http://www.blitz.bg/news/article/353992
Съболезнования ! Жалко за младия българин !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
scot написа:БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ.
Айде да е жив и здрав. Не моем да скърбим лицемерно за некъв дет не познавам и добро от него не съм видел. ПУСКАЙ АТОМЪ!
viali69 написа:scot написа:БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ.
Айде да е жив и здрав. Не моем да скърбим лицемерно за некъв дет не познавам и добро от него не съм видел. ПУСКАЙ АТОМЪ!
И аз не харесвам нито човека, нито политика Росен Плевнелиев, но нека да запазим благоприличие. Това е голяма трагедия за всяко семейство. Да не дава Господ и на най-омразните ми хора !
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:viali69 написа:scot написа:БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ.
И аз не харесвам нито човека, нито политика Росен Плевнелиев, но нека да запазим благоприличие. Това е голяма трагедия за всяко семейство. Да не дава Господ и на най-омразните ми хора !
Лека му пръстНа колко години и от какво е починал
obichamfutbola написа:Господ гледа. Браво на него. За нас щеше да е по-хубаво да прибере президента, но явно не бърза да си слага таралеж в гащите.
CTAHKO написа:Лека му пръстНа колко години и от какво е починал
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта