парци, приятелю, бързаш като някои наши фенове!!! - а "бързата кучка, слепи ги ражда"  

И Гришата още нищо не е дал!!! - да не е луд, след като не е никакъв в ЦСКА? - само разнася някакви картотеки и то по два пъти  

и...се прави на велик! Ама 60-80 000 лв от един мач, малко ли са за "В" група? 

- аз, на Александър Тодоров имам повече доверие отколкото на Гришата!!!
За какво го казвам? - не че съм така добре информиран за случващото се в Локо, но ти сигурен ли си, че юридически, всичко е прехвърлено на ония индивиди и те могат да функционират като собственици??? - разбираш ли за какво става дума? Никой не е луд да се "набутва" ако не е сигурен че  плаща за свое нещо!!!
Още един пример - изчезна от главите на сууума ти цесекари  

- когато Божков беше собственик на ЦСКА, той ни образува първите дългове към НАП, в размер на около 2,5 милиона лв, защото поиска да договори базите, Министерството на спорта се излигави и Божков, като силен и независим бизнесмен им каза: "Като не ми давате базите, аз пък няма да ви платя данъците!" - и така 2 години, та 2,5 милиона лв....
Но това е бизнес мисленето! - всичко трябва да е уредено документално, та някой бизнесмен да почне да хвърля пари!!! - така и наш Гриша Ганчев...
Де факто, днес, привържениците на ЦСКА издържат отбора във "В" група!!! - ама 60-80 000 за един мач, във "В" група са ехееееееее, пари!!! - никой не може да мечтае за такива във "В"в група!!!
Та остави, какво ви е "сипано" - и Гришата ги сипва едно... - просто поискайте участие и контрол в дейността им за да бъдете поне информирани на 100% какво става и защо става!!!
Въпреки че...честно да ти кажа, аз и  на наш Милко Георгиев не вярвам... - бе където играе парата, винаги има далавера!!! - а далаверата е продажност....
Както искате постъпете, колеги! - "насила, добро не става"....
Но се съмнявам, Вие, да можете да издържате отбор като за "Б" група дори...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?