Черно Море (Варна) - Левски (София) /Събота/ 0-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Левски (София) /Събота/ 17:30

Мнениеот futbolqga » 09 авг 2015 09:47

glarus_ds написа:
tiamat написа:
blue avalanche написа:
batmanlevski написа:без Ивайло Стоянов в отбора на черно море и с 8 юноши в Левски без нападатели с умишлено изгонен треньор сините тотално смачкаха отбора на домакините и изнесоха лекция по футбол на останалите отбори как се играе футбол по честен начин ! браво момчета , респект.И една забележка, това момче Орачев няма място в Левски може би става за някой отбор от В група , но за професионален футбол - НЕ

Ми надявам се,че след като Мисяк се оправи и картотеките на Курдов и Умар,няма да видим Орачев сред титулярите.
Освен,ако лайното Минев не си изкара ПОРЕДНИЯ ЧК!!! :evil: :evil: :evil:

Абе Орачев хич не е зле като крило. И е май единствения ни играч, който може да мине защитник един на един.

Ами май наистина е така. Срещу Лудогорец на няколко пъти ги развинти онези многомилионни звезди, в тоя мач също счупи кръста на Паланков... Момчето има качества, иска се работа с него и да се пуска като крило, това е неговата позиция, а не бек

И аз вярвам, че Орачев има страхотен потенциал. Това, че до сега го мъчеха като бек, накара много хора да решат че е некадърен, но който е гледал внимателно последните два мача е видял къде му е силата. Изключително рязък старт, страхотна линейна скорост и достатъчно техника, която да ги допълни. Наистина един от малкото ни играчи, който може да премине противник и да изостри атаката, вместо да подава само назад.

SANSIRO7
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Левски (София) /Събота/ 0-1 FT

Мнениеот SANSIRO7 » 09 авг 2015 09:51

santiliana написа:Трябва да се признае заслугата на Стойчо Стоев... Дори и от най-песимистично настроените спрямо него... Щом с този оскъден състав и с болшинство от юноши, успя да измъкне 5 точки в тези 4 отвратително подредени мачове, евала му... Представям си, ако имахме за спортен директор Андрей Желязков ("примерно") и му беше осигурена нормална селекция и нужния брой играчи... Но, сега, въпреки мъпета и неговото инженерно мислене, ще трябва да разчитаме на магьосничество от страна на треньора и надскачане на възможностите от играчите... От към желание го докарваме... Но нямаме никакъв стил или класа все още...
И една мисъл на глас: Що ли ми се струва, че тоя "Махмут" (както го нарича директорО) ще излезе едно от най-големите ментета, идвали при нас. А това е трудно постижимо... Слори №2... То бива да не се напряга играч и да не играе с хъс, ама тоя само за 3 мача успя тотално да ме настрои срещу него... Та вчера пак не беше изпотил екипа, въпреки че даже беше жега... Просто си гледаше мача от близо и му дремеше на "патока"... И това не е от факта, че го слагат да играе най-отпред... Той ще си е същия мухльо и по крилата... Кипърецът, който прибързано освободихме, беше в пъти по-нахъсан и борбен...

Едно към едно с моето мнение за случващото се. Махмурлуков не прави и опит да се включи в борбеността на този отбор.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 09 авг 2015 10:21

Добър мач, браво на малките, но това което ме притеснява е, че при картотекирането на нападателите и крилата + Бедоя момчетата който радват -Цоневи, краев, Иванов , Орачев- на мен ми се струва че има качества ще седнат да почиват и ще ги пускат за по 10-15 мин и после пак ще има разбирачи който ще обясняват как ги налагаме от 3-4 години.Лично предпочитам Боби пред Абди примерно Поздрави и само Левски

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 авг 2015 10:28

santiliana написа:Трябва да се признае заслугата на Стойчо Стоев... Дори и от най-песимистично настроените спрямо него... Щом с този оскъден състав и с болшинство от юноши, успя да измъкне 5 точки в тези 4 отвратително подредени мачове, евала му... Представям си, ако имахме за спортен директор Андрей Желязков ("примерно") и му беше осигурена нормална селекция и нужния брой играчи... Но, сега, въпреки мъпета и неговото инженерно мислене, ще трябва да разчитаме на магьосничество от страна на треньора и надскачане на възможностите от играчите... От към желание го докарваме... Но нямаме никакъв стил или класа все още...
И една мисъл на глас: Що ли ми се струва, че тоя "Махмут" (както го нарича директорО) ще излезе едно от най-големите ментета, идвали при нас. А това е трудно постижимо... Слори №2... То бива да не се напряга играч и да не играе с хъс, ама тоя само за 3 мача успя тотално да ме настрои срещу него... Та вчера пак не беше изпотил екипа, въпреки че даже беше жега... Просто си гледаше мача от близо и му дремеше на "патока"... И това не е от факта, че го слагат да играе най-отпред... Той ще си е същия мухльо и по крилата... Кипърецът, който прибързано освободихме, беше в пъти по-нахъсан и борбен...

На Махмудов фланелката беше придобила друг цвят още в 10 минута! Момчето се раздава, не е във форма още, не играе на позицията си, но се раздава!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 авг 2015 10:36

Аз се притеснявам повече от мачовете, които идват. Дотук бяхме аутсайдери (не по мое мнение, а по коефициенти) и в четирите мача (любимото амплоа на Стоев). Проблемите в състава бяха добро алиби и се игра борбено на макс, на каквото стане. В следващите 4 мача обаче от нас ще се очаква много повече като водене на играта и ще влизаме като фаворити. Тук идват проблемите с големите очаквания и недай Боже отпускане и спад на борбеността. Това не трябва да се допуска, най-вече от мисленето на Стоев

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 09 авг 2015 10:57

gzagorov написа:Баси тъпата история, целят те с бутилка и заради това накрая си изгонен...

Първо честита ви победа и второ относно ситуацията със Ст. Ст. , нещо което мисля че камерите не са уловили, веднага след гола, тренера ви се обръща към централната трибуна и с ехидна усмивка почва да ръкомаха и отправя жестове ( не неприлични ), но жестове и тогава полетя бутилката...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 авг 2015 11:00

Laury написа:
gzagorov написа:Баси тъпата история, целят те с бутилка и заради това накрая си изгонен...

Първо честита ви победа и второ относно ситуацията със Ст. Ст. , нещо което мисля че камерите не са уловили, веднага след гола, тренера ви се обръща към централната трибуна и с ехидна усмивка почва да ръкомаха и отправя жестове ( не неприлични ), но жестове и тогава полетя бутилката...

тая "ехидна усмивка" и жестове може да ги е бил отправил към спортния ни директор и шефа на УС... има логика ;) Въпреки тях, все пак сме отбелязали гол...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 авг 2015 11:01

Laury написа:

Ти искаш да почне да плаче, че всичко да е наред ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
green_silence

Мнениеот green_silence » 09 авг 2015 11:09

И настана зелена тишина. Браво на Левски. :twisted:
Офтопик:
ImageImageImage

Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!!

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 09 авг 2015 11:11

W84me написа:
Laury написа:

Ти искаш да почне да плаче, че всичко да е наред ли?

Нека си се радва , но защо е нужно да се обръща и да провокира публиката ?

Върни се в “Левски”