Лудогорец - Черно Море | Суперкупа 2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Черно Море | Суперкупа 2015
Коментаторът с много непатриотичен коментар през това първо полувреме. Олигофрен ли си, Врачев?
- openminded
- Контакти:
Л-ц не играят нищо, човека пише ли пише в тефтера 

openminded написа:Л-ц не играят нищо, човека пише ли пише в тефтера
''Дясната Ръка'' на Моу е пътник ако падне и днес!
@ 20 милионната селекция в пълния и блясък.
ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ е тотално разбита от грешните решения тази година 

- openminded
- Контакти:
Madonna написа:ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ е тотално разбита от грешните решения тази година
Не само от тази, гафовете почнаха още от края на миналата година.Някой може ли да ми посочи поне един играч, привлечен от зимата към днешна дата включително, който да е заслужил заплатата и трансфера си.Поне един
Последна промяна от openminded на 12 авг 2015 21:03, променено общо 1 път.
облак написа:gzagorov написа:Обикновено работата свършва в 17:00-17:30, да го кажем 18:00. От Варна до Бургас е час - час и половина. Аз от Младост в София до стадионите на "Левски", "Славия" или "Локоморив" ще пътувам толкова, ако не и повече. Така че истината е някъде по средата - неудобно е, наистина, но и се търсят оправдания.
Час вика - ти летиш през планината ли :D. Човек не ми казвай, че си поредния селяндур убиец на пътя. Аз под 1:45 минути не съм го вземал тоя път. Не ми се мре. Това да не ти е магистрала. Особено лятото има задръствания и в двете посоки одобено на Ахелой. Ти, ако свършеаш някои са до 18
Добре, няма да споря. Аз съм от Сливен, живея в София и съм ходил до Бургас (от актуалните в темата), така че тези дестинации са, признавам, лесни по магистралата. Наистина, Варна - Бургас не съм го вземал, но и два часа да е. Ти ако свършваш в 18:00, много други приключват по-рано, така че до 20:00 да са в Бургас. Не е лесно, не всеки може, но това не трябва да е оправдание, защото и на финала за Купата, когато уж беше по-удобно, нещата стояха по същия начин като днес.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Каква невероятна и неповторима атмосфера по трибуните, каква футболна драма на терена. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Футболист на годината 2014 страшно много ми напомня на ранния Лилчо Арсов 
Пльосна се като сръбска плескавица на гореща скара при гола

Пльосна се като сръбска плескавица на гореща скара при гола

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
openminded написа:Madonna написа:ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ е тотално разбита от грешните решения тази година
Не само от тази, гафовете почнаха още от зимната пауза.Някой може ли да ми посочи поне един играч, привлечен от зимата към днешна дата включително, който да е заслужил заплатата и трансфера си.Поне един
"Левски" и ЦСКА като спряха с тези глупости, трябва да има някой, който да ги замести достойно. Интересно дали и крайният резултат ще е подобен. Ще поживеем и ще видим.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
veselinsk написа:Проблема на Бургас и Варна е,че местните отбори имат едни твърди ядра от около 1000 човека на местните отбори, останалите са сини или червени. В това отношение Пловдив е доста по-напред и много рядко ще намериш местен, който да не е за пловдивски отбор. Оттук идва голямата разлика между Варна и Пловдив, които са близки по население.
Те са направо еднакви, а не близки.
Всъщност феновете на Левски и ЦСКА във Варна са един файтон хора. Реално ние имаме айде не 1000, но към 4-5000 ядро фенове, Спартак и те. В Разград бяхме 4000 за купата 3000. С ПСВ ни беше рекорда от 10 000, но там имаше и сеирджии. Левски и ЦСКА по около 1500-2000 - общо около 15 000. Другото е фен на Манчестър, Барселони , Реаловци и т.н.