Не виждам стил в настоящият Лудогорец.
Явно ще се разчита на индивидуалната класа, на отделните единици.
Монтана заслужаваха да вземат трите точки.
Не се наемам да коментирам дузпата... Нямаше удобно повторение.
Единственото, което се видя е, че Кишада ( ако не бъркам ) ... Провлачи крак, след като премина вратарят.
Което говори, че сам е търсил съприкосновение.
Монтана - Лудогорец | ''А'' група - 4.кръг | 1:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Монтана - Лудогорец | ''А'' група - 2015/16 - 4.кръг |
И аз не знам има ли смисъл да се кометира дузпата, последния кадър ясно показва, че вратаря не препъва футблиста, и двата му крака се влачат след футболиста. Освен това топката напускаше очертанията. Виждате ли сега, защо вече цяла България мрази зелено-белия тумор?
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"
Scanspeak написа:И аз не знам има ли смисъл да се кометира дузпата, последния кадър ясно показва, че вратаря не препъва футблиста, и двата му крака се влачат след футболиста. Освен това топката напускаше очертанията. Виждате ли сега, защо вече цяла България мрази зелено-белия тумор?
И после се чудят защо цяла България се радва, когато Милсами и им разпра задниците рано-рано... Няма такава наглост - да държиш убиец като Дяков цял мач да рита, блъска и плюе противника!
KellyB написа:Scanspeak написа:И аз не знам има ли смисъл да се кометира дузпата, последния кадър ясно показва, че вратаря не препъва футблиста, и двата му крака се влачат след футболиста. Освен това топката напускаше очертанията. Виждате ли сега, защо вече цяла България мрази зелено-белия тумор?
И после се чудят защо цяла България се радва, когато Милсами и им разпра задниците рано-рано... Няма такава наглост - да държиш убиец като Дяков цял мач да рита, блъска и плюе противника!
При положение, че имаш румънски национал в състава си...
Бруно вън, както ивсички дето разбиха готовия отбор на парчета!
Аз съм от Микре Юнайтед
Ужасяващ мач ...
Нашите ритнитопковци са едни заплатаджии ,а Бруно едно чучело...така че логичното се случи..Надъхани играчи на Монтана срещу амортизираната ни скуадра !
Дузпа има..ама кво от това ? С дузпа ли ще се спасяваме ???
Балджийски го направихме звездата на А група..срещу него игра играч..на Сантос
Някой тярбва да размаха яко метлата в тоя клуб, да им удари по един шамар ..на всички които се самозабравиха - Дяков, Моци,Владо...
Разочарованието от тоя сбирщайн в който сме в момента е огромно
Какво трябва да направи още Бруно за да си ходи не знам...да ни класира 5-6 и да натрупа 10-ина загуби ли ??
Нашите ритнитопковци са едни заплатаджии ,а Бруно едно чучело...така че логичното се случи..Надъхани играчи на Монтана срещу амортизираната ни скуадра !
Балджийски го направихме звездата на А група..срещу него игра играч..на Сантос
Някой тярбва да размаха яко метлата в тоя клуб, да им удари по един шамар ..на всички които се самозабравиха - Дяков, Моци,Владо...
Какво трябва да направи още Бруно за да си ходи не знам...да ни класира 5-6 и да натрупа 10-ина загуби ли ??
snakebite написа:Ужасяващ мач ...![]()
Балджийски го направихме звездата на А група..срещу него игра играч..на Сантос![]()
Каква дузпа бе, неграмотник? Кишада само гледаше само как да се хвърли в пеналта, а топката си беше аут. Дяков кой да го изгони? Никито си ви спаси, това му беше целта!
Да, щом Монтана ви направиха за смях, то догодина ще покорявате ШЛ!

KellyB написа:[
Каква дузпа бе, неграмотник? Кишада само гледаше само как да се хвърли в пеналта, а топката си беше аут. Дяков кой да го изгони? Никито си ви спаси, това му беше целта!
Чиста дузпа, слепок... С лявото краче вратаря вдига във въздуха Кишада, чак и крака му отива нагоре (на Кишада) !.. Вижда се много добре от камерата фронтално срещу вратата !
snakebite написа:PFC Litex написа:Тоя сезон 95% на Лудогорец ще бъдат ръководени от великолепната четворка Станислав Тодоров, Георги Йорданов, Ивайло Стоянов и Георги Йорданов.
Ако мача в Монтана се закучи, удобния свирчовец ще си свърши работата.
Фен на Литекс да говори за съдии, е като дявола да чете евангелието... Смешен си...
Монтана е ясно че са сателитче на Литекс, но това не ни интересува.
Има ли агресията от мача с Левски - ще победим ..
Остана и от Монтана да се плашим.....
Вече плашиш ли се, а?
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
Като гледам отборът на Монтана се убеждавам, че футболът наистина е проста игра. Най-обикновени играчи я играят все едно за кеф. Браво на отбора, браво и на Спасов.
Съдията каквото сбърка го сбърка, но не беше пристрастен.
Лудогорец са пълна игрова трагедия. Ако играчите им бяха с една класа по-слаби футболисти щяха да се борят да не изпаднат, но може и с този отбор и дори треньор да станат пак шампиони. Все пак освен с Берое си изиграха тежките мачове за първата 1/4.
Съдията каквото сбърка го сбърка, но не беше пристрастен.
Лудогорец са пълна игрова трагедия. Ако играчите им бяха с една класа по-слаби футболисти щяха да се борят да не изпаднат, но може и с този отбор и дори треньор да станат пак шампиони. Все пак освен с Берое си изиграха тежките мачове за първата 1/4.