II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Мнениеот BRF » 10 авг 2015 21:35

Кашчей написа:
Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:
niki4Him написа:Жалки чорбенца и смешни журналисти..особено от Тъпспорт....на мача на чорбата имаше не повече от 6000 души, а Ботев във В група имаше по 12 000....
Това ако беше първи мач на Левски щеше да има минимум 15000

Минимум 15к ХАХАХА :lol:
@ Вие кошарата не може да си напълните в момента и сте 10 маршрутки хора, тръгнал 15к да събира ( ние като бяхме 10 мача без гол и 11 без победа бяхме по 5к на Армията и 2к навънка) а вие 150 човека ХАХА.. на луната може и да съберете толкова някой ден.
@ ЦСКА София диктува правилата в момента... така, че за бройка по-добре не говори, че ставате смешни!

Напълни националния и ми се обади, смешник.

Изхвърлете действащ европейски шампион от ШЛ пред 70 000 хиляди на Васил Левски и ми се обади, смешник!

Ти гледа ли ги тия мачове, Тео? Да не мислиш, че тия 70 000 са били само привърженици на ЦСКА "Септемврийско знаме" тогава?!

ПП- Можеш ли да ми обясниш, какво точно означава изразът "Действащ европейски шампион"?! И "Аякс", и "Нотингам" и "Ливърпул" бяха в турнира КЕШ, защото бяха шампиони на първенствата си, а не защото бяха носители на КЕШ.

:lol: Нотингам е известен с това,че е шампион на Англия веднъж ,а на Европа два пъти!Интересно как е успял да спечели втората си титла,след като не е бил шампион :? !Може би защото е участвал като носител на КЕШ,а каша!?!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 авг 2015 21:40

Кашчей написа:
Old_death написа:Шампионска Лига на УЕФА (на английски: UEFA Champions League), е най-важният европейски клубен футболен турнир. До сезон 1992/93 носи името Купа на европейските шампиони (КЕШ) . Всъщност става въпрос за един и същи турнир , но провеждан по различна формула . Никой по света , освен едни среди в България , не е разделял тия два турнира . Не напразно в статистиката на отбори като Барса , Реал , Милан , Юнайтед и други влизат спечелените купи от КЕШ и Шампионска лига . През историята си ЦСКА на три пъти отстрани отбор , който защитаваше спечелената титла в КЕШ . Както и да го наричате действащ или актуален , но това бе отбора , който защитава титлата си . Същото щеше да бъде , ако миналата година Лудогорец бе изхвърлил Реал от ШЛ . Може да ядете колкото си искате букви , но това са фактите .

До годината, когато Ливърпул победи Милан на финала в Истанбул след дузпи, никой отбор, носител на КЕШ или ШЛ не е защитавал титлата си, ако не се е класирал за този турнир. Това би трябвало да го знаете, ако искате да сте коректни, и да не повтаряте едно и също, като папагали, без да разбирате смисъла на казаното (написаното)!

Действащ еврошампион-сякаш тоя еврошампион цяла година работи еврошампион, като действащ хладилник, или действащ премиер, или действащ ТЕЦ!

Грамотници!

ПП- Действие=работа, активност, вършене на нещо.

Всеки отбор , спечелил в предишното издание ШЛ или КЕШ , защитава през следващото издание титлата си . До колкото имам спомени точно споменатия от тебе Ливърпул получи разрешение му да защитава титлата си , въпреки , че нямаше право да играе в ШЛ по класиране . Титлата Европейски шампион или победител в турнира ШЛ не се защитава само на финален мач , а през целия турнир . Абе друго си е да си буквоед .
Последна промяна от Old_death на 10 авг 2015 21:45, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 авг 2015 21:43

BRF написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:
niki4Him написа:Жалки чорбенца и смешни журналисти..особено от Тъпспорт....на мача на чорбата имаше не повече от 6000 души, а Ботев във В група имаше по 12 000....

@ Вие кошарата не може да си напълните в момента и сте 10 маршрутки хора, тръгнал 15к да събира ( ние като бяхме 10 мача без гол и 11 без победа бяхме по 5к на Армията и 2к навънка) а вие 150 човека ХАХА.. на луната може и да съберете толкова някой ден.
@ ЦСКА София диктува правилата в момента... така, че за бройка по-добре не говори, че ставате смешни!

Изхвърлете действащ европейски шампион от ШЛ пред 70 000 хиляди на Васил Левски и ми се обади, смешник!

Ти гледа ли ги тия мачове, Тео? Да не мислиш, че тия 70 000 са били само привърженици на ЦСКА "Септемврийско знаме" тогава?!

ПП- Можеш ли да ми обясниш, какво точно означава изразът "Действащ европейски шампион"?! И "Аякс", и "Нотингам" и "Ливърпул" бяха в турнира КЕШ, защото бяха шампиони на първенствата си, а не защото бяха носители на КЕШ.

:lol: Нотингам е известен с това,че е шампион на Англия веднъж ,а на Европа два пъти!Интересно как е успял да спечели втората си титла,след като не е бил шампион :? !Може би защото е участвал като носител на КЕШ,а каша!?!

В края на 70-те години на ХХ век Форест печели най-големите си успехи ,като първо завоюва титлата на Англия, след което покорява и Европа, спечелвайки два пъти КЕШ(прецедент и до днес в света, отбор да печели един път титлата в страната си, а да стане два пъти носител на Купата на Европейските Шампиони, тъй като получили право да защитават спечелената КЕШ)

Губиш си времето . Тоя даже няма да признае грешката си . Важното е само да се заяжда .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 авг 2015 21:59

BRF написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:

Еми..за Нотингам не бях сигурен, но го вмъкнах и съм сбъркал :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 авг 2015 22:02

[quote="Кашчей"

Еми..за Нотингам не бях сигурен, но го вмъкнах и съм сбъркал :oops:[/quote]

Следователно си сбъркал цялото си изявление!Не си сбъркал за Нотингам,а си сбъркал причината да участието на отборите в този турнир!И всичко това за да принизиш постижение на ЦСКА,което е жалко!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 10 авг 2015 22:12

BRF написа:[quote="Кашчей"

Следователно си сбъркал цялото си изявление!Не си сбъркал за Нотингам,а си сбъркал причината да участието на отборите в този турнир!И всичко това за да принизиш постижение на ЦСКА,което е жалко![/quote]
Какво се занимаваш с тоя индивид. От самото начало знае за какво става дума, ама олигофренясва. За жалост доста хора му се вържат на некомпетентните му бръщолевеници, защото самите те не разбират материите, които разискват.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 авг 2015 22:20

d.milanov написа:
BRF написа:[quote="Кашчей"

Следователно си сбъркал цялото си изявление!Не си сбъркал за Нотингам,а си сбъркал причината да участието на отборите в този турнир!И всичко това за да принизиш постижение на ЦСКА,което е жалко!

Какво се занимаваш с тоя индивид. От самото начало знае за какво става дума, ама олигофренясва. За жалост доста хора му се вържат на некомпетентните му бръщолевеници, защото самите те не разбират материите, които разискват.[/quote]
Ами от време на време,когато е очевадно го поправям!Не мога постоянно да го правя,защото не съм трол като него,ама когато мога :lol: !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2015 22:22

QQ

@ МС !
Последна промяна от Teo на 10 авг 2015 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 10 авг 2015 22:23

Абе, вие наистина ли живеете още със спомените си от средата на миналия век? Наистина ли сте такива лаици? :lol:
Ква Шампионска лига ви гони? :mrgreen: Тва не е като едно време да стигнеш до финал с 8-10 мача, в черно-белите ви спомени!
Шампионска Лига никога няма и да помиришите! :lol:
Купете си климатици! ;) Спомените топлят понякога, климатиците - винаги! :lol:
Последна промяна от blue_dominator на 10 авг 2015 22:25, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2015 22:23

Ловешкият сладур спечели безплатна екскурзия до с.Бананово за 7 дена ол инклузив.Който му е мерак да му прави компания - знае процедурата.Наздраве.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”