Стоук Сити - Ливърпул 09.08.2015|18:00|0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pafelss
Контакти:

Re: Стоук Сити - Ливърпул 09.08.2015|18:00|0-1 FT

Мнениеот pafelss » 10 авг 2015 22:29

PSvilenov написа:
daduradam написа:Вярно е.Втория кръг само не помня с Астън Вила ли беше ? Дето пак бихме с триста зора ...И пак гол на Стъридж

Или тях или на олд трафорд бяхме. 3те гола за 9 точки на Стъридж ги помня че бяха тези три мача , но не се сещам последователността им :)

Първо със Стоук на Анфийлд, после с Вила, после с Юнайтед, пак на Анфийлд. И трите мача свършиха 1-0 в наша полза с голове на Стъридж. ;)

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 10 авг 2015 22:34

PSvilenov написа:
daduradam написа:Вярно е.Втория кръг само не помня с Астън Вила ли беше ? Дето пак бихме с триста зора ...И пак гол на Стъридж

Или тях или на олд трафорд бяхме. 3те гола за 9 точки на Стъридж ги помня че бяха тези три мача , но не се сещам последователността им :)

Ей тоя сезон го помнете, защото аз го помня като вчера :lol:
Първо бихме Стоук у дома, после Астън Вила като гости пак гол на Дани, после манафите 3-я кръг пак гол на Дани, и бяхме Стъридж 3 гола, Ливърпул 9 точки :lol:
После срещу Суонси 4-я кръг се оплескаха нещата и напраихме 2-2

И да кажа няколко думи за Бентеке.
Ей хора това не е Суарез дето да мушне на 3-ма между крачетата, сам да си създаде положение, сам да си асистира, сам да си вкара откъдето си реши :lol: Или да направи супер двойното със Дани или Коу или да измисли нещо.Бентеке е съвсем друг тип играч.От него се иска да отваря пространства, да гърдира топката, да печели въздушни топки (първа топка) и да увлича защитници.И разбира се когато му се отвори шанс да не пропуска.Няма как да очакваме магии от него, просто Суарез много ни вдигна нивото, което едва ли друг нападател ще може скоро да покрие, освен Дани ако е здрав и във форма.Дайте му време, има качества, трябва му и самочувствие, което ще дойде с добрите мачове.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 авг 2015 23:02

Айде тази година пак първите три мача печелим с по 1:0, само че вместо Стъридж Коутиньо ще ги мушка. Точно като почнем да гълтаме вода ще се върне Стъридж, както се беше върнал Суарез онази сезон и почваме да мачакаме. :mrgreen: Ех мечти... Аз лично на място в ШЛ ще съм повече от доволен, като се има впредвид конкуренцията.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 авг 2015 23:41

Аз пък си искам Купа - а най-много в Европа тоест ЛЕ.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 10 авг 2015 23:57

torinor написа:Наистина в този форум почнаха да преобладават хейтъри. Погледнете коментарите преди и по време на мача. Феновете на останалите отбори се изказват с доста повече респект и уважение от вас, то няма и нужда да ни хулят- вие го правите по-добре. Имам чувство че преобладаващо форумните герои тук предпочитат да редим загуба след загуба, за да разкарат Роджърс и да кажат: най-после откога го чакаме, много закъсняха.
Какво искате от отбора: след фиаското през май, най-важното в този мач беше да не загубим, затова първото полувреме е игра подчертано с внимание на защитата. След 60 минута се опитахме да вземем мача. Нито играчите, нито новите попълнения са готови и обиграни за да нещо повече. Нали не сме можели да се защитаваме, нали трябвало треньор на защитата, ето сега за цял мач допуснахме 2-3 положения пред нашата врата. Ми кажете една добра дума бре- кажете за Ловрен, как приятно ни изненада, кажете на 18 годишният Гомес, който направи дебют във Висшата лига и беше почти безгрешен, кажете за Клайн, който участваше във всяка атака, без това да пречи на защитните му задължения. Какво искате от Бентеке, който има 2 седмици тренировки с нас.
Наясно ли сте, че нивото на така наречените средняци се вдигна, което усетиха Челси и Арсенал в този кръг и много силни отбори ще губят точки на този стадион.
Наясно ли сте какво значи believe and support.

+1

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 11 авг 2015 01:13

Никаква купа не ни трябва, да ако е допълнение към топ4 ок, но най-важно е да се върнем в ШЛ.Приходите рязко скачат, големите играчи искат да идват при нас.Аз съм сигурен, че дори и да бяхме поискали Лаказет нямаше да дойде, защото момчето си каза, че иска да играе в ШЛ.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 авг 2015 01:17

daduradam написа:Никаква купа не ни трябва, да ако е допълнение към топ4 ок, но най-важно е да се върнем в ШЛ.Приходите рязко скачат, големите играчи искат да идват при нас.Аз съм сигурен, че дори и да бяхме поискали Лаказет нямаше да дойде, защото момчето си каза, че иска да играе в ШЛ.

Като се класирахме защото много напираха. Всичко е в заплатите

Върни се в “Ливърпул”