I кръг: ЦСКА - Струмска слава 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: I кръг: ЦСКА - Струмска слава МАЧ ЩЕ ИМА! 9.08 18:00 ч.

Мнениеот Red Warrior » 10 авг 2015 12:26

За първи път от много години влизам на мач към 30-та минута. Имаше лоша организация. Може би не са очаквали толкова много хора и не бяха отпечатали достатъчно билети. Първо свършиха билетите към "Спортна София" после на касите до фен магазина имаше само за "Г" сектор. Като влязах на стадиона половината "В" беше празен само защото не са се сетили да отпечатат билети. Много хора не можаха да влезнат дори в "Г" сектор. Това да искаш да дадеш пари на някой и да не може да ти ги вземе е глупава работа. Дано ГГ вземе организацията по сериозно в свой ръце и да разбере, че на "Армията" ходят повече хора от на стадиона в Ловеч. На мача имаше 10 хиляди, а можеше да има и 20. :roll: За съжаление 1/3 от хората няма да отидат на следващия мач според мен понеже останаха разочаровани, че не можаха да влезнат, или едвам-едвам в сектор, който не желаеха.
Последна промяна от Red Warrior на 10 авг 2015 12:27, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2015 12:27

Я какъв купон са си спретнали след мача! Така ви искам! Победите срещу такива колоси вече са ви като празник :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 авг 2015 12:36

W84me написа:Я какъв купон са си спретнали след мача! Така ви искам! Победите срещу такива колоси вече са ви като празник :mrgreen:

С който играем,него бием!Миналата година пердашихме вас с по 3:0,сега Радомир!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 10 авг 2015 12:44

Абе абсолютно осрана беше организацията.
На касата откъм Спортна София бяха забили едно момиче самичко при огромна опашка. Около 18:00 билетите за А и В свършиха. Питаме я, на другите каси има ли, нямало как да знае. В същото време откъм касите на централния вход започнаха да идват хора да проверяват, защото и там свършили за А и В. Да обобщим - в 18:00 на всички каси имаше билети само за сектор Г, и по принуда го напълнихме с туристи като мен, дето нямаме работа в тоя сектор и го знаем.
Но какво ми беше удивлението, когато влязох в сектор Г, в дясната част откъм А, и насреща видях полупразен сектор В?!
Защо бе, хубавци, няма билети за полупразен сектор?! А и Г бяха пълни до дупка... някой явно се беше осрал с печатането на билетите.
Вярно е, че всички типично по български се бяхме изсипали в 17:55 да си купуваме билети, ама можеше да отворят повечко каси, беше ясно, че интереса ще е огромен.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 10 авг 2015 12:52

suni написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xS_olaVjYRo[/youtube]

Последния коментар под клипа е многозначителен. 1 ви кръг А група обща посещаемост за всички мачове 9000 души , 1 ви кръг В група мач ЦСКА-Струмска слава хайде да не дразня само 8000 души. ЕЛИТЪТ Е ТАМ КЪДЕТО СМЕ НИЕ ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 авг 2015 13:24

Venko123 написа:
W84me написа:
Venko123 написа:Не сме били повече от 5 хиляди :mrgreen: ...Само в "Г" бяха толкова, около 4500 бяхме в "А" и имаше около 800-1000 души във "В". Хайде вадете калкулаторите и смятайте.

И как колегите ти ги докараха до 8? По твоите сметки стават 5300-5500, което си е реална цифра.

До кой клас си ходил на училище?

Какво искаш от човек , който вече 6 години е във втори клас ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 авг 2015 13:35

suni написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xS_olaVjYRo[/youtube]

Тоя пич прави много добри клипове... 4-ри логията ''100 години стигат'' + 6-то логията на 100йчо и КО :idea:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 авг 2015 13:49

dafquezz написа:Абе абсолютно осрана беше организацията.
На касата откъм Спортна София бяха забили едно момиче самичко при огромна опашка. Около 18:00 билетите за А и В свършиха. Питаме я, на другите каси има ли, нямало как да знае. В същото време откъм касите на централния вход започнаха да идват хора да проверяват, защото и там свършили за А и В. Да обобщим - в 18:00 на всички каси имаше билети само за сектор Г, и по принуда го напълнихме с туристи като мен, дето нямаме работа в тоя сектор и го знаем.
Но какво ми беше удивлението, когато влязох в сектор Г, в дясната част откъм А, и насреща видях полупразен сектор В?!
Защо бе, хубавци, няма билети за полупразен сектор?! А и Г бяха пълни до дупка... някой явно се беше осрал с печатането на билетите.
Вярно е, че всички типично по български се бяхме изсипали в 17:55 да си купуваме билети, ама можеше да отворят повечко каси, беше ясно, че интереса ще е огромен.

Ти си влезнал по-рано значи. Аз успях да взема един от последните билети за "Г" сектор. След мен останаха поне 100-на човека наредени на 3-те каси, които не можаха да влязат. Толкова ли е трудно да отпечатат 15-на хиляди билети и да поемат малък риск дори да има фира? :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 авг 2015 14:12

samobotev написа:Мача не съм го гледал, но искам да ви чиститя спасението от Томов, Титан и Стойчо.
Още преди 3-4 години ви бях казал , че само по този път по който тръгнахте сега може да се отървете от тези пиявици и идиоти но тогава много от вас разправяха как не можело да паднат на нивото на Ботев, Ювентус и Атлетико Мадрит :) :!:

е сега най накрая открихте истината която ние и другите два отбора открихме още преди години във В група е забавно и има не по малко интересни мачове. Освен това не ти се налага да ходиш чак в Монтана или враца на мача, даже мже да гостуваш в собствения си град , дори на собствения си стадион :) .

Общо взето съм сигурен, че ако Боко и Пеевски не прецакат тотално гришата до 2 години ще сте пак в А и след още 1-2 години ще се борите за титлата.

ЦСКА са още много далеч от "спасението"! ;)
Защото "наследството" от Лупи,Титан и Стойчо(от едни,там,милиони) все още виси със страшна сила.
Те си мислеха,че се "спасиха" от Божков,после от Лупи,после от Титан,сега...пак от Лупи. :o
По леко с "честитките".

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 10 авг 2015 14:17

Red Warrior написа:
dafquezz написа:Абе абсолютно осрана беше организацията.

Ти си влезнал по-рано значи. Аз успях да взема един от последните билети за "Г" сектор. След мен останаха поне 100-на човека наредени на 3-те каси, които не можаха да влязат. Толкова ли е трудно да отпечатат 15-на хиляди билети и да поемат малък риск дори да има фира? :roll:

Явно е че организацията е куцала, но е време и ние като фенове да проявим малко повече разум. Не може при положение че се знае къв ще е интереса да идеш да си взимаш билети в 17:55 при положение че мача е в 18:00. Аз лично си взех билета още петък и нямах никакви проблеми , да можеше да изгоря с 10 лв защото взех и за жена ми , но това много слабо ме касаеше важното беше да дам приноса си за клуба, не мога и да обвинявам вас все пак не всеки може да иде предварително да си вземе билет по ред причини. Трябва да се изгради една симбиоза между по добра организация и вече по нормално отношение на феновете към даденото мероприятие

Върни се в “ЦСКА”