Ботев взе талант на Лудогорец вкарал 4 гола на Атлетико

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ботев взе талант на Лудогорец вкарал 4 гола на Атлетико

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2015 00:07

veselinsk написа:Какво има да се усещаме? Когато Домус Гел пожелае някой перспективен юноша се започва едно звънене на телефони на родителите с предложения за пари на ръка.Не ми казвай,че нямало такова нещо, имам роднина, чийто син отиде там заради няколко хиляди лева в брой ;) При нас и при Литекс пари на ръка не се дават, предлагат им се добри условия и перспектива единствено.

Естествено, че е така :oops:

ПП- Забравихте как плюехте и Литекс по същият начин, ама сега те предлагали условия, а в Разград само пари :mrgreen: Явно си запознат с условията в Разград и в Ловеч.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 авг 2015 00:34

А ти професора по всичкология да не би да си запознат по-добре? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 11 авг 2015 00:46

Е, доживяхме да видим някой да вземе нещо и от тях. Досега само те прилапваха откъде ли не, но главно от ЦСКА. То не бяха скаути, юноши, треньори, готвачи..."Лакомо дупе, кръв сере".
Иначе ЦСКА-то е егати гадния отбор, за нищо не става, обаче всеки гледа от там да гепи нещо. Било то Славия, било Берое...Лдгц-то ги споменахме.
Щом Ботев са успели да вземат момчето нека му пожелаем успех!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2015 00:56

Red thunderstorm написа:Е, доживяхме да видим някой да вземе нещо и от тях. Досега само те прилапваха откъде ли не, но главно от ЦСКА. То не бяха скаути, юноши, треньори, готвачи..."Лакомо дупе, кръв сере".
Иначе ЦСКА-то е егати гадния отбор, за нищо не става, обаче всеки гледа от там да гепи нещо. Било то Славия, било Берое...Лдгц-то ги споменахме.

Знаеш ли, ако знам историята на отбора си, и тя е такава, каквато е на ЦСКА, ще си мълча! Точно вие имате най-малкото право да се подигравате, че някой бил взел играч от друг!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 11 авг 2015 01:15

Кашчей написа:
Red thunderstorm написа:Е, доживяхме да видим някой да вземе нещо и от тях. Досега само те прилапваха откъде ли не, но главно от ЦСКА. То не бяха скаути, юноши, треньори, готвачи..."Лакомо дупе, кръв сере".

Знаеш ли, ако знам историята на отбора си, и тя е такава, каквато е на ЦСКА, ще си мълча! Точно вие имате най-малкото право да се подигравате, че някой бил взел играч от друг!

А знаеш ли историята на отбора си? ;)
А каква е историята на ЦСКА? Това, че заради армията са идвали добри футболисти, не мисля, че е повод да се срамуваме от отбора си. Както и от това, че в последните години начело на клуба заставаха всякакви други, но не и нормални хора! Историята и поведението на ЦСКА през годините ги определяте като лоши, но явно това не пречи на някои да ги повтарят. ;)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 авг 2015 03:40

На цар Асен трябва да се вземат смешни мерки,за да няма подобен прецедент.Все пак се касае за ,,национална кауза''.

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 11 авг 2015 08:49

Чакам, компетентното мнение на Паразита.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 авг 2015 11:50

Успех на момчето, явно има потенциал, дано го развие още повече :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2015 18:41

Red thunderstorm написа:
Кашчей написа:

А знаеш ли историята на отбора си? ;)
А каква е историята на ЦСКА? Това, че заради армията са идвали добри футболисти, не мисля, че е повод да се срамуваме от отбора си. Както и от това, че в последните години начело на клуба заставаха всякакви други, но не и нормални хора! Историята и поведението на ЦСКА през годините ги определяте като лоши, но явно това не пречи на някои да ги повтарят. ;)

Историята на отбора ми не е повод за гордост, но аз си обичам града.

Аз не казвам да не се гордееш с постиженията на ЦСКА, но както тогава са идвали по нареждане отгоре, или поради ЗВВС, така сега отиват там, където има повече пари и по-добри условия. Освен това, на тази възраст решаваща дума имат родителите, а не парите на Киро.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Ботев”