Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Мнениеот mursusaid » 11 авг 2015 12:02

Момчета нищо фатално не е станало от тази загуба.Вярно е че играхме супер слабо и беидейно,но важното е,че знаем че тези футболисти,а и тези които ги нямаше могат повече,въпроса е само кога ще заиграят както могат.Моите надежди са с влизането на Ернандес.Все пак в този мач като го нямаше и Бурабия имахме в средата само разбивачи,като прибавим и че Левски успяха да изолират Курьор на тъча логично сините си взеха мача.Някои плюете по Бижев.Да и на мен не ми харесва че е твърде мек на моменти и му липсва самочувствие,а то идва и от липсата на голове при един нападател,но имайте и малко разбиране към него.Той играе почти сам на върха на атаката,а тази събота дори и пасове нямаше към него.Нямаше ги подавачите зад него,нека са в състава двамата Ернандес и Бурабия и съм сигурен че ще видим друг Черно море и с много повече пасове и ситуации за гол пред нападателя ни,пък който и да е той.Тогава повече ще съм съгласен да плюем по Бижев,Петков или този който е на върха.И пак казвам нищо фатално не е станало винаги тръгваме трудно.Айде Моряци!
За вас моряци ний живеем...

NLO

Мнениеот NLO » 11 авг 2015 12:13

koseto40 написа:Толкова съм разочарован от играта на нашите,че не мислех въобще да пиша нещо по темата...Но...май ми поотмина малко...сякаш..:) Толкова безизразна игра не съм гледал от време оно на нашия отбор...Никаква идея в средата,а знаем,че там ни е силата..И логичното се случи-загубихме..В нападение...офффффффф,пак взех се нервя..Мисля,че Бижев изчерпа лимита си от доверие..и то отдавна...Живко трябва се възползва от шанса и да заиграе в атака..Все още имам надежди и за Вареа,дано се аклиматизира по бързо и най важното-дано има качествата,за които го взехме..:) Бях страшно ядосан на Траянов за тъпата грешка...та заради нея загубихме мача...Но...трябва да му я простим...Момчето наистина игра със сърце и се раздаваше на терена...А неведнъж сме искали точно това-може и да загубим,но да е като мъже..Точно мъжкото го нямаше в отбора срещу Левски...И точно с това си ни биха сините-раздадоха се,играха си правилно,обезличиха Курьор,взеха ни средата...Ееее,ние кво искаме..? Никаква засада на Краев,за положението на Бижев...50-50 може да се свири...преценка на съдията..Истината е,че просто не показахме нищо,никакво желание и воля за победа,никакви аргументи,че сме по добрия отбор...Дано в Бургас наште покажат поне нещо различно като игра,иначе..нищо,ама нищо добро не ни чака в предстоящите мачове в А група..И...за Домо...лично аз не съм много обнадежден,че ще ни реши проблемите,но..какво друго ни остана вече,освен едната...надежда..:))))) УСПЕХ,МОРЯЦИ.. :mrgreen:

Нещо да ми кажеш?Беше ти смешно, плюел съм бил, сега нещатс, които ти ги говорих, гледам сега вече си ги отразил. Викай и се обръщай към мен от тук нататък с "учителю".
Изображение

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 11 авг 2015 13:56

NLO написа:
koseto40 написа:Толкова съм разочарован от играта на нашите,че не мислех въобще да пиша нещо по темата...Но...май ми поотмина малко...сякаш..:) Толкова безизразна игра не съм гледал от време оно на нашия отбор...Никаква идея в средата,а знаем,че там ни е силата..И логичното се случи-загубихме..В нападение...офффффффф,пак взех се нервя..Мисля,че Бижев изчерпа лимита си от доверие..и то отдавна...Живко трябва се възползва от шанса и да заиграе в атака..Все още имам надежди и за Вареа,дано се аклиматизира по бързо и най важното-дано има качествата,за които го взехме..:) Бях страшно ядосан на Траянов за тъпата грешка...та заради нея загубихме мача...Но...трябва да му я простим...Момчето наистина игра със сърце и се раздаваше на терена...А неведнъж сме искали точно това-може и да загубим,но да е като мъже..Точно мъжкото го нямаше в отбора срещу Левски...И точно с това си ни биха сините-раздадоха се,играха си правилно,обезличиха Курьор,взеха ни средата...Ееее,ние кво искаме..? Никаква засада на Краев,за положението на Бижев...50-50 може да се свири...преценка на съдията..Истината е,че просто не показахме нищо,никакво желание и воля за победа,никакви аргументи,че сме по добрия отбор...Дано в Бургас наште покажат поне нещо различно като игра,иначе..нищо,ама нищо добро не ни чака в предстоящите мачове в А група..И...за Домо...лично аз не съм много обнадежден,че ще ни реши проблемите,но..какво друго ни остана вече,освен едната...надежда..:))))) УСПЕХ,МОРЯЦИ.. :mrgreen:

Нещо да ми кажеш?Беше ти смешно, плюел съм бил, сега нещатс, които ти ги говорих, гледам сега вече си ги отразил. Викай и се обръщай към мен от тук нататък с "учителю".

Към теб мога да се обръщам само и единствено с...г-н палячо..:) Пълен безхаберник със постсоциалистическо мислене,чието празноглавство и негативно отношение нямат равни...Аз,за разлика от теб,палячо,винаги съм заставал зад момчетата,не съм плюл никой никога...Явна е разликата ни в годините,мисленето и интелекта...И то не в твоя полза,колкото и да се имаш за нещо,което..никой още не е признал...ПЪЛЕН КОМПЛЕКСАР СИ...КАЗАХ... :mrgreen:

NLO

Мнениеот NLO » 11 авг 2015 15:08

koseto40 написа:Към теб мога да се обръщам само и единствено с...г-н палячо..:) Пълен безхаберник със постсоциалистическо мислене,чието празноглавство и негативно отношение нямат равни...Аз,за разлика от теб,палячо,винаги съм заставал зад момчетата,не съм плюл никой никога...Явна е разликата ни в годините,мисленето и интелекта...И то не в твоя полза,колкото и да се имаш за нещо,което..никой още не е признал...ПЪЛЕН КОМПЛЕКСАР СИ...КАЗАХ... :mrgreen:

Колкото и да се инатиш, ти си вече мой ученик, а аз твой учител, вече го доказа. До тук всичко, което го говоря от месеци се оказа вярно и ти го потвърдждаваш, разбира се вече трябва да си малоумен, за да не прозрееш истината и да не си си научил урока от учителят, който чете тази игра и доста информацията предварително смляна финно. Спасов не става за треньор, аз наведени хора не искам в Черно море!Разберете отново, мен ме боли най-много за Черно море и прогнозирах какво ще се случи, защото този човек разруши отбора, него го интересува само заплатата му и нищо друго, такива ли хора искате да ръководят отбора?
Изображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Черно море - Лудогорец.Супер Купа на България

Мнениеот greenpeak » 11 авг 2015 16:29

Изображение

Това позакръгленото момче на снимката що се ядосва :)?

yavorescu
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец.Супер Купа на България

Мнениеот yavorescu » 11 авг 2015 17:02

По погледа към клетката предполагам, че в този момент произнасят гръмко "говеда", а от положението на устните си личи ясно първата сричка :) Много ги обича той... както и всички ние, де.

NLO

Мнениеот NLO » 11 авг 2015 20:33

Преди г-н Гонзо не смееше да гледа мачовете на Левски във Варна на различно място от тунела, като не смееше да си подаде главата, сега се разхожда необезпокоявам по трубните, че си довел за другар и сикаджията Тонев, с когото се прегръщаха като че ли са първа любов, след последния съдийски сигнал. Откакто започнаха да им пляскат на тия бандити, двубой срещу Левски на Тича - няма заряд, умишлено или не - оставям на вашите преценки, имам мнение по въпроса. Не ми се търпят номерата повече на тия бандити.
Изображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 11 авг 2015 20:50

Мишо, не ми се рови къде го писах, но те питах как се увеличава потенциала с ограничен бюджет. Ти не ми отговори. Питах те как ще си купиш телевизор с твоята месечна пенсия. Пак не ми отговори. Толкова за управлението на клуба.
Когато някой ти зададе адекватен въпрос мълчиш като оакано дупе. Ако обичаш, спри да си сменяш ника, че вече съм адски изнервен. Искам просто да те сложа в черния списък както шантавата лавина и както ще направя в най=скоро време и с батмана и да приключвам с теб. Разбери, все ми е едно какво ще пишеш стига да не ми го навираш в очите.
Като човек те моля.

NLO

Мнениеот NLO » 11 авг 2015 20:58

cristely написа:Мишо, не ми се рови къде го писах, но те питах как се увеличава потенциала с ограничен бюджет. Ти не ми отговори. Питах те как ще си купиш телевизор с твоята месечна пенсия. Пак не ми отговори. Толкова за управлението на клуба.
Когато някой ти зададе адекватен въпрос мълчиш като оакано дупе. Ако обичаш, спри да си сменяш ника, че вече съм адски изнервен. Искам просто да те сложа в черния списък както шантавата лавина и както ще направя в най=скоро време и с батмана и да приключвам с теб. Разбери, все ми е едно какво ще пишеш стига да не ми го навираш в очите.
Като човек те моля.

Да си имаме уваженията, но не си прав. Казах го преди малко, аз наведение хора в Черно море не искам. Спасов цяло лято лъга, че имаме отбор, бюджетът като му е виновен - да става и да си тръгва, кой го задържа?С такъв бюджет Херо каза, че ще се бори за титлата, само че при него футболистите сами искат да дойдат, а като чуят Спасов кой ще ти дойде - Васев. Колко български футболисти му отказаха или пак ви е къса паметта и трябва да припомням какво сме говорили.
Изображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 11 авг 2015 20:59

NLO написа:Преди г-н Гонзо не смееше да гледа мачовете на Левски във Варна на различно място от тунела, като не смееше да си подаде главата, сега се разхожда необезпокоявам по трубните, че си довел за другар и сикаджията Тонев, с когото се прегръщаха като че ли са първа любов, след последния съдийски сигнал. Откакто започнаха да им пляскат на тия бандити, двубой срещу Левски на Тича - няма заряд, умишлено или не - оставям на вашите преценки, имам мнение по въпроса. Не ми се търпят номерата повече на тия бандити.

Мишо, купи клуба и го управлявай по "правилния" начин както намериш за добре. До тогава ше търпиш номерата на всеки!

Върни се в “Черно море”