Честит рожден ден на Митата! Да е жив и здрав!
Един от най-големите футболисти на ЦСКА и България!
ЧРД на Димитър Якимов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени Воини
- Контакти:
Re: ЧРД на Димитър Якимов
Честит рожден ден на Митата Якимов! Да е жив и здрав и да ни радва още дълги години с присътствието си на "Българска Армия". 
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- GA_ veliki
- Контакти:
Честит Рожден Ден на Митата Якимов!Един от гениалните български футболисти.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
-
petko.h.markov
- Контакти:
Честит Рожден Ден!Благодаря му за всичко красиво сътворил на терена,което съм успял да видя.Да е жив и здрав много години.
Митата- Поетът с топка, Българският Гаринча, най- техничният бг футболист, все епитети, които казват всичко!
Да 'илядиш Мита! Истинска футболна легенда!
Да 'илядиш Мита! Истинска футболна легенда!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
- Captain Stottlemeyer
Честит рожден ден, Мита! Да си жив и здрав! Щастлив съм, че имах възможност на живо да се наслаждавам на твоето огромно футболно майсторство! 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Странджата
- Контакти:
Честит рожден ден на Митата Якимов (Митко дъвката). Не се е раждал по-добър от него в средата на терена.
Да е жив и здрав сто години! Велик играч и джентълмен!
Да е жив и здрав сто години! Велик играч и джентълмен!
-
HEATSEEKER
- Контакти:
За Якимов , покойния Георги Соколов разправя, как преди мача с Бразилия на Световното 1966 г, всички в нашия отбор се насрали от страх, само на Якимов не му пукало.Великан.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Captain Stottlemeyer
HEATSEEKER написа:За Якимов , покойния Георги Соколов разправя, как преди мача с Бразилия на Световното 1966 г, всички в нашия отбор се насрали от страх, само на Якимов не му пукало.Великан.
Само че има една дребна подробност: Соколето (лека му пръст) не беше в състава за СП в Англия, той приключи с националния отбор една година по-рано. От уважение към паметта му няма да коментирам казаното от него (ако наистина го е казал), а теб ще те посъветвам да проверяваш източниците си (руснаците казват "доверяй, но проверяй"), преди да спамиш с глупости...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:HEATSEEKER написа:За Якимов , покойния Георги Соколов разправя, как преди мача с Бразилия на Световното 1966 г, всички в нашия отбор се насрали от страх, само на Якимов не му пукало.Великан.
Само че има една дребна подробност: Соколето (лека му пръст) не беше в състава за СП в Англия, той приключи с националния отбор една година по-рано. От уважение към паметта му няма да коментирам казаното от него (ако наистина го е казал), а теб ще те посъветвам да проверяваш източниците си (руснаците казват "доверяй, но проверяй"), преди да спамиш с глупости...
Аз не съм казал,че Соколов е бил, само казвам какво е казал в ''Тайните на Левски''
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”