Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mertezaker
- Контакти:
Re: Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!
И тия които плюят по Стоичков не са българи, Стоичков никога не е оплювал България като родина малоумници, глупави, оплювал е такива като вас "патриоти" 

ros написа:АСМИЛАН,
1. На моя аватар стои емблемата на Най-великия български отбор и лика на един от малкото българи, заради които се споменава името България дори и МЮ.
2. Христо Стоичков е другия такъв човек. И вярвай ми - имам страшно много снимки на Ицо в Барса. И се гордея с това...
3. Дано някой друг българин заиграе в Милан след време - също ще съм горд и няма да го крия
4. Не знам колко съм олекнал аз, то след като ти ми отговаряш, че ти е гол задника /а темата не бе твоя/, значи си мноооого близо до това да се сравниш с автора.
5. Дано имаш шанса да провериш, ако вече не си го направил, как реагират чужденци като им споменеш България... Само преди три месеца името Стоичков ми отвори една - две врати. И то въпреки, че испанците бяха от Мадрид /Реал Мадрид/.
Чак след това ще оцениш какви позитиви ни носи Христо Стоичков - все още
1.Това е най-великия за теб български отбор.2.Радвам се,че се гордееш,че си българин.3.Нямаш представа каква мечта ми е българин да играе в Милан.4.Не съм казал,че ми е гол задника

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
1913 написа:Милан, някой каза глупостта, че Ицо е посредствен човек, това е обобщителна характеристика, включваща всичките му качества. В своята област е бил на първо място в света, което автоматично изключва възможността обобщителната му характеристика да е олицетворение на посредствеността. Следователно субектът, твърдящ подобно нещо е лъжец. Благодарение на Ицо (най-вече) и компания аз съм преживял най-щастливите мигове от живота си, това никой не може да ми го отнеме, срам ме е, че има толкова много неблагодарници, които се опитват. Последно, познавам Ицо лично, той наистина не е някакво светило на интелектуалната мисъл, но не му е това работата. Определено не е посредствен като човек (извън футбола), не оправдавам начинът, по който отговаря на непрестанните злостни нападки по негов адрес, но тук идва въпросът защо непрекъснато бива нападан от цялата тази завист на хора, които не могат да му стъпят на малкия пръст.......
Заклевам се, горещим се за нищо и никакви работи, вместо да си кажем по едно НАЗДРАВЕ
Нямаш представа колко си прав с това НАЗДРАВЕ

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- mertezaker
- Контакти:
acmilan на 28 Дек 2009 14:36
ros написа:
АСМИЛАН,
1. На моя аватар стои емблемата на Най-великия български отбор и лика на един от малкото българи, заради които се споменава името България дори и МЮ.
2. Христо Стоичков е другия такъв човек. И вярвай ми - имам страшно много снимки на Ицо в Барса. И се гордея с това...
3. Дано някой друг българин заиграе в Милан след време - също ще съм горд и няма да го крия
4. Не знам колко съм олекнал аз, то след като ти ми отговаряш, че ти е гол задника /а темата не бе твоя/, значи си мноооого близо до това да се сравниш с автора.
5. Дано имаш шанса да провериш, ако вече не си го направил, как реагират чужденци като им споменеш България... Само преди три месеца името Стоичков ми отвори една - две врати. И то въпреки, че испанците бяха от Мадрид /Реал Мадрид/.
1.Това е най-великия за теб български отбор.2.Радвам се,че се гордееш,че си българин.3.Нямаш представа каква мечта ми е българин да играе в Милан.4.Не съм казал,че ми е гол задника И не се сравнявам с автора.Присъединявам се към гонзофенка и нейното мнение.Всеки честен българин е достоен по своему.5.Знам,че Стоичков е емблема на България по света.Именно това му носи много отговорности,една от които е да се гордее,че е българин,да обича родината си и сънародниците си.
Е как да те обича???
ros написа:
АСМИЛАН,
1.Това е най-великия за теб български отбор.2.Радвам се,че се гордееш,че си българин.3.Нямаш представа каква мечта ми е българин да играе в Милан.4.Не съм казал,че ми е гол задника И не се сравнявам с автора.Присъединявам се към гонзофенка и нейното мнение.Всеки честен българин е достоен по своему.5.Знам,че Стоичков е емблема на България по света.Именно това му носи много отговорности,една от които е да се гордее,че е българин,да обича родината си и сънародниците си.
Е как да те обича???
- Gonzo0009
- Контакти:
Стига сте го защитавали тоя.Не е светец и го знаете чуждопоклонник прост!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Що бе,Мертесакерче,като не съм гъзолизец съм неудобен,нали?Я погледни само какво съм написал за футболиста Стоичков и тогава ми кажи,че не съм българин или съм хейтър.Много са ми интересни такива индивиди като теб,на които във всичките им мнения няма и наченка на разсъждение,а само праволинейно боботене знаеш в каква посока.Хиляда пъти предпочитам да споря с хора като рос,с които дори да сме на различни позиции,обменяме аргументи.Ти не си ми интересен определено 

acmilan написа:Що бе,Мертесакерче,като не съм гъзолизец съм неудобен,нали?Я погледни само какво съм написал за футболиста Стоичков и тогава ми кажи,че не съм българин или съм хейтър.Много са ми интересни такива индивиди като теб,на които във всичките им мнения няма и наченка на разсъждение,а само праволинейно боботене знаеш в каква посока.Хиляда пъти предпочитам да споря с хора като рос,с които дори да сме на различни позиции,обменяме аргументи.Ти не си ми интересен определено
Това че ме ласкаеш няма да промени мнението ми

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Gonzo0009 написа:Стига сте го защитавали тоя.Не е светец и го знаете чуждопоклонник прост!
Стоичков има 83 мача и 37 гола за България, 9 от които (+два отменени) са на финали на световно и европейско първенство. Такъв е "простият чуждопоклонник".
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- Alexander Kamenov
- Контакти:
Аз не мога да разбера защо толкова мрази българските журналисти. Това са хората, които най-много му лижеха г..ъ, дори когато беше най-оср.н
Например в Гонг го крепяха до последния момент. В "7 дни спорт" също. С Юлий Москов още са си дупе и гащи. Стигна се до там, че да му викат "ХРИСТОС". Ама на него това не му стига.
Не ме разбирайте погрешно. Аз съм фен на ЦСКА. Беше ми идол, ама при него се минаха всякакви граници
Например в Гонг го крепяха до последния момент. В "7 дни спорт" също. С Юлий Москов още са си дупе и гащи. Стигна се до там, че да му викат "ХРИСТОС". Ама на него това не му стига.
Не ме разбирайте погрешно. Аз съм фен на ЦСКА. Беше ми идол, ама при него се минаха всякакви граници
Фен на ЦСКА и Барселона
ros написа:acmilan написа:Що бе,Мертесакерче,като не съм гъзолизец съм неудобен,нали?Я погледни само какво съм написал за футболиста Стоичков и тогава ми кажи,че не съм българин или съм хейтър.Много са ми интересни такива индивиди като теб,на които във всичките им мнения няма и наченка на разсъждение,а само праволинейно боботене знаеш в каква посока.Хиляда пъти предпочитам да споря с хора като рос,с които дори да сме на различни позиции,обменяме аргументи.Ти не си ми интересен определено
Това че ме ласкаеш няма да промени мнението ми![]()
![]()
![]()

Върни се в “Футбол - България”