Не пуснаха мъж от ромски произход на басейн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Не пуснаха мъж от ромски произход на басейн

Мнениеот W84me » 10 авг 2015 11:36

stefani написа:
W84me написа:Аз продавам свинско

По колко лв кг :lol:

Без пари, вмирисано е
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

snakyy
Контакти:

Мнениеот snakyy » 10 авг 2015 11:37

Който си мисли, че е дискриминация да не забравя, че е дискриминация също и недопускането на цигани до леглата на собствените им жена, майка, дъщеря, и спирането на мургав индивид от кражба бой, и убийство. Това са им права от лайняния хелзински комитет и ние балъ... ааа Българите сме ДЛЪЖНИ да им позволяваме

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 10 авг 2015 11:43

Факт е ,че е дискриминация да не допуснеш циганин в басейн. Факт е , че ако допуснеш цигани в басейн започват кражби и Българите спират да ходят там. Всичко е въпрос на избор или пускаш циганите и не печелиш нищо или не ги пускаш и те глобяват с цялата ти печалба. Това е пазарна икономика по Български.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 авг 2015 11:50

Само да питам ако отиде същия този циганин в щатите или Великобритания примерно и поиска да влезе в голф клуба в който членува
някой си с име Буш (без значение кой) или пък в клуба на някой британски тузар дали ще го допуснат и расизъм ли ще бъде?
Ако отговорът на този въпрос е ДА значи и това е расизъм!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 авг 2015 11:57

boabbb написа:Развивам селски туризъм, имам вилно селище в строеж ( още е гол бетон ) в с. Подуене :lol: :lol: :lol:

Да не би да става въпрос за курортното селище "Сейнт Лупи - свинеубиец" :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 авг 2015 11:57

W84me написа:Аз продавам свинско

Свържи се с Лупи, бизнесът ти ще процъфти 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 авг 2015 12:04

james написа:Факт е ,че е дискриминация да не допуснеш циганин в басейн. Факт е , че ако допуснеш цигани в басейн започват кражби и Българите спират да ходят там. Всичко е въпрос на избор или пускаш циганите и не печелиш нищо или не ги пускаш и те глобяват с цялата ти печалба. Това е пазарна икономика по Български.

Факт е, че част от ромите оцеляват чрез кражби. ДОколко процента такива роми е преувеличен е друг въпрос. Факт е и че българите крадат, но го правят по по-деликатен начин- да прецакаш шефа, държавата, европата не е нищо кой знае какво и за нашата етническа група.

Ромският проблем е сложен, никой никога не се е заемал да го реши в по-голяма степен по нашите ширини и затова сега е ОГРОМЕН- и като поведение на ромите и като отношение на другите към тях. За решението му трябват скъпи и радикални мерки, които обаче няма да се харесат нито на ромите, нито на европата, нито на нас- поне в началото.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 авг 2015 12:06

stefani написа:Расизмът е поле за изява на глупаци и идиоти

Като например Дарвин, Toмас Джеферсен, Уолт Дисни, Прескот Буш,Лъвкрафт, Aристотел, Томас Едисън .. ?
Последна промяна от Alexx на 10 авг 2015 12:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sport69
Контакти:

Мнениеот sport69 » 10 авг 2015 12:06

И мен ме дискриминират като ме карат да си плащам ток, вода, парно, данъци, но като се оплача, че сметките ми са високи ми казват, че бай мангал не си е плащал неговия и някой трябвало да покрие загубите и за това ги разпределяли на редовните платци! Надявам се да дойде денят в който с оръжие в ръка ще отвоюваме правата си и ще бъдем равни с мангалите пред закона!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 авг 2015 12:14

Pichichi написа:Само да питам ако отиде същия този циганин в щатите или Великобритания примерно и поиска да влезе в голф клуба в който членува
някой си с име Буш (без значение кой) или пък в клуба на някой британски тузар дали ще го допуснат и расизъм ли ще бъде?
Ако отговорът на този въпрос е ДА значи и това е расизъм!

То и теб надали ще те пуснат без покана там. :mrgreen: Не те знам дали си циганин. :mrgreen: А точно пък в Щатите, особено в по-развитите такива, проблемът отдавна се разглежда повече като социален, отколкото като етнически- ако си чист и спретнат черен/латинос/индиец/китаец получаваш доста по-добро отношение от някой white trash в обществото.

Върни се в “Свободна зона”