tevez написа:[rimg]http://levski.com/download/file.php?id=16403&sid=faec875054197468e999ea4838d1469f[/rimg]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тук не важи ли новото правило за засада?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа:[rimg]http://levski.com/download/file.php?id=16403&sid=faec875054197468e999ea4838d1469f[/rimg]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:tevez написа:[rimg]http://levski.com/download/file.php?id=16403&sid=faec875054197468e999ea4838d1469f[/rimg]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тук не важи ли новото правило за засада?
Мистри написа:blue avalanche написа:batmanlevski написа:без Ивайло Стоянов в отбора на черно море и с 8 юноши в Левски без нападатели с умишлено изгонен треньор сините тотално смачкаха отбора на домакините и изнесоха лекция по футбол на останалите отбори как се играе футбол по честен начин ! браво момчета , респект.И една забележка, това момче Орачев няма място в Левски може би става за някой отбор от В група , но за професионален футбол - НЕ
Ми надявам се,че след като Мисяк се оправи и картотеките на Курдов и Умар,няма да видим Орачев сред титулярите.
Освен,ако лайното Минев не си изкара ПОРЕДНИЯ ЧК!!!![]()
![]()
Уважавай играчите и юношите на Левски.Да, Орачев е бавен, тромав, не става и за колче, но ИГРА.Колкото може.както всички днес.
PSvilenov написа:Мистри написа:blue avalanche написа:batmanlevski написа:без Ивайло Стоянов в отбора на черно море и с 8 юноши в Левски без нападатели с умишлено изгонен треньор сините тотално смачкаха отбора на домакините и изнесоха лекция по футбол на останалите отбори как се играе футбол по честен начин ! браво момчета , респект.И една забележка, това момче Орачев няма място в Левски може би става за някой отбор от В група , но за професионален футбол - НЕ
Ми надявам се,че след като Мисяк се оправи и картотеките на Курдов и Умар,няма да видим Орачев сред титулярите.
![]()
Уважавай играчите и юношите на Левски.Да, Орачев е бавен, тромав, не става и за колче, но ИГРА.Колкото може.както всички днес.
А така , защитавайте баш юношата, ама за Веско Минев нищо недейте казвайте. Тука всеки левскар си е нарочил футболист да плюе и ще му търси кусури. И още 10 червени да си изкара , пак е най-добрият бек в А група и качествен в Европа, стабилен национал и истински левскар ! ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ТИТУЛЯР КОГАТО Е НА ЛИНИЯ , МАЧКАЙ ВЕСКО![]()
helic написа:бях на мача с 4 годишата си дъщеря, та нямаше как да изгледам мача от секторите с фенове на Левски, та ми беше малко криво, но....
Но пък гледах мача в компанията на един германец от Манхайм с двете му момчета. Туристи, решили да си разнообразят почивката с мач от А група, заговорих ги и ме попитаха що за стадион е това, думите им бяха "при нас и в четвърта дивизия са по-добри игрищата и седалките.
В средата на второто полувреме ме попитаха пък многопозначително "извинявай, тези отбори от професионални футболисти ли са![]()
![]()
![]()
Каквко можеш да отговориш на подобни неща...
иначе за мача - нелош мач на нашите със себераздаване до край, подкрепяни от пълни две трибуни левскари.
Стоев се възрадва на гола бурно и оттам полетяха бутилкИ към него. Тази която той хвана докато летеше към него и изрита в посока на терена беше само една от полетелите към него. Хванатата от него бутилка той показваше на четвъртия рефер и на страничния. От тяхна страна само свиване на рамене и нищо повече. Това го ядоса и той изрита бутилката. Изгонването му беше леко пресилено и то защото четвъртия рефер отиде да се оплаче на главния, който от цялата ситуация с бутилките нищо не видя, ама нищо.
Морето ще ги пожалят, Стоев ще отнесе два мача. Жалко и тъпо.
blue avalanche написа:batmanlevski написа:без Ивайло Стоянов в отбора на черно море и с 8 юноши в Левски без нападатели с умишлено изгонен треньор сините тотално смачкаха отбора на домакините и изнесоха лекция по футбол на останалите отбори как се играе футбол по честен начин ! браво момчета , респект.И една забележка, това момче Орачев няма място в Левски може би става за някой отбор от В група , но за професионален футбол - НЕ
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, Cooler, darkblue67, futbolqga, helic, mikata, noo, Plamen_i00, Sorcerer, THE G.A.M.E, TristaNNN и 59 госта