Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2015 10:17

blue avalanche написа:Що,бе?Нали бил суперталантлив?Според някои колеги от форума? :mrgreen: Минавал ги един на един,един на два,центрирал като Д.Бекъм...
Иначе,сериозно-ако ги притиснем здраво няма да се оголват много много...Нашите се справиха много добре на "Тича".Защо мислиш,че Монтана ще покажат нещо по-фантастично???
Чета всякакви суперлативи за Монтана и си викам:"Тия да не са се откъснали с 5 т. напред и да мачкат наред???Да не са българския Байерн?"
Гледам-и те с 5 т. :o

Ами тия момчета си заслужават похвалите, няма какво да се лъжем. А това, че са с 5 точки не е никакъв атестат, защото в мачовете срещу Лудогорец (зелените бяха подпряни от чернодрешкото), Литекс и Ботев, Монтана спечели сумарно 4 точки. Докато ние, срещу същите тези противници взехме само 2. Спомняш ли си, че през пролетта на 2013 ги приехме на Герена и никой не очакваше резултат по-малък от 3-0. Е да, но каква стана тя? 0-0 в мач, който храбрите монтанци затвориха, нашите почнаха да се изнервят и накрая ... шнур. Може би е редно да отбележим, че тогава треньор им беше Стойчо Стоев, но за мен Ферарио Спасов в никакъв случай не му отстъпва по прагматизъм.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2015 10:23

tiamat написа:На мене пък като че ли ми харесва това :) Ще може да видим още юноши - много ми се иска да видя Георги Янев например. А и младия дедо Боре и някакъв друг са привикали. Абе много ме кефи да си ги гледам машите момчета напоследък. Пък дали ще падаме или биеме, майната му.

Според мен е малко несериозно да очакваме 16 годишни юношки да решават официалните мачове. Да, при резултат 2-3 на нула може да ги пуснат 15 минутки да им се порадваме, но дотам. Мен също ме радва играта на младите: Иванов, Краев и Цоневи имат пълен картбланш, но все пак е хубаво и да вземем някоя друга победа този сезон.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 авг 2015 14:32

С оглед на възможностите ни тегав мач. Няма ги вече времената за такива мачове не дали а с колко ги бием. Ние пищим срещу съдиите, но и Монтана бяха грубо порязани срещу каузата.
Дано с типичен ЦН играем малко по-раздвижено в атака.

Ако си пазим тактическата дисциплина + яка публика би трябвало да ги бием с 2-1.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 авг 2015 19:03

че е важен за нас този мач е ясно на всички ни.Може да бъде повратен ,за развитието на отбора.
Сега вече имаме и Наско Курдов отпред,Махмудов отляво,Краев отдясно.
В средата Де Нойер и Костадинов много ми харесват
Отзад дилемата е малкия или Белаид.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 12 авг 2015 22:15

zlatan написа:че е важен за нас този мач е ясно на всички ни.Може да бъде повратен ,за развитието на отбора.
Сега вече имаме и Наско Курдов отпред,Махмудов отляво,Краев отдясно.
В средата Де Нойер и Костадинов много ми харесват
Отзад дилемата е малкия или Белаид.

За мен дилема няма, трябва да е Дидо, както писах преди арабчето е с контракт до Нова Година и после го пиши бегал. Трябва да обиграваме Дидо и Макс.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 авг 2015 23:34

Близо 10 страници безсмислици. Дайте да напълним стадиона, а не форума.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 13 авг 2015 11:21

niki87 написа:Близо 10 страници безсмислици. Дайте да напълним стадиона, а не форума.

Всички на стадиона !!!

Довечера да ги подкрепим на тренировката.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 13 авг 2015 11:30

Краев вчера е играл 86 минути за юношите до 19 години срещу Италия ,така че едва ли в събота ще играе.По скоро състава ще е така:
Йоргачевич
Прохазка-Иванов-Карнер-Белаид
Костадинов-Де Нойер
Б.Цонев-Махмудов-Орачев
Курдов
(В случай,че Минев не играе)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 13 авг 2015 12:41

Tук да затвърдят победата от Варна и едно 3:0/1 ще е добре.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 авг 2015 12:45

THE G.A.M.E написа:Бием... И после, онези - с приказките тип "Монтана е 1-2 класи над Левски"... Ще започнат:
- "Кмета на Монтана е левскар" !
- "Феро Спасов е левскар" !
- "Половината играчи на Монтана са левскари" !
- "Луната е светила кофти над "Герена"
- "Реферите дали 2 тъча на Левски, а спсетили 1 на Гостите"

Въобще, от сега да си знаем при наша победа - "Левски е толкова слаб, че без външна помощ или полягване, не може да бие и Бацова Ма'ла".

А ако не бием ще сме идиотите на А група, слабаци дето падат от селски отбори. И едновременно с това ще сме се нагъзили на Монтана. Шизофренията при съчетаване на двете твърдения няма да притесни авторите им.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”