- Виж, сърничка! - каза тя.
А аз погледнах замислено козата в зоопарка и разбрах, че е прекалена гражданка за мен.
Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
Имах съученичка, която приличаше на Nokia 3310 . На вид невзрачна, но на мнозина им беше първата.
Строил Яне Сандански четата. Прави строеви преглед. Гледа на един четник много му стърчи лявото ухо, вади сабята – храс! - и го отсякъл.
-Боли ли те? – попитал Яне?
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти съм четник на Яне!
След няколко човека на един му стърчи носът.Пак вади сабята и го отсича.
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти съм четник на Яне!
След още няколко човека гледа на един му стърчи к*ра .И пак процедурата:храс и го отсякъл.
-Боли ли те – попитал Яне?
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти е на Груйо от заднио ред!.
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти съм четник на Яне!
След няколко човека на един му стърчи носът.Пак вади сабята и го отсича.
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти съм четник на Яне!
След още няколко човека гледа на един му стърчи к*ра .И пак процедурата:храс и го отсякъл.
-Боли ли те – попитал Яне?
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти е на Груйо от заднио ред!.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Бизнесмен си купува джип 4Х4 и го паркира пред дома си. През нощта кварталният пияница, кандилкайки се, вижда надписа, вади пирон и пише 4Х4=16. Бесен, собственикът отива на сервиз и го замазва. На следващата нощ се повтаря същото и така цяла седмица. Накрая бизнесменът си поръчва фирмен надпис 4Х4=16 и доволен си отива. Вечерта пияницата се прибира, вижда надписа, вади пирона и пише отдолу ПРАВИЛНО!
Според бизнес-учебниците и всички лектори по успешен мениджмънт, великите дела са започвали с думите: " Аз мога, вярвам в себе си и ще се получи!"
Истината е, че думите са други: - **** съм му майката, давай да опитаме!
Истината е, че думите са други: - **** съм му майката, давай да опитаме!
Коя е най-дългата кола в света ? - Дизелов Голф на драг-състезание - 402 метра с пушека

Леевски, оле
Перничанин бил в Индия да се учи да прави магии. Върнал се и приятелите го карат да покаже какво е научил.
Той се обърнал към първия:
- Затвори очи. Ти си в пустинята. Горещо е... (Човекът почва да се поти.)...Виждаш оазис, но това е мираж.
Човека почва да се тресе и в този миг магът казва ПФУ и човекът се събудил....
- Я на мен - казал другия и магът започнал:
- Ти си на полюса, студено е почти замръзваш ...Човекът почнал да трепери...Виждаш къща, искаш да влезеш да се стоплиш, но краката ти не могат да се движат ...Човекът се сковал и в този момент магът казва ПФУ и човекът се събужда.
Дошло ред на третия и магът почнал:
- На плажа си море, пясък, коктейли , мацки по монокини. Една ти смига и те вкарва в стаята. Оглеждаш я добре отдолу нагоре. Дълги крака, овален ханш, едри гърди и настръхнали зърна.
В този момент човекът отваря очи към мага и изкрещява:
- А си казал ПФУ, а ти е**х мамата...
Той се обърнал към първия:
- Затвори очи. Ти си в пустинята. Горещо е... (Човекът почва да се поти.)...Виждаш оазис, но това е мираж.
Човека почва да се тресе и в този миг магът казва ПФУ и човекът се събудил....
- Я на мен - казал другия и магът започнал:
- Ти си на полюса, студено е почти замръзваш ...Човекът почнал да трепери...Виждаш къща, искаш да влезеш да се стоплиш, но краката ти не могат да се движат ...Човекът се сковал и в този момент магът казва ПФУ и човекът се събужда.
Дошло ред на третия и магът почнал:
- На плажа си море, пясък, коктейли , мацки по монокини. Една ти смига и те вкарва в стаята. Оглеждаш я добре отдолу нагоре. Дълги крака, овален ханш, едри гърди и настръхнали зърна.
В този момент човекът отваря очи към мага и изкрещява:
- А си казал ПФУ, а ти е**х мамата...
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- slash1912
- Контакти:

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]