II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Мнениеот BRF » 10 авг 2015 22:26

blue_dominator написа:Абе, вие наистина ли живеете още със спомените си от средата на миналия век? Наистина ли сте такива лаици? :lol:
Ква Шампионска лига ви гони? :mrgreen: Тва не е като едно време да стигнеш до финал с 8-10 мача, в черно-белите ви спомени!
Шампионска Лига никога няма и да помиришите! Изкуствените комунистически изчадия умират един по един! Дойде и вашият ред! :lol:
Купете си климатици! ;) Спомените топлят понякога, климатиците - винаги! :lol:

За твоя информация сме участвали в този турнир-ШЛ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 авг 2015 23:18

Везалов ще играе ли?

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 11 авг 2015 00:04

0:5 8-)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 авг 2015 00:34

Какви притеснения можем да имаме,когато треньорът им е нек'во жЪдно гномче. :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 авг 2015 00:41

гражданин от село написа:Какви притеснения можем да имаме,когато треньорът им е нек'во жЪдно гномче. :lol:

Сигурен ли си? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 авг 2015 02:04

W84me написа:
гражданин от село написа:Какви притеснения можем да имаме,когато треньорът им е нек'во жЪдно гномче. :lol:

Сигурен ли си? :mrgreen:

Сигурен съм бе, ти утре ще ме питаш във форума дали ти е вярно рестото за хляба.Вземи го завърши този 2-ри клас най-после!

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 11 авг 2015 12:12

май ще ви местят в събота - да може К3 да излъчва пряко :roll:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 авг 2015 12:37

blue_dominator написа:Абе, вие наистина ли живеете още със спомените си от средата на миналия век? Наистина ли сте такива лаици? :lol:
Ква Шампионска лига ви гони? :mrgreen: Тва не е като едно време да стигнеш до финал с 8-10 мача, в черно-белите ви спомени!
Шампионска Лига никога няма и да помиришите! :lol:
Купете си климатици! ;) Спомените топлят понякога, климатиците - винаги! :lol:

Защото вие спомени и от тогава нямате . Имате едни за 1 - 17 , който се опитахте да изкарате като върховно постижение , ама нейсе . :) Едно време се играеше срещу шампионите в местните първенства , а не срещу класиралите се на 4 - то място и спечелили правото на участие . Кога ще отстраните Реал , Барса , Челси или отбор от тоя калибър ? Когато цъфнат налъмите .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 авг 2015 12:39

delqnski47 написа:Ловешкият сладур спечели безплатна екскурзия до с.Бананово за 7 дена ол инклузив.Който му е мерак да му прави компания - знае процедурата.Наздраве.

Ще му вдигнеш хистамина , бе ! :) Кога ще наложиш терапия и на недоучения от Козлодуй ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 авг 2015 13:38

гражданин от село написа:Сигурен съм бе, ти утре ще ме питаш във форума дали ти е вярно рестото за хляба.Вземи го завърши този 2-ри клас най-после!

Брачед, аз съм завършил 2 висши, имам работа, за която ти и 5 живота да живееш няма да научиш за какво иде реч, така че спри със заключенията. Иначе Жадното ви пори, без напрежение, знаеш го.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Кошче за отпадъци”