Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
и не само Берое и Литекс правят много по-качествена селекция от нас... Но на някои хора така и не им увират главите, а само си защитават любимеца... Пак казвам- никога не сме имали по- некадърно управление от това на Батков и Гонзо... Единият съсипа клуба, а другият- отборът. Кой-каквото ще да ми казва, фактите говорят сами за себе си...
Щом спред теб Гонзо е виновен един футболист да предпочете да отиде в Литекс или Берое пред Левски...добре.
Според мен пък именно големите и нереалистични очаквания към отбора от някои фенове са причина за това. В Левски се започват едни псувни и гонения на футболисти точно след 2-3 загуби, а те са неминуеми в сегашната ситуация. Повечето футболисти не искат да си причиняват това и предпочитат спокойствието в Стара Загора и Ловеч, а то води и до по-добри резултати.
Според мен пък именно големите и нереалистични очаквания към отбора от някои фенове са причина за това. В Левски се започват едни псувни и гонения на футболисти точно след 2-3 загуби, а те са неминуеми в сегашната ситуация. Повечето футболисти не искат да си причиняват това и предпочитат спокойствието в Стара Загора и Ловеч, а то води и до по-добри резултати.
Берое и Литекс имат мнооого качествени футболисти. Затова продължават в евр.турнири и имат шанс за финал.
Стига сте говорили глупости. В България ще дойде качествен футболист, ама за доста пари. Всичко друго е случайност. А тези дето не харесват Гонзо, да кажат кой да дойде вместо него и как да ръководи без пари. Колегата дето говори за плюенето и очакванията е напълно прав. Не си виждаме насрания гъз, ама все мечтаем да дойде някой Марадона за да се оправи отбора.
noo написа:А тези дето не харесват Гонзо, да кажат кой да дойде вместо него и как да ръководи без пари.
Кажи какво точно върши Гонзо в клуба ? Кой да дойде ли ? Ами много, много, ама много по-добре е да бъдем БЕЗ спортен директор, отколкото да сме с Гонзо. И какви точно ръководни качества има Гонзо, че да е толкова трудно заменяем ? Можеш ли да кажеш ?
Eminem написа:noo написа:А тези дето не харесват Гонзо, да кажат кой да дойде вместо него и как да ръководи без пари.
Кажи какво точно върши Гонзо в клуба ? Кой да дойде ли ? Ами много, много, ама много по-добре е да бъдем БЕЗ спортен директор, отколкото да сме с Гонзо. И какви точно ръководни качества има Гонзо, че да е толкова трудно заменяем ? Можеш ли да кажеш ?
Кажете кой ви е фаворита за спортен директор, а не се правете на ударени с мокър парцал. А пък, ако нямате такъв, това е просто хейтърство- важното е да се плюе.
Последна промяна от noo на 11 авг 2015 16:33, променено общо 1 път.
noo написа:Кажете кой ви е фаворита за спортен директор, а не се правете на ударени с мокър парцал.
Въобще не ми бягай по тъча, а отговори на въпросите.
ОТНОВО ще ти ги задам:
1.Кажи какво точно върши Гонзо в клуба ?
2.Kакви точно ръководни качества има Гонзо, че да е толкова трудно заменяем ?
Вторият въпрос, който е риторичен отговаря на твоя въпрос.
Най-малкото няма хора с извадени джобове. Разкара сумати играчи без да плащаме пари. Но ти все пак ми кажи кой е твоя човек и не ми бягай по тъча. И не ми излизай с номера, че можело да бъдем без такъв.Eminem написа:noo написа:Кажете кой ви е фаворита за спортен директор, а не се правете на ударени с мокър парцал.
ОТНОВО ще ти ги задам:
- santiliana
Eminem написа:noo написа:Кажете кой ви е фаворита за спортен директор, а не се правете на ударени с мокър парцал.
ОТНОВО ще ти ги задам:
и, ако може да добавя от мен един:
3. С какво той е заслужил да бъде 2 пъти по няколко години на този пост, при положение, че до настоящият момент няма нито един успешен сезон като ръководител в Левски?
Кажете вашата алтернатива, а не само да се правите на прокурори. Щото е хубаво да задаваш въпроси, но от време на време е добре да отговаряте на зададени такива.santiliana написа:Eminem написа:noo написа:Кажете кой ви е фаворита за спортен директор, а не се правете на ударени с мокър парцал.
ОТНОВО ще ти ги задам:
и, ако може да добавя от мен един:
3. С какво той е заслужил да бъде 2 пъти по няколко години на този пост, при положение, че до настоящият момент няма нито един успешен сезон като ръководител в Левски?
Последните две години освен Гонзо, спортни директори са били Боримиров, Сираков, Йовов. При тях така бяхме тръгнали напред, че няма кой да ни спре- цъфнахме и вързахме. Може би и за тяхното управление Гонзо е виновен?