I кръг: ЦСКА - Струмска слава 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: I кръг: ЦСКА - Струмска слава МАЧ ЩЕ ИМА! 9.08 18:00 ч.

Мнениеот Red Warrior » 10 авг 2015 14:30

zaleza1234 написа:
Red Warrior написа:
dafquezz написа:Абе абсолютно осрана беше организацията.
На касата откъм Спортна София бяха забили едно момиче самичко при огромна опашка. Около 18:00 билетите за А и В свършиха. Питаме я, на другите каси има ли, нямало как да знае. В същото време откъм касите на централния вход започнаха да идват хора да проверяват, защото и там свършили за А и В. Да обобщим - в 18:00 на всички каси имаше билети само за сектор Г, и по принуда го напълнихме с туристи като мен, дето нямаме работа в тоя сектор и го знаем.
Но какво ми беше удивлението, когато влязох в сектор Г, в дясната част откъм А, и насреща видях полупразен сектор В?!
Защо бе, хубавци, няма билети за полупразен сектор?! А и Г бяха пълни до дупка... някой явно се беше осрал с печатането на билетите.
Вярно е, че всички типично по български се бяхме изсипали в 17:55 да си купуваме билети, ама можеше да отворят повечко каси, беше ясно, че интереса ще е огромен.

Ти си влезнал по-рано значи. Аз успях да взема един от последните билети за "Г" сектор. След мен останаха поне 100-на човека наредени на 3-те каси, които не можаха да влязат. Толкова ли е трудно да отпечатат 15-на хиляди билети и да поемат малък риск дори да има фира? :roll:

Явно е че организацията е куцала, но е време и ние като фенове да проявим малко повече разум. Не може при положение че се знае къв ще е интереса да идеш да си взимаш билети в 17:55 при положение че мача е в 18:00. Аз лично си взех билета още петък и нямах никакви проблеми , да можеше да изгоря с 10 лв защото взех и за жена ми , но това много слабо ме касаеше важното беше да дам приноса си за клуба, не мога и да обвинявам вас все пак не всеки може да иде предварително да си вземе билет по ред причини. Трябва да се изгради една симбиоза между по добра организация и вече по нормално отношение на феновете към даденото мероприятие

Моята лична вина бе в случая, че 2 часа висяхме на маса с приятелите и отидохме наистина към 6 без 5, но нямаше да има проблем, ако имаше достатъчно билети. Първо се редихме към 10-на минути пред "Спортна София", после затвориха кепенците и казаха, че дори за "Г" са свършили билетите. Оттам цялата опашка се прехвърли към касите до фен магазина, а едновременно с това пък идваха хора от другата каса понеже си мислиха, че при "Спортна София" има билети за "А" и "В". Така се получи пълна каша и се изгуби половин час по редене на опашки и придвижване до сектор "Г". Затова аз и доста други влязахме към 30-та минута. Малко след мен чух, че са свършили и билетите за "Г" до фен магазина и много хора дори не успяха да влязат. Бабите на касата си прехвърляха билети, даже се караха по едно време и се оплакваха, че дори от клуба не са искали да пускат повече каси за да пестят пари... Абе пълна лудница. Организацията беше под всякакво ниво. И какво виждам на стадиона - "В" сектор само 1/3 запълнен. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ceBep

Re: I кръг: ЦСКА - Струмска слава 3:0

Мнениеот ceBep » 10 авг 2015 14:46

Oт години ви приканваме да си купувате по-рано билет и да не чакате последния момент за да влезете на стадиона, нямате право да се оплаквате.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 авг 2015 14:56

Сезонна карта е добро решение!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 10 авг 2015 15:07

ceBep написа:Oт години ви приканваме да си купувате по-рано билет и да не чакате последния момент за да влезете на стадиона, нямате право да се оплаквате.

Отчитам го като моя грешка, и не се оплаквам, че 3-4 продавачки трябваше на обслужат няколко хиляди човека. Това е типично българска практика, всичко в последния момент, и аз не правя изключение. А това, че свършиха билетите за полупразен сектор В пак ли е моя вина?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2015 15:18

BRF написа:Сезонна карта е добро решение!

Аз си взех карта за Г... 17-18 мача домакински + тия за купата... само за домакинските до края на годината трябва дадеш 45 лева за билети (ако разбира се билета си остане 5лв.) :idea:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 авг 2015 15:27

Мой приятел си купи карта и се реди за някаква покана понеже още не са ги отпечатали. Аз пък съм си в София от онзи ден нямаше кога да ида за карта. Не е въпроса само за последния момент. И преди ми се е случвало, че и на европейски мачове да се редим много хора, но при отворени всички каси и с билети в наличност всичко върви много бързо и гладко. Дано от ръководството са си взели поука, но и някои меРИНДЖЕЙ щеше да се сети, че на този мач ще има много хора. Дано няма много разочаровани и да дойдат на следващия мач. Иначе съм съгласен, че картата решава много проблеми.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2015 15:30

Red Warrior написа:Мой приятел си купи карта и се реди за някаква покана понеже още не са ги отпечатали. Аз пък съм си в София от онзи ден нямаше кога да ида за карта. Не е въпроса само за последния момент. И преди ми се е случвало, че и на европейски мачове да се редим мнохо хора, но при отворени всички каси и с билети в наличност всичко върви много бързо и гладко. Дано от ръководството са си взели поука, но и някои меРИНДЖЕЙ щеше да се сети, че на този мач ще има много хора. Дано много хора не са се разочаровали и да дойдат на следващия мач. Иначе съм съгласен, че картата решава много проблеми.

Слабата организация вчера беше заради това, че нашите ''ръководители'' не си направиха сметка, че ще се изсипят толкова народ. Аз поканата за мача си я взех веднага от офиса на администрацията вчера. Но пред магазина вчера беше лудница... баси опашките.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 авг 2015 15:42

Да обобщим за сините ни приятелки какво трябваше да бъде заглавието за вчерашният ни мач - "Истерия за билети на ЦСКА!" 8-)

BulgarianSS
Контакти:

Мнениеот BulgarianSS » 10 авг 2015 15:43

До 18:15,когато аз влязох на стадиона билети за всички сектори имаше,на трите каси от към фен шопа.
Аз си реших - тази седмица отивам и си взимам карта за А сектор и не се занимавам да се редя повече на касите.

Обстановката беше много добра,напълнихме Г и А , а и доста хора имаше във В сектор.
Далеч е от моите способности да преброя колко точно са били феновете в трите сектора - така че,ще пропусна да пиша бройки.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 авг 2015 15:45

Teo написа:
BRF написа:Сезонна карта е добро решение!

Аз си взех карта за Г... 17-18 мача домакински + тия за купата... само за домакинските до края на годината трябва дадеш 45 лева за билети (ако разбира се билета си остане 5лв.) :idea:

Каква е процедурата?

Върни се в “ЦСКА”