Мнениеот suareshampion » 12 авг 2015 22:47
В следващите 4 мача до завръщането на Стъридж ,оптималния състав с който можем да спечелим най много точки е този : Миньоле ,Клайн,Шкъртел,Сако,Гомез,пред тях Джан и Милнър,пред тях Коутиньо ,Фирмино и Ибе и на върха Бентеке.
Сега остава да видим ,дали Брендън има топки да остави Данчо Роджърса на пейката ?? Очеизвадно е ,че Джан е човека .
Брендън е правил революция в Ливърпул ,като е разкарал много от така наречените титуляри и стари кучета ,за това имам надежда ,че ще разкара и Данчо от титулярния състав .Длъжен е ,ако иска да мачкаме ! Една от основните причини да харесвам и уважавам Брендън е имено тези му смели постъпки и ходове !
Цял свят вижда ,че Джан е по добрия вариант . Брендън трябва да пуска играчите ,които са в най добра моментна форма и по добри като качества ,разбира се . След този слаб мач на Данчо срещу Стоук и след перфектното включване на Джан ,той е длъжен да направи промяната .И изобщо не трябва да се притеснява от факта ,че Данчо е капитан .Имаме си вице капитан ,който е перфектния лидер и победител . Вижда се ,по време на мачовете ,как насърчава останалите и ги надъхва .
Другия пост ,който е с дилема е левия бек . Младия Гомез обаче се справи много добре срещу Стоук . Видяхме как издържа на лактите и грубата игра на Уолтърс. Тоя мръсник е пълен с долни номера ,но малкия се справи . Аз съм възхитен от този младеж .Ония ден дойде в Ливърпул от отбор от долните дивизии ,започна подготовка ,изигра няколко контроли и успя да се наложи дори като титуляр .А е само на 18 години и беше предназначен да се дава под наем . Освен това ,нека имаме предвид и факта ,че той не играе на титулярния си пост ,който е централен защитник .Уникално .
Но имаме Морено ,който няма да може да се примири със статута си на резерва . Очаквам голям сблъсък между двамата ,което разбира се е много добре за Ливърпул .
Добра е и конкуренцията между Ловрен и Сако . Колкото е по голяма конкуренцията ,толкова повече ще се повиши качеството на играта на отбора .Мисля ,че все пак Сако ще измести Ловрен в даден момент от сезона .
Другото което очаквам с огромно нетърпение е Фирмино да навлезе по най бързия начин в оптимална физическа форма ,иначе ще трябва да продължавам да гледам инертния Лалана . Силно се надявам да е готов за понеделник ,мисля , обаче че шанса е 50-50 .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.