yavorescu написа:Траянов игра много добре, с изключение на фрапантната грешка при гола. Очевидно подцени ситуацията и се опита да я изиграе ефектно. Не е Траянов проблема, случват се индивидуални грешки от време на време. Не се сещам обаче за нито една чиста ситуация пред тяхната врата, а това говори много зле за нас. Откровено слаб мач. Нищо, едва началото на първенството е. Отърсваме се от неприятната загуба и продължаваме напред.
[offtopic]Добре дошъл, blue avalanche, липсваше ни
Пак ли гледа мача по пантофки и с дистанционно в ръка?[/offtopic]
А, аз си мисля, че просто Траянов няма право на подобна грешка! Ако е Райков на крилото - да, може и да се полакоми да се направи на велик, ако е Бижев срещу централния им защитник - да, може да пробва, дори и Бургхард или Бурабия да кажем, може да направи нещо такова в центъра, но централния ни защитник, така да се отнесе аристократично и лековато в подобна ситуация, си е направо катастрофа. После, някои казаха, поправил грешката?! Че той, това му е работата, да пази вратата от чуждите набези и една добра проява, не може да избие тъпата грешка, с която паднахме?!?! Не става така. Едно, че нищо не играхме, нямахме едно положение, като хората, ами и тъпи грешки отзад допуснахме! Ами Китанов? Просто шанс, че и това не влезе?! Не може така! Рядко слаб и недостоен мач на нашия отбор на Тича?! Не знам на какво се дължи, но са пълни глупости приказките, че сме връщали, че има нещо наредено и тем подобни! Абе хора, ние не играем за нищо, поради каква причина да даваме, продаваме, уговаряме или подреждаме нещата? Пълни глупости, просто толкова си можем на този етап, това ни е било настройката за мача, толкова ни е била подготовката и всичко друго имащо значение. Колкото по-бързо забравим за този мач, толкова по-добре. За жалост излезе прав Готвача, че точно когато не трябва, излизаме като облъчени и съживяваме мъртвеца?! Айде някой да обясни какво ни попречи?! Чест прави на сините, че с едни деца, правилно подредени, достатъчно нахъсани и надъхани ни взеха трите точки. Е верно, сами им ги дадохме, но повече от една, ако не бяхме сбъркали фатално нямаше и да спечелим?!
И накрая благодаря за добрия тон и коректното отношение на всички тук пишещи. Значи можело...