Челси - Суонси | 08.08.15/19:30 АВЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Суонси | 08.08.15/19:30 АВЛ
Играта в защита на Рошавия е просто потресаваща.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

gdlk написа:С тия тролей отзад, тоя сезон ще ни къртят, а играем с защита прибрана до наказателното..
Тва е лошото, че всъщност я дърпаме напред, а са бавни. При тъпата дузпа Вилиян не знам какво правеше там...
CHELSEA
Поне смениха гадните черни. Без тоя Монтеро, доста се успокои мача.
Аз излизам, дано по някаква магия бием.
Аз излизам, дано по някаква магия бием.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ето чист фаул срещу Коста, последен в защита го върши, но нищо .....
CHELSEA
силен мач на Суонси, слаб мач за Челси, съдията ни поряза ...
ТРАГЕДИЯ .. !! Суонзи да те смачка на Стамфорд Бридж не съм го очаквал.При тая игра не ми се мисли със Сити другата седмица.
Доста слабо играхме, аз го очаквах. Дано Моу се стресне и направи няколко трансфера, които да стабилизират отбора. В защита играем трагично. Брана не можах да го позная днес.
CHELSEA
Честита точка. 
Моуриньо вместо при всяка издънка да беснее срещу съдията,може да се погрижи за това Челси да се научи да играе и построява правилно в атака.От 8 месеца не можем да измислим нищо напред,ние просто положение не можем да създадем.Фабрегас внесе нещо различно,но за 5-6 месеца и той прихвана от всички останали.Втората половина от 2013/2014 беше същото.Трябва ни треньор за атаката,просто ни трябва!

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.