tiamat написа:Абе Орачев хич не е зле като крило. И е май единствения ни играч, който може да мине защитник един на един.
Физическият му капацитет е за едно полувреме.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tiamat написа:Абе Орачев хич не е зле като крило. И е май единствения ни играч, който може да мине защитник един на един.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
tiamat написа:blue avalanche написа:batmanlevski написа:без Ивайло Стоянов в отбора на черно море и с 8 юноши в Левски без нападатели с умишлено изгонен треньор сините тотално смачкаха отбора на домакините и изнесоха лекция по футбол на останалите отбори как се играе футбол по честен начин ! браво момчета , респект.И една забележка, това момче Орачев няма място в Левски може би става за някой отбор от В група , но за професионален футбол - НЕ
Ми надявам се,че след като Мисяк се оправи и картотеките на Курдов и Умар,няма да видим Орачев сред титулярите.
Освен,ако лайното Минев не си изкара ПОРЕДНИЯ ЧК!!!![]()
![]()
Абе Орачев хич не е зле като крило. И е май единствения ни играч, който може да мине защитник един на един.
Teo написа:С кеф ще гледам как ще глътнете солена водичка край морето...
balef написа:Браво на футболистите ни и дълбок поклон на феновете които бяха във Варна !
Орачев го бяхал отписал напълно но днес ми хареса най-много от всички - има бъдеще .....
balef написа:Браво на футболистите ни и дълбок поклон на феновете които бяха във Варна !
Орачев го бяхал отписал напълно но днес ми хареса най-много от всички - има бъдеще .....
Teo написа:W84me написа:Могъщ Левски би Морето с децата и даде заявка за титла!
Приемам заявката и в края на сезона ви давам калъфо брандиран с вашата емблема
Teo написа:С кеф ще гледам как ще глътнете солена водичка край морето...
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, futbolqga, ikar и 33 госта