времето на гърнета , та при някоя от проверките се установило , че Праховеца е подписвал некви документи в нарушение на правилата и май ще има развитие на проверката по нататък, а може би и вече да е образувано досъдебно ( но не съм сигурен какво точно е нарушението ) ...тук томи или каши трябва да доразвият, ако могат да се докопат до някакво официално инфо ...Но аз си оставам на мнението, че трябва да си много тъп, да си фалираш фирмата , да сключиш неизгодни за фирмата си договори, после да намериш балък с пари , на който да я прехвърлиш и после да разчиташ на некви футболни мениджъри да ти дадат % от парите ....това ми се струва невероятно ! Аналогиите с КТБ , които прави онова момче са неуместни поради 110 неща.....цецо си докопа кеша на балъците директно , с любезното съдействие на поне 5 мастити институции ....
Фактът, че можеш да бъдеш осъден за умишлен фалит показва, че въпросния изобщо не е следствие само на тъпотия и "лош мениджмънт". Разбира се, в България не знам да има осъдени за това, но така или иначе тия текстове си съществуват, при това в цял свят, не само тук.
Аналогията с КТБ е до толкова, до колкото и при тях се стигна до това заради бездействието или умишленото затваряне на очи от страна на институциите. "Назад, назад Моме Калино".......ако ми разбираш тънката мисъл.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Мотивът на гърнетата освен да е бил отмъщение за рефрена " вън боклуците " или " пернишки боклуци " 
vaskonti написа:Beladona написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа: А забележи, че огромен процент от тия схеми са направени в последната им година. От преди това е само дългът към Гранден и вероятно още не повече от 2-3, всичко останало е от 2012 и 2013г.
Фактът, че можеш да бъдеш осъден за умишлен фалит показва, че въпросния изобщо не е следствие само на тъпотия и "лош мениджмънт". Разбира се, в България не знам да има осъдени за това, но така или иначе тия текстове си съществуват, при това в цял свят, не само тук.
Аналогията с КТБ е до толкова, до колкото и при тях се стигна до това заради бездействието или умишленото затваряне на очи от страна на институциите. "Назад, назад Моме Калино".......ако ми разбираш тънката мисъл.
Престъплението умишлен фалит (умишлен банкрут е правилният термин) не е това, което ти си мислиш. Най-малкото трябва да е открито производство по несъстоятелност. И не се отнася за неизгодни сделки, а за унищожаване, скриване, отчуждаване на имущество и други действия, посочени в Наказателния кодекс.
На вас институциите са ви виновни даже когато не правят нищо (справка: изпочупената сграда на БФС преди няколко години), а си представям какво щеше да се случи, ако ви бяха изхвърлили преди няколко години. През 2008г. нали се намесиха и не ви дадоха лиценз, а вие го обърнахте едва-ли не на световен заговор. Сега пък институциите били виновни, че не се намесвали...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Томи, да ти изпратим една фланелка от новата колекция на Лото .... и без това си доста ангажиран с нашите проблеми 
Коя разцветка предпочиташ
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Томи, да ти изпратим една фланелка от новата колекция на Лото .... и без това си доста ангажиран с нашите проблеми
Ако ще е аванта, пращай от всички разцветки!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Дясната ръка и близък съратник на ганчев , росен животното , е арестуван в бургас ?!?!
Васконти , какво ще кажеш за моята конспиративна теория , че кумчетата Ганчев и Льосков са пратени да закрият локо сф и цска наведъж ???