Касев праща мутри на кафето на стадиона за пари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- vg_vasilev
- Контакти:
Re: Касев праща мутри на кафето на стадиона за пари
Абе 10лв за мач във В група кой ще даде?
Captain Stottlemeyer написа:727150 написа:Жалко за Локото, тези ми станаха ясни още като ги показаха за пръв път по телевизията.А Локо събра нелош отбор и добър треньорски екип, но сега е заплашен дори да не завърши първенството.
"Заплашен" е меко казано, а на "тези" просто от най-високо място е било наредено да поемат клуба (какъвто беше случаят с Марешки в Пловдив). Само че на хората явно не им пука нито за "Локомотив", нито изобщо за футбол - това е положението...
П.П. Иначе на някои превъзбудени младежи, които се перчат тук във форума и говорят дори за "война" ще кажа само едно: Дали камъкът ще удари гърнето или гърнето камъка - все е лошо за гърнето...
П.П.П. Щастието на едни се гради върху нещастието на други.Дали пък в очертаващата се ситуация "Левски" няма да вземе без пари някое добро попълнение?!...
![]()
Не мога да разбера, комплексар ли си, какво си? Защо Левски? Какво общо има Левски с неудачите в друг отбор? Това си е на буферите работа. Все едно аз да кажа, че от един столичен отбор ще преминат в друг столичен отбор в същата група. Я по- сериозно! Плюс това "краля слънце" вече няколко месеца гледа дискове със свободни агенти не играли футбол по различни причини последните няколко години. И ако се съдят с някой отбор- наши са. И всичките до един са играли само на Запад.
Графът написа:защо не си платихте билетите през уикенда? четох интервю на касев, в което казва, че сте събирали сиромашки стотинки, а сте били 700 души. и за а и за в пак сте малко. като искате да имате отбор, помагайте му. и ние по-малко от 10 лв за мач не сме плащали от 2 години. и ми е много чудо защо всеки, който ви казва истината е олигофрен или глупав селянин? какво са ви виновни другите, че към отбора ви липсва интерес и почти винаги сте гости в софия срещу водещите отбори без литекс.
и да, достатъчно съм ходил на училище, за да знам, че съм писал само с малки букви! давай по темата...
Единственото за което говорите е количеството на публиката на стадиона , нали знаеш че отбор с вашите традиции ако беше в София щеше да има поне 4 пъти по-малко публика от нас , а в България където публиката се върти между 500 и 2500 според зависи дали играете с ЛевскиЦСКА или не да ги сравняваш с нашите 700- 2000 и да обясняваш колко сме по-малко си е направо смешно.
Реално колко фена има Локо СФ? Имат ли поне 500 души дето да ходят на всеки мач? Аз не познавам, и никога не съм срещал фен на Локо Сф през живота си, освен 3,4 момчета тука във форума..
- Синьо сърце
- Контакти:
Е в кафето да има, да има 120 лева оборот-колко да има? Тия дотам ли са опрели? Оня дебелия нали се бараше много-пък на хората стотинките ще обира. Баси царвула...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
НЯМА ЛИ МОДЕРАТОРИ ТУК, ДА РАЗЧИСТЯТ СЕЛСКАТА ПЛЯВА С КАЛКУЛАТОРИТЕ И ПРОВОКАЦИИТЕ?

Еба*и бизнесмените!
Започвам да си мисля че Гигов нарочно ги е избрал тези даже дали не си е негов отбора да е пратил тези аграри за пред хората.
Започвам да си мисля че Гигов нарочно ги е избрал тези даже дали не си е негов отбора да е пратил тези аграри за пред хората.
Pichichi написа:Еба*и бизнесмените!
След Гигов потоп.Само незнам дали вече не е късно да ходят при него да падат на колене, да му целуват ръцете и да му се молят да ги закрие официално
sandi74 написа:Pichichi написа:Еба*и бизнесмените!
След Гигов потоп.Само незнам дали вече не е късно да ходят при него да падат на колене, да му целуват ръцете и да му се молят да ги закрие официално![]()
Късно е либе за прошка
![]()
Може да те пратим теб? Гледам, веща си.

парци написа:sandi74 написа:Pichichi написа:Еба*и бизнесмените!
След Гигов потоп.Само незнам дали вече не е късно да ходят при него да падат на колене, да му целуват ръцете и да му се молят да ги закрие официално![]()
Късно е либе за прошка
![]()
Може да те пратим теб? Гледам, веща си.
Свети Кайчо е свят човек и си разбира от занаята.Не случайно ви заряза