Мистри написа:Никога не мога да падна до нивото на убийци.Аз съм българин, не славянин или, недай Боже , русофил.А ти си просто провокатор, защото лично на мен си казвал, че си от друг етнос.
Българин си, ама в някой друг живот
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мистри написа:Никога не мога да падна до нивото на убийци.Аз съм българин, не славянин или, недай Боже , русофил.А ти си просто провокатор, защото лично на мен си казвал, че си от друг етнос.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Мистри написа:CTAHKO написа:На какъв език е това sclavus, тарикатПак ще ви правя наказателна акция
На роднят ти-иврит?
CTAHKO написа:Мистри написа:Никога не мога да падна до нивото на убийци.Аз съм българин, не славянин или, недай Боже , русофил.А ти си просто провокатор, защото лично на мен си казвал, че си от друг етнос.
Българин си, ама в някой друг животНяма как да си българин, след като не си славянин
И ти самият не знаеш какъв си, ами хайде
Кога и какво съм ти казвал, че не помня
![]()
Добре че имам родова памет и тя помни всичко

Мистри написа:CTAHKO написа:Мистри написа:Никога не мога да падна до нивото на убийци.Аз съм българин, не славянин или, недай Боже , русофил.А ти си просто провокатор, защото лично на мен си казвал, че си от друг етнос.
Българин си, ама в някой друг животНяма как да си българин, след като не си славянин
И ти самият не знаеш какъв си, ами хайде
Кога и какво съм ти казвал, че не помня
Добре че имам родова памет и тя помни всичко
Имаш.Дедите ти са съдили Христос.
CTAHKO написа:На какъв език е това sclavus, тарикатПак ще ви правя наказателна акция
CTAHKO написа:Няма как да си българин, след като не си славянин
CTAHKO написа:Мистри написа:CTAHKO написа:На какъв език е това sclavus, тарикатПак ще ви правя наказателна акция
На роднят ти-иврит?
Иврит, някой друг пътЩе ми отговориш ли или наистина не знаеш
Или май отговорът нещо не ти отърва

CTAHKO написа: Няма как да си българин, след като не си славянин![]()
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Няма как да си българин, след като не си славянин
Ако не се бъзкиш, за да тролиш, явно доста ти е паднало нивото.
Я посочи един наш владетел, който е да "славянин" ?![]()
И дай източник - съвременник на Първото и Второто Българско Царство, който да твърди, че българите са славяни.
CTAHKO написа:balgarinrusofil написа:Мистри написа:Славянин идва от роб.Затова и сте такива, щом се определяте като такива.
Това са пълни глупости на хамериканската прозападна пропаганда!
Славянин идва от славен и от слово!
Естествено , че българите сме от славянски произход, не сме от ислямски!
Не им обръщай абсолютно никакво вниманиеПълен игнор
Не са ни на нивото
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост