И Кашчей не е сериозно да обявяваш фенските мнения на цесекари във форума като някакви крайно верни факти, които имат някакво влияние върху събитията в клуба и финансовите престъпления, които са се случвали там.
Писали били, ала-бала.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Някой измежду всичките тия спортни и технически директори е МОЛ. И като такъв трябва да бъде гонен до дупка!
Малко встрани, но не съвсем-Държавата гони ли Митю Селския за фалита на Ботев? Ако не го гони, защо тя трябва да гони някой от вашите бивши спасители?! Да им търси отговорност новото ръководство, ако има законно право за това.
Ами даваш пример, който е супер заплетен казус, защото имаме нов Ботевъ, а със стария май не е много сигурно какво се е случило. Няма как това да е пример за разпределение на отговорностите спрямо подписване на договорни отношения.
Той и твоят казус е заплетен.Защото едно е някой(Пл.Марков) да краде от Ганчев(щото е взел пари,пък не е купил футболист),друго е някой да краде от държавата като не си плаща данъците,таксите и т.н.Държавата(или БФС или който е там) си ги търси от фирмата(ЦСКА),а ЦСКА после да си прави вътрешно разследване и да си ги търси от Марков ли,от някой друг виновник ли...
Държавата си чака плащанията и обяснения от рода:
"Ама аз дадох парите на Х да ги занесе в банката,пък той що не ги е занесъл...???"
не я интересуват.
Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Някой измежду всичките тия спортни и технически директори е МОЛ. И като такъв трябва да бъде гонен до дупка!
Малко встрани, но не съвсем-Държавата гони ли Митю Селския за фалита на Ботев? Ако не го гони, защо тя трябва да гони някой от вашите бивши спасители?! Да им търси отговорност новото ръководство, ако има законно право за това.
Ами даваш пример, който е супер заплетен казус, защото имаме нов Ботевъ, а със стария май не е много сигурно какво се е случило. Няма как това да е пример за разпределение на отговорностите спрямо подписване на договорни отношения.
Новият Ботев го остави настрани, той няма нищо общо със Селския. Кажи как трябва да е със стария Ботев, как с Банев и Кеби в Ст. Загора, с Наков в Локо и Пирин, с Ишков в Спартак Вн., с Оскар Цанков в Раковски Русе,с Гигов в Локо София...Държавата ще им търси ли отговорност за безстопанственост и дори фалит? Първата фирма, в която работих много години фалира, като последен собственик и беше Божков-що ли не го съди държавата за този фалит, а трябва да съди Титан и Томов за неизгодни договори от името на ЦСКА?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
blue avalanche написа:Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Някой измежду всичките тия спортни и технически директори е МОЛ. И като такъв трябва да бъде гонен до дупка!
Той и твоят казус е заплетен.Защото едно е някой(Пл.Марков) да краде от Ганчев(щото е взел пари,пък не е купил футболист),друго е някой да краде от държавата като не си плаща данъците,таксите и т.н.Държавата(или БФС или който е там) си ги търси от фирмата(ЦСКА),а ЦСКА после да си прави вътрешно разследване и да си ги търси от Марков ли,от някой друг виновник ли...
"Ама аз дадох парите на Х да ги занесе в банката,пък той що не ги е занесъл...???"
не я интересуват.
Ами, под този Някой можем да посочим всъщност доста клубове в А група, нали се сещаш. Ти сам реши дали те са го правили нарочно или това замазване от страна на държавата не ги довежда до фалити в един слънчев ден. Щото, ако не беше Държавата - Бойко, днес и вие щехте да анализирате възраждането на Левски!
Кашчей написа:Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Някой измежду всичките тия спортни и технически директори е МОЛ. И като такъв трябва да бъде гонен до дупка!
Новият Ботев го остави настрани, той няма нищо общо със Селския. Кажи как трябва да е със стария Ботев, как с Банев и Кеби в Ст. Загора, с Наков в Локо и Пирин, с Ишков в Спартак Вн., с Оскар Цанков в Раковски Русе,с Гигов в Локо София...Държавата ще им търси ли отговорност за безстопанственост и дори фалит? Първата фирма, в която работих много години фалира, като последен собственик и беше Божков-що ли не го съди държавата за този фалит, а трябва да съди Титан и Томов за неизгодни договори от името на ЦСКА?!
Абе човек до одеве си говорихме за подписите на Спектакъла, Майкъла и т.н. Аз какво съм виновен, че не се действа по най-логичния ред?
- blue avalanche
- Контакти:
Кировец написа:blue avalanche написа:Той и твоят казус е заплетен.Защото едно е някой(Пл.Марков) да краде от Ганчев(щото е взел пари,пък не е купил футболист),друго е някой да краде от държавата като не си плаща данъците,таксите и т.н.Държавата(или БФС или който е там) си ги търси от фирмата(ЦСКА),а ЦСКА после да си прави вътрешно разследване и да си ги търси от Марков ли,от някой друг виновник ли...
не я интересуват.
Ами, под този Някой можем да посочим всъщност доста клубове в А група, нали се сещаш. Ти сам реши дали те са го правили нарочно или това замазване от страна на държавата не ги довежда до фалити в един слънчев ден. Щото, ако не беше Държавата - Бойко, днес и вие щехте да анализирате възраждането на Левски!
Аз не визирам конкретно ЦСКА.Винаги съм бил на позицията,че ако се установи,че Левски са нередовни-да бъдат наказани с цялата строгост!
Ако се установи,че всички клубове са виновни-да закриват футбола.Все ще преживея някак си без най-смешната лига в Европа(както каза веднъж Т.Русев).
blue avalanche написа:Кировец написа:blue avalanche написа:Той и твоят казус е заплетен.Защото едно е някой(Пл.Марков) да краде от Ганчев(щото е взел пари,пък не е купил футболист),друго е някой да краде от държавата като не си плаща данъците,таксите и т.н.Държавата(или БФС или който е там) си ги търси от фирмата(ЦСКА),а ЦСКА после да си прави вътрешно разследване и да си ги търси от Марков ли,от някой друг виновник ли...
не я интересуват.
Аз не визирам конкретно ЦСКА.Винаги съм бил на позицията,че ако се установи,че Левски са нередовни-да бъдат наказани с цялата строгост!
Ако се установи,че всички клубове са виновни-да закриват футбола.Все ще преживея някак си без най-смешната лига в Европа(както каза веднъж Т.Русев).
Ами то е установено!
Кировец написа:И Кашчей не е сериозно да обявяваш фенските мнения на цесекари във форума като някакви крайно верни факти, които имат някакво влияние върху събитията в клуба и финансовите престъпления, които са се случвали там.
Писали били, ала-бала.
То и моите мнения са фенски, но тук някои (вкл. и ти), са решили, че да пишеш собствено мнение, което не съвпада с тяхното е тролско и хейтърско, защото само те са носители на истината и светлината!
Ето и ти сега, вместо да помислиш малко повече върху написаното от друг, подскачаш като пуканка в тиган и искаш да ме убедиш, че за сключваните от името на ЦСКА договори е отговорен само и единствено МОЛ в дружеството. Да, ама най-качественият МОЛ Стойчо го изгони, а кой сега ви е МОЛ (домакин де) никой не знае. Иначе МОЛ е или собственикът, или управителят. В бившата фирма ми се е случвало да правя служебни разходи и във фактурата, като МОЛ винаги е бил управителят, защото беше ООД.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
vaskonti написа:Ти верно обясни как се облагодетелства, ама точно за това съм вмъкнал това уточнение в скобите, което ти май не си забелязал. Питах те как клубът се е облагодетелствал, след като благодарение на тия "компромиси" сега е с почти 30 милиона назад, от които поне 60% са следствие от схеми на Бенжеюновци и Градевци? Чудя се, ако не се бяха правили тия "компромиси", дали клубът щеше да го докара до сегашното състояние, което, не знам за теб, но аз определено не бих нарекъл привилегировано и облагодетелствано.
Лошия мениджмънт на Титан тук няма връзка, просто защото по принцип не беше чак толкова лош. Имаше периоди, в които се правеше доста добра селекция, продаваха се играчи за добри пари. Проблемът е, че не се плащаха сметките. А да не си плащаш сметките, това не е лош мениджмънт, а умишлено (без)действие.
Разбира се, че клубът печели несправедливо предимство, защото той е задълженото лице, което трябва да плаща. А дали ще се възползва от това предимство, това вече е въпрос на мениджмънт. Без компромисите нещата са ясни, няма какво да се чудиш.
Да не си плащаш сметките и да го докараш до технически фалит, аз го разбирам като лош мениджмънт (който може да включва умисъл, но може и да не включва).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
EmilCSKASOFIA
- Контакти:
Ако правната комисия вземе грешно решение,могат да ги дадът на съд !