vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Не ми казвай как седят нещата по принцип, аз ти говоря за конкретния случай. Това, да подпишеш договор, в който е предвидено при едностранно прекратяване да се дължат пари за всички заплати до края му, след което да разкараш тоя играч, това не може да бъде направено случайно, особено когато става въпрос за редица подобни случаи. Айде обясни ми за какво бяха платени на румънеца 240 000 евро, за какво се дължат 360 000 за Бенжеюн и другите четирима? Може ли току така да направиш грешка за над милион лева и да я "повториш" няколко пъти?
Не е ли абсолютен факт, че ако ЦСКА искаше да продължи в А група и да няма проблем с УЕФА всички тия пари трябваше да се платят? Какво щеше да е това, ако не осребряване на източванията?
Това е конкретният случай. Защо си мислиш, че вие сте някакъв специален случай? Резултатът е този - дефицит, който е предизвикал дългове. А причината за този резултат са платените неустойки и много други неща. Ти го наричаш източване, но аз не мога да им хвърля такива обвинения от нищото. Не сте единственият отбор, в който се е случило да попаднат футболисти, които не оправдяват очакванията и са освободени.
А в колко от останалите отбори договорите са така направени, че да се дължат всички заплати до края им? При това заплати от не лев и два, а десетки хиляди за разни ентусиасти?
Във всеки един договор, скъсан по вина на клуба ( неплащане ), се дължат всички заплати до края