БФС – "Истината е някъде там"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БФС – "Истината е някъде там"
Колко мъка има на този свят, Боже...
. Тристане, ти пък кво им обясняваш кво сме наказани за Лазур, те го знаят прекрасно, но си траят. Знаят също, че оставихме над 1 000 000 лева в Бургас за два дни-но никога няма да го споменат... няма да забравя човека от хотела, предоволен от неочакваните постъпления в мъртвия сезон: " Ех, защо не играете всяка седмица финал, та да идвате тука..."

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Колко мъка има на този свят, Боже.... Тристане, ти пък кво им обясняваш кво сме наказани за Лазур, те го знаят прекрасно, но си траят. Знаят също, че оставихме над 1 000 000 лева в Бургас за два дни-но никога няма да го споменат... няма да забравя човека от хотела, предоволен от неочакваните постъпления в мъртвия сезон: " Ех, защо не играете всяка седмица финал, та да идвате тука..."
Да бе да....

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
TristaNNN написа:ntodorov написа:.. Кой, какви наказания от БФС е отнесъл - не ни/ме интересува, но ние, като граждани на Бургас и негови данъкоплатци за чиЙ трябва да плащаме зулумите, които чуждите агитки ни струпват. Намацани фасади, счупени пейки, осветление, изтръгнати кошчета за боклук, осквернени паметници, опикани входове, разхвърляни
боклуци, окрадени магазини, смачкани ламарини на паркирани коли. За чиЙ ? Какво е влезнало в общината ни от мач на този стадион, че да си понасяме зулумите след това и бургазлии да плащаме от джобовете си.. ???
Един момент, по принцип клубът, чиято агитка прави золуми и руши по чуждите стадиони, си плаща за ремонтите след това. Или както се изразява комисията на "ултрасиньото" БФС, "Да възстанови щетите", така че вие, уважаеми граждани на Бургас, не знам какво плащате за потрошените седалки.
Ти, прочете ли ме добре друже. Седалките на Лазур са ми през буя.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Готвача написа:Сега ще ти обясня разликата между вас и нас.Надявам се да не се обидиш.Вие сте аматьори ,а ние ПРОФИТА.ОГРОМНА разлика.И затова има разлика в наказанията.Другото-вие се ебавахте с ЕВРЕИ,затова и ви наказаха.А на нашият мач с Локо Г нямаше камери,нямаше делегати,нямаше и евреи.За какво да ни наказват тогава?Само заради един племнник?Хайде стига бе.Не е сериозно.Да го хванат полицията и да го осъдят/извършителят/.А при вас е друго.Посегнахте на нещо недосегаемо и как не ви обвиниха в антисемитизъм...направо още се чудя.![]()
п.п.Не го вземай навътре,цялата обстановка е един голям цирк/без да обиждам цирковете/.Сега се замислям,дали няма да е по удачно да бъде създаден нов футболен съюз който да администрира изцяло ново първенство,не под егидата на БФС.Ще си играят за две купи,ще има някакъв награден фонд,може и някоя ТВ да даде някой лев.Ще има гледаемост,ще има интрига и няма да храним лапачи.Няма да участваме и в Европа,защото ще бъдем нелигитимни,но на кой му пука?Стига сте се ядосвали за глупости.Решението е само едно-пълно игнориране на БФС,ама наистина ПЪЛНО.И да си играе който има пари да си плаща по 37500 за расистки обиди.На мачовете на новата лига няма да има такива обиди,защото ще има само БГ граждани.А ако им викат селяни,няма да се наказват,защото ще са си такива повечето.Ще се играе само и единствено честен футбол,защото на никой няма да му пука за някакви измислени участия и ще има наистина феърплей и красота.
Кво до си обиждом,то си е факт,ние сме аматьори вие сте профита!В този ред на мисли вашето наказание трябваше да е по-тежко от нашето,ама как да е!Не го казвам за да ви наказват,а за да покажа поредната несъстоятелност на бфс!Със всичко съм съгласен в твоя пост и се надявам някой ден да се случат тези неща!

ntodorov написа:TristaNNN написа:ntodorov написа:.. Кой, какви наказания от БФС е отнесъл - не ни/ме интересува, но ние, като граждани на Бургас и негови данъкоплатци за чиЙ трябва да плащаме зулумите, които чуждите агитки ни струпват. Намацани фасади, счупени пейки, осветление, изтръгнати кошчета за боклук, осквернени паметници, опикани входове, разхвърляни
боклуци, окрадени магазини, смачкани ламарини на паркирани коли. За чиЙ ? Какво е влезнало в общината ни от мач на този стадион, че да си понасяме зулумите след това и бургазлии да плащаме от джобовете си.. ???
Един момент, по принцип клубът, чиято агитка прави золуми и руши по чуждите стадиони, си плаща за ремонтите след това. Или както се изразява комисията на "ултрасиньото" БФС, "Да възстанови щетите", така че вие, уважаеми граждани на Бургас, не знам какво плащате за потрошените седалки.
Прощавай, в бързината неволно съм отрязал част от цитата ти:
ntodorov написа: Стадионът на няколко пъти беше разрушаван (да му мисли стопанинът му) и вниманието на обществеността насочвана само там.. Кой, какви наказания от БФС е отнесъл - не ни/ме интересува, но ние, като граждани на Бургас и негови данъкоплатци за чиЙ трябва да плащаме зулумите, които чуждите агитки ни струпват. Намацани фасади, счупени пейки, осветление, изтръгнати кошчета за боклук, осквернени паметници, опикани входове, разхвърляни
боклуци, окрадени магазини, смачкани ламарини на паркирани коли.
Така написано, оставя впечатление, че и стадионът бърка в кесията на клетия бургаски данъкоплатец.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:ntodorov написа:TristaNNN написа:ntodorov написа:.. Кой, какви наказания от БФС е отнесъл - не ни/ме интересува, но ние, като граждани на Бургас и негови данъкоплатци за чиЙ трябва да плащаме зулумите, които чуждите агитки ни струпват. Намацани фасади, счупени пейки, осветление, изтръгнати кошчета за боклук, осквернени паметници, опикани входове, разхвърляни
Прощавай, в бързината неволно съм отрязал част от цитата ти:ntodorov написа: Стадионът на няколко пъти беше разрушаван (да му мисли стопанинът му) и вниманието на обществеността насочвана само там.. Кой, какви наказания от БФС е отнесъл - не ни/ме интересува, но ние, като граждани на Бургас и негови данъкоплатци за чиЙ трябва да плащаме зулумите, които чуждите агитки ни струпват. Намацани фасади, счупени пейки, осветление, изтръгнати кошчета за боклук, осквернени паметници, опикани входове, разхвърляни
боклуци, окрадени магазини, смачкани ламарини на паркирани коли.
Така написано, оставя впечатление, че и стадионът бърка в кесията на клетия бургаски данъкоплатец.
Лек,ти наистина ли не можеш да четеш?Прочети това,което е СЛЕД маркираното от теб!Толкова ли е сложно мамка му!?
Върни се в “Футбол - България”