Имената на фланелките изписани на латиница.Защо?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Имената на фланелките изписани на латиница.Защо?

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2015 11:32

BETEPOK написа:
TristaNNN написа:За сведение на тъпанарите, които са вещи по въпроса с фен арртикулите на Левски, е редно да се спомене, че официалните екипи са на цена 65 лева! Как си изсмукаха тия 80 лева не знам.

А на тези от 65 лв надписите на наша или чужда азбука са?

Има и на наша, има и на чужда, та всички да са доволни. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 12 авг 2015 12:42

bobo_13 написа:Имената са на латиница, защото евро участниците няма да правят по 15 вида екипировка.
Отделно м оже и да е изискване на телевизията държаща правата, в чуждите държави как ще разбират имената като гледат стриймове.
ОТДЕЛНО МЕНИДЖЪРИ, АГЕНТИ ИДВАТ, ГЛЕДАТ....за тяхно удобство.

В Русия не гледат ли? Ама явно на руснаците не им дреме за тяхното удобство толкова, колкото за удобството на запалянковците от руски произход.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 авг 2015 14:08

Писането на латиница от неграмотници е проблема, а не на фланелките :!:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 12 авг 2015 22:56

wolf написа:Допълнителен разход за клубовете хаха, айде стига бе. Те ще кажат свалят последните модели от манекените или като е на топ марка сме със същите фланелки като на топ отборите. И 1000 лева да са /което е страшно пресилено като сума/ е смешно след като средната заплата е няколко пъти отгоре. Няма никаква причина имената да не са на кирилица, не съм видял в Русия да им пречи да купуват футболисти от там.

Лесно е да харчиш чужди пари на теория:)
Аз ти казвам, че алчността на собствениците опрределено е фактор за това да няма фланелки на две азбуки.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 15 авг 2015 13:43

Nuke написа:
bobo_13 написа:Имената са на латиница, защото евро участниците няма да правят по 15 вида екипировка.
Отделно м оже и да е изискване на телевизията държаща правата, в чуждите държави как ще разбират имената като гледат стриймове.
ОТДЕЛНО МЕНИДЖЪРИ, АГЕНТИ ИДВАТ, ГЛЕДАТ....за тяхно удобство.

В Русия не гледат ли? Ама явно на руснаците не им дреме за тяхното удобство толкова, колкото за удобството на запалянковците от руски произход.

Ти ако си забелязал в Русия дори рекламните табели са повечето на кирилица, виждаш неща като "Кока-кола", "ПрокредитБАНК" и т.н. на кирилица. Тук това е на латиница също. Става дума за две неща:

1. Манталитет - руснаците си искат руския;
2.Познания - руснаците масово не знаят чужди езици и затова им изглеждат страшно нетипични, докато ние всички поназнайваме поне малко я английски, я друго.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 авг 2015 14:38

Kъде в правилника на УЕФА пише , че в европейски мачове имената на футболистите трябва да са на латиница ?
Мен ме дрзни друго. Защо имената на футболистите на някои отбори са изписани в долната част на фланелката, а в горната ,където трябва да бъдат е изписано името на букмейкър ?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 авг 2015 10:31

Защото така налагат евро-атлантическите ценности!

Върни се в “Футбол - България”