Прогноза 1-0 , червен рев насред Надежда, докато Митов блажено напомня за "Утре, вестниците..."

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Сега прегледах списъка с футболистите на Септември, ами те имат по-опитни състезатели от вас бре.![]()
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:TristaNNN написа:Сега прегледах списъка с футболистите на Септември, ами те имат по-опитни състезатели от вас бре.![]()
Житейски опит може и да имат, ще видим на терена какво могат! И аз го прегледах състава им, но повече от 2-3 що годе известни имена не видях.
Teo написа:Сериозен отбор са Септември с амбиции за влизане в Б!
@ Ще има яко борба по терена..
russia написа:TristaNNN написа:Сега прегледах списъка с футболистите на Септември, ами те имат по-опитни състезатели от вас бре.![]()
Житейски опит може и да имат, ще видим на терена какво могат! И аз го прегледах състава им, но повече от 2-3 що годе известни имена не видях.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:russia написа:TristaNNN написа:Сега прегледах списъка с футболистите на Септември, ами те имат по-опитни състезатели от вас бре.![]()
Предполагам си гледал сайта им без очила, че известните имена далеч не са две и три.
ЕМИЛ ПЕТРОВ
Предишни отбори:
ПФК Славия;
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ
Предишни отбори:
ПФК Левски, ФК Пирин Гоце Делчев, ПФК Монтана, ПФК Черноморец, ПФК Локомотив София;
МАРТИН ДИМИТРОВ
Предишни отбори:
ОФК Несебър, ФК Черноморец Поморие, ПФК Локомотив София, ПФК Марек Дупница;
ИЛИЯН ГАРОВ
Предишни отбори:
ФК Спартак Пловдив, ПФК Ботев Пловдив, ПФК Локомотив София;
АНАТОЛИ ТОДОРОВ
Предишни отбори:
ПФК Септември София, ПФК Литекс Ловеч, ПФК Родопа Смолян, ПФК Видима Раковски, ПФК Локомотив Пловдив; ПФК Локомотив София; ФК Витоша Бистрица;
ДИМИТЪР ВОДЕНИЧАРОВ
Предишни отбори:
ПФК Славия; ПФК Спартак Варна; ПФК Пирин Благоевград;
АНТОНИО ПАВЛОВ
ПФК Левски София, ПФК Видима Раковски; ПФК Лудогорец Разград; ПФК Локомотив София; ФК Банско; Макаби Явне;
П.С, Променям си прогнозата на 2-0, голмайстори Антонио Павлов и Николай Николов
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост