Черно Море (Варна) - Левски (София) /Събота/ 0-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Левски (София) /Събота/ 17:30

Мнениеот korteneca » 09 авг 2015 11:12

Laury написа:
Нека си се радва , но защо е нужно да се обръща и да провокира публиката ?

Може би, защото вие сте го обидили с нещо? Съмнявам се да е нямало псувни и обиди по негов адрес. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 09 авг 2015 11:27

korteneca написа:
Laury написа:

Може би, защото вие сте го обидили с нещо? Съмнявам се да е нямало псувни и обиди по негов адрес. ;)

псувните и обидите са нещо нормално по време на футболен мач , едва ли е обиждан за първи път. Както и да е исках да уточня, че ситуацията има и друга страна
Всъщност има го това ръкомахане на 54:42 https://www.youtube.com/watch?v=AHTfumZNiEI

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 авг 2015 11:56

Laury написа:
korteneca написа:
Laury написа:

псувните и обидите са нещо нормално по време на футболен мач , едва ли е обиждан за първи път. Както и да е исках да уточня, че ситуацията има и друга страна
Всъщност има го това ръкомахане на 54:42 https://www.youtube.com/watch?v=AHTfumZNiEI

Ако нямаш нищо напротив,това се случва СЛЕД като вече е ударен с бутилка и провокиран от публиката.

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 09 авг 2015 12:10

honda написа:
Laury написа:
korteneca написа:
Laury написа:

Ако нямаш нищо напротив,това се случва СЛЕД като вече е ударен с бутилка и провокиран от публиката.

Това беше радостта му от гола , обърнат към трибуната и ръкомахащ , кой ще тръгне да го цели без причина преди това

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 авг 2015 13:26

Laury написа:Всъщност има го това ръкомахане на 54:42 https://www.youtube.com/watch?v=AHTfumZNiEI

:lol: Това направо си е най-агресивното ръкомахане в историята на човечеството. Обида към майките на всички "моряци", поругаване на всичко свято, що е морско и що не е. Занапред ще трябва да поущряват и пропагандират показването на среден пръст, за да изкоренят такова ръкомахане от народопсихологията, защото иначе то ще съсипе човечеството. Един ден в Холивуд ще направят апокалиптичен филм на него - някой започва да ръкомаха като Стоев и човечеството става застрашено от измиране. Но се появява героят (американец, разбира се), убива махащия и спасява цивилизацията. Представям си финала - показват новородено някъде в Югоизточна Азия или Африка и изведнъж то започва да ръкомаха по този начин... и следват надписите. Психотрилър отвсякъде. :lol:
Сега сериозно... Дори да се е случило при гола, изобщо не съм убеден, че Стоев махаше към феновете на "Черно море". Но колкото и тънкообидни да са те, изгонването му след като е бил замерян, и наказанието, което ще последва за него, са поредното доказателство за абсурдността на българския футбол. Не за друго, а понеже такива замеряния с бутилки по футболисти, треньори, журналисти и т.н. ще продължат. Тоест наказанията не се налагат с цел превъзпитаване и предотвратяване на следващи прояви, което би трябвало да е основната им идея, а за да се пълни хазната и да се демонстрира някаква (фалшива) дейност.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

trex
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Левски (София) /Събота/ 0-1 FT

Мнениеот trex » 09 авг 2015 13:43

W84me написа:
Laury написа:
gzagorov написа:Баси тъпата история, целят те с бутилка и заради това накрая си изгонен...

Първо честита ви победа и второ относно ситуацията със Ст. Ст. , нещо което мисля че камерите не са уловили, веднага след гола, тренера ви се обръща към централната трибуна и с ехидна усмивка почва да ръкомаха и отправя жестове ( не неприлични ), но жестове и тогава полетя бутилката...

Ти искаш да почне да плаче, че всичко да е наред ли?

Laury написа:

Хаха сериозно ли го мислиш това. По тази логика добре де защо трябва да го провокирате с обиди и псувни. Той няма да тръгне да ръкомаха ако не го провокира публиката.
korteneca написа:Може би, защото вие сте го обидили с нещо? Съмнявам се да е нямало псувни и обиди по негов адрес. ;)

Laury написа:псувните и обидите са нещо нормално по време на футболен мач , едва ли е обиждан за първи път. Както и да е исках да уточня, че ситуацията има и друга страна

Щом приемаш за нормално да се обижда и псува противника по време на мач, какво ненормално има в жестовете му? Защо да не е нормално по време на мач треньора да ръкомаха? Защо не си подкрепяте отбора, а го провокирате? Ще кажеш, защото това работи, но едва ли му плащат за да го псуват и работата му не е да приема обиди с охота. Нека не прилагаме двоен аршин. "Абе тоя може да го псуват, то е нормално, но той няма право да се смее ехидно и да ръкомаха" :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 авг 2015 16:23

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 авг 2015 16:36

Нормално било да го псуват цяло полувреме, ама не било нормално да ръкомаха... :lol: :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 авг 2015 20:16

Треньорът на Левски Стойчо Стоев за втори път бе изгонен по време на мач от началото на първенството. Този път специалистът бе нацелен с бутилка минерална вода от фен на Черно море и реагира доста емоционално на провокацията. Стоев обясни пред ПИК ситуацията на стадион "Тича", причината за реакцията си и емоционалните си изблици в последните мачове на "сините".

"Всички, които ме познават, знаят, че не съм конфликтен човек. Това, което се получи вчера на стадион "Тича" беше отговор на провокациите от страна на местните запалянковци. Първо започнаха да ме целят с дребни камъчета, после със запалка и накрая дойде шишето с вода. Признавам си, че удара дойде за мен изневиделица. Затова и реагирах толкова остро. И вас да ви ударят с бутилка в главата и вие ще реагирате по някакъв начин.

Представете си, че ме бяха ударили с камък, а не с бутилка. какво можеше да стане? Трябва да се вземат мерки. Вчера бях аз, утре ще е друг, втори, трети. Трябва някой да умре на стадиона ли, за да бъдат взети мерки? Всичко е въпрос на манталитет, на уважение, а на възпитание и организация. Футболът е удоволствие, а не война. Та терена се рита топка, не е бойно поле. Нормално е да те освиркват, да не те харесват, но не е нормално през всичките 90 минути да те псуват и да те замерват с какво ли не", сподели Стоев.

Специалистът не вижда тенденция в поредното си отстраняване от мач и обяснява поведението си с повечето напрежение, което се е натрупало в Левски през последния месец.

"Специално отношение към мен няма. Поне аз така го чувствам. Просто се натрупа една негативна поредица. Ще се извиня, ще си платя и глобата. Това не е проблем. За мен не е нормално, човек, който е потърпевш и провокиран, да бъде наказван, затова, че е реагирал по някакъв начин. Мисля да приключим с тази неприятна тема, защото заради нея футболът пак остава на втори план. Аз лично апелирам към БФС и полицията да не се допускат хулигански действия по трибуните, да има повече ред и дисциплина", добави спецът.

Стоев обяви, че Левски продължава да търси опитни играчи, с които да подсили атаката си.

"Виждате, че младоците израстват от мач на мач. Аз съм доволен защото те проявяват хъс и характер. Досега точките ни бяха малко, но мисля, че ще наваксаме. Държа в състава да имам и опитни играчи, които да показват, да учат младите. Като млад футболист в Локомотив и аз се учех на майсторлък от по-опитните. Това е нещо нормално и естествено. Доволен съм, че младите осъзнават много добре какво е "Левски" и се трудят и стараят много. Надявам се, че до няколко дни ще се уредят документите на Курдов и Диаби. Очакваме и Либан Абди. С тях ще бъдем много по-силни, а и младоците ще добият повече увереност и самочувствие", завърши треньорът на "сините".

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2015 22:06

Настана време за стената на срама, тази, иначе хубава, но позабравена традицийка. :)

trokadero_ написа:1:0 ;)

luxorus написа:2-0

Isco написа:2:1

UniX95 написа:1-0 :twisted: :twisted: :twisted:
[offtopic]П.С. http://levski.gong.bg/bg-football/a-gru ... vie-339418 голям рев, голямо нещо... Ако хората тръгнат да правят анализи на съдийските рамена за вас и ЦСКА по соц време :?: :!: :idea:[/offtopic]

Red_Neck написа:За Левски всяка точка ще много важна в борбата за оцеляване с Ботев и Локо Пд, но Ч.М. са по-класния и подготвен отбор в момента - 1:0.

River Plate написа:1:0
90-та минута Курьор

ti4a написа:3-1

Reckless написа:Струва ми се морето си взимат 3-те точки, може би с 3:0.

boabbb написа:Твърда "единица" - голово шоу ... 1-0 :lol:

Mathias_Coureur написа:2:0! Просто в момента Черно море е по-силният отбор!

Teo написа:С кеф ще гледам как ще глътнете солена водичка край морето... :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”