I кръг: ЦСКА - Струмска слава 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: I кръг: ЦСКА - Струмска слава МАЧ ЩЕ ИМА! 9.08 18:00 ч.

Мнениеот Червени Воини » 10 авг 2015 01:52

W84me написа:
Teo написа:Изображение

не сте повече от 5к, прегледай се. И ще ставате все по-малко :)

Сектор Г събира 6 хиляди бе....
Днес не очаквах да има толкова много хора пред касите, 5мин. преди мача... 8-)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 10 авг 2015 01:54

Много ми хареса играта на Маламов и Чорбаджийски тези момчета, спокойно могат да играят за нац. отбор още утре. :P
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 10 авг 2015 02:01

GOLEADOR написа:
гражданин от село написа:
W84me написа:
Venko123 написа:Не сме били повече от 5 хиляди :mrgreen: ...Само в "Г" бяха толкова, около 4500 бяхме в "А" и имаше около 800-1000 души във "В". Хайде вадете калкулаторите и смятайте.

И как колегите ти ги докараха до 8? По твоите сметки стават 5300-5500, което си е реална цифра.

Ти май по коледа ще се бориш за титлата Глупак на форума. :)

Нищо ново,тоя всяка година е сред главните фаворити за титлата.Тази може и да я спечели. :lol:

Санди издишва тая година, но тая Татоне го замести със комплексарските си мнения. :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2015 09:09

Чак сега пуснах репортаж от мача и много се смях :mrgreen: Тия момчета от Радомир са събрани от строежите, а вашите "професионалисти" 86 минути не могат да отбележат гола на успокоението. С таланти като Преслав Йорданов, Галчев и Бранеков това ви е максимума.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 авг 2015 09:48

Мача не съм го гледал, но искам да ви чиститя спасението от Томов, Титан и Стойчо.
Още преди 3-4 години ви бях казал , че само по този път по който тръгнахте сега може да се отървете от тези пиявици и идиоти но тогава много от вас разправяха как не можело да паднат на нивото на Ботев, Ювентус и Атлетико Мадрит :) :!:

е сега най накрая открихте истината която ние и другите два отбора открихме още преди години във В група е забавно и има не по малко интересни мачове. Освен това не ти се налага да ходиш чак в Монтана или враца на мача, даже мже да гостуваш в собствения си град , дори на собствения си стадион :) .

Общо взето съм сигурен, че ако Боко и Пеевски не прецакат тотално гришата до 2 години ще сте пак в А и след още 1-2 години ще се борите за титлата.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 авг 2015 10:06

W84me написа:
blue avalanche написа:
Червени Воини написа:Много ми хареса играта на Маламов и Чорбаджийски тези момчета, спокойно могат да играят за нац. отбор още утре. :P

Националите с кого играят утре? :oops:

За Бразилия даже могат да ги пуснат и ще нижат, виж как разпориха РАДОМИР! :mrgreen:

Ти се моли да не ви хванем за купата,че знаеш какво следва.Бихте в един мач и много си навирихте носовете.Феро ще ви сложи пак в дъното на класирането.Чакаме ви в Б група! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 10 авг 2015 10:09

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xS_olaVjYRo[/youtube]
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 10:10

Мисля, че е време, емоциите да отстъпят мястото на хладния разум и трезвата преценка!
А като така, не съм доволен от снощния мач!!! - къде му е на Ицко, отбора и играта, с която разгроми Вихрен??? Какво е това тики-така, все едно че играе с Лудопилец, вместо вихрените атаки с едно докосване?
Плюс това, игра, тип Барса, изнервя ритнитопковците от доните дивизии, които си играя селски или махленски футбол! - и следват груби фалове...
А е ясно, че съдиите, дори и да са свирили на "А" група, няма да оставят нещастния селски отбор, 8 играча, срещу ЦСКА! - и вчера стана така...

А съдията...в първите 20 минути се зарадвах, че явно ще учим тия от "В" група на футбол!
Но после...с това пазене на Радомирци, от разгром - дузпите ;), просто се видя, как се отпуснаха второто полувреме, почнаха да ритат и съдията изтърва мача!!!
Е хубаво бе, съдии - ще ги пазите тези отбори от разгроми, че нямало да е интересно първенството, ама дали ще ги опазите от погроми, при това положение? Я да се замислят над това, защото предупредих, че изобщо не са изключени ексцесии от страна на публиката, при дивашки прояви от селските отбори!!! - публиката на ЦСКА е свикнала да гледа футбол, а не ръгби!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2015 10:19

onegavon написа:Ти се моли да не ви хванем за купата,че знаеш какво следва.Бихте в един мач и много си навирихте носовете.Феро ще ви сложи пак в дъното на класирането.Чакаме ви в Б група! :mrgreen: :mrgreen:

Аз се моля да ви хванем, тогава ще им стане лошо на тия дърводелци в розово ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 10 авг 2015 11:57

Teo написа:
W84me написа:
Teo написа:

не сте повече от 5к, прегледай се. И ще ставате все по-малко :)

Те 5 хиляди събират за 10 мача горе-долу , та заради това им се вижда невъзможно.

Върни се в “ЦСКА”