Черно море - Левски 8 август Събота 17.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Левски 8 август Събота 17.30
Хайде сега, една засада е само, стават грешки...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Тоя Траян Траянов незабавно го изгонете от Тича с камъни,за футбол това дърво не става

sandi74 написа:Тоя Траян Траянов незабавно го изгонете от Тича с камъни,за футбол това дърво не става![]()
Айде, айде, когато футболистите на "Левски" правят елементарни грешки, сте много радостни, нали? Е, не може все в едната посока. Пък и има още 45+ минути, така че по-внимателно с кръвното

Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Трянов...Моля ви се, това е необяснимо явление, не знам как да го коментирам. Те Левски цял ден гол не могат да вкарат и този направи тази ПЛАТЕНА грешка, това е невъзможно да го направи нормален човек!!!
Последна промяна от Iceberg на 08 авг 2015 18:26, променено общо 1 път.
Причина: т.9
Причина: т.9

- blue avalanche
- Контакти:
NLO написа:Трянов...Моля ви се, това е необяснимо явление, не знам как да го коментирам. Те Леевски цял ден гол не могат да вкарат и този направи тази ПЛАТЕНА грешка, това е невъзможно да го направи нормален човек!!!
Така е!Траянов отдавна спи със синята фанелка.

Вие,щото се скъсахте да вкарвате,нали?Един смотан удар на Райков и...толкоз!
-
Re: Черно море - Левски
batmanlevski написа:каква ли балтия ще отнесе този път Левски от съдийте ?
Видя ли каква балтия изяде Левски??? И то само за едно полувреме!!! По-долни боклуци от БФС няма! Обаче скоро ще си понесат заслуженото! А иначе тъп мач между два много слаби отбора. Ако за Левски е обяснимо,при нас няма нищо и никой,то какво да кажем за носителя на купата и евробоец,Ч.М.??? Жалък български футбол!
Членестоногите са примитивни създания
NLO написа:Трянов...Моля ви се, това е необяснимо явление, не знам как да го коментирам. Те Левски цял ден гол не могат да вкарат и този направи тази ПЛАТЕНА грешка, това е невъзможно да го направи нормален човек!!!
Браво!!! Шапка ти свалям, разкри го много бързо. Когато "Левскарите" бъркат, са некаърни, естествено, но пък Траянов недвусмислено е най-добрият футболист в света, така че е очевидно, че грешката му е платена. Иначе играчите на "Морето" не правят никакви грешки, не...
-
NLO написа:Трянов...Моля ви се, това е необяснимо явление, не знам как да го коментирам. Те Левски цял ден гол не могат да вкарат и този направи тази ПЛАТЕНА грешка, това е невъзможно да го направи нормален човек!!!
А вие какво направихте??? Та нали уж морето е голямата работа и европосеркото! Та Левски нито футболисти има нито класа. Обаче лека полека в Левски нещата ще се оправят. А морето ако не може Микита,Краевци,Цоневци и другите деца да бие закъде е бре???
Членестоногите са примитивни създания
- blue avalanche
- Контакти:
gzagorov написа:NLO написа:Трянов...Моля ви се, това е необяснимо явление, не знам как да го коментирам. Те Левски цял ден гол не могат да вкарат и този направи тази ПЛАТЕНА грешка, това е невъзможно да го направи нормален човек!!!
Браво!!! Шапка ти свалям, разкри го много бързо. Когато "Левскарите" бъркат, са некаърни, естествено, но пък Траянов недвусмислено е най-добрият футболист в света, така че е очевидно, че грешката му е платена. Иначе играчите на "Морето" не правят никакви грешки, не...
Аз предполагам,че Райков също е "платен",защото 2 пъти сбърка с пасовете и провали една контра.

forever bluet написа:NLO написа:Трянов...Моля ви се, това е необяснимо явление, не знам как да го коментирам. Те Левски цял ден гол не могат да вкарат и този направи тази ПЛАТЕНА грешка, това е невъзможно да го направи нормален човек!!!
А вие какво направихте??? Та нали уж морето е голямата работа и европосеркото! Та Левски нито футболисти има нито класа. Обаче лека полека в Левски нещата ще се оправят. А морето ако не може Микита,Краевци,Цоневци и другите деца да бие закъде е бре???
Не си прав, ама никак. Значи сега, обективно погледнато, "Черно море" не може с юношите на "Левски" да се справи. С децата може би ще им е по-лесно.
blue avalanche написа:gzagorov написа:NLO написа:Трянов...Моля ви се, това е необяснимо явление, не знам как да го коментирам. Те Левски цял ден гол не могат да вкарат и този направи тази ПЛАТЕНА грешка, това е невъзможно да го направи нормален човек!!!
Аз предполагам,че Райков също е "платен",защото 2 пъти сбърка с пасовете и провали една контра.
Не, Мастиката е платен, защото е пуснал Траянов на терена. А може и ТИМ да са платени, защото оставят Мастиката да пусне очевидно купения Траянов сред титулярите.
Последна промяна от gzagorov на 08 авг 2015 18:35, променено общо 1 път.