гражданин от село написа:Какви притеснения можем да имаме,когато треньорът им е нек'во жЪдно гномче.
Вашият уж собственик пък е нашмъркано гномче, което никога не ни е притеснявало, но въпреки това вие си мислите, че с него ще станете някакъв колос

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:Какви притеснения можем да имаме,когато треньорът им е нек'во жЪдно гномче.
W84me написа:гражданин от село написа:Сигурен съм бе, ти утре ще ме питаш във форума дали ти е вярно рестото за хляба.Вземи го завърши този 2-ри клас най-после!
Брачед, аз съм завършил 2 висши,.. знаеш го.
Pichichi написа:орчо войвода написа:ЦСКА не е готов за първенството, снощи се мъчиха срещу.отбор , който пада с по пет гола от лидерите в първентвото на ЮЗ В група, същото важи и за Локо СФ.
Съгласен съм напълно и за това този мач идва малко рано за ЦСКА но да видим, в ЦСКА има няколко единици които могат сами да решат
мач примерно Хазуров който почива снощи според мен е класи над Преслав но почна да тренира доста по-късно така че явно не е подготвен.
blue avalanche написа:Pichichi написа:орчо войвода написа:ЦСКА не е готов за първенството, снощи се мъчиха срещу.отбор , който пада с по пет гола от лидерите в първентвото на ЮЗ В група, същото важи и за Локо СФ.
Съгласен съм напълно и за това този мач идва малко рано за ЦСКА но да видим, в ЦСКА има няколко единици които могат сами да решат
мач примерно Хазуров който почива снощи според мен е класи над Преслав но почна да тренира доста по-късно така че явно не е подготвен.
Кой мач в кариерата на Хазуров е бил решен от него???
Teo написа:10 лева за билет, боклуци... дано ви преседнат тия пари!
@ На Армията ще влизате за по 20 лева...!
Кашчей написа:Teo написа:10 лева за билет, боклуци... дано ви преседнат тия пари!
По правилник (наредбата за провеждане на първенството) билетите с еднаква цена трябва да предоставят и еднакви условия на закупилите ги, на стадиона. Ако това не е спазено, следва дисциплинарно наказание на нарушителите. За съжаление точно тази точка никога не е била спазвана.
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:10 лева за билет, боклуци... дано ви преседнат тия пари!
По правилник (наредбата за провеждане на първенството) билетите с еднаква цена трябва да предоставят и еднакви условия на закупилите ги, на стадиона. Ако това не е спазено, следва дисциплинарно наказание на нарушителите. За съжаление точно тази точка никога не е била спазвана.
Мач от А също в надежда 10 лева, мач от В също в надежда пак 10?
@ Тия виждат, че сме многобройни на всеки стадион и аре да ги цакаме ''чорбарите''... им преседнат тия пари докато се хранят!
@ На тая тоалетна в надежда повече от 1,50 за билет не трябва да се иска!
@ Много се изнервих като го видях това преди малко..............................
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта