Изкуственото отборче ще рита по селата, защото всичко на тоя свят се връща. А Тео ще пикае газ и ще му се пени мръсната устичка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Achtung_Juden написа:Ще има по паланки и селааааааааа![]()
Изкуственото отборче ще рита по селата, защото всичко на тоя свят се връща. А Тео ще пикае газ и ще му се пени мръсната устичка
Leeroy написа:Разбира се че ще ни има Тео! Аз проверих в сайта на БФС, няма никаква такава информация. От този лайнан вестник аз не очаквам нещо позитивно да напишат за ЦСКА..
sandi74 написа:Гришата май се прецака самСрещата ЦСКА-Струмска слава в неделя няма да се играе.БФС е на път да изхвърли ЦСКА в А окръжна група
![]()
CSKA 78 написа:Явно някои посинели( а и други позеленели, не се знае цвета дали е от клубната им пренадлежност, или просто ги е яд) ще получат удар, като ЦСКА започне в неделя от...В група, при това с картотекирани футболисти и с 90% по-малко дългове!!!![]()
Teo написа:Leeroy написа:Разбира се че ще ни има Тео! Аз проверих в сайта на БФС, няма никаква такава информация. От този лайнан вестник аз не очаквам нещо позитивно да напишат за ЦСКА..
Турската олигархия начело със собственика на ФК Левски Пеефски с различни доноси се опитва да унищожи най-великия клуб в България, но не осъзнава, че ние сме изключително много които няма да позволим това да се случи![]()
@ Нека сипват помия това доказва още веднъж, че ЦСКА е най-популярния футболен клуб в България! Няма по-големи от нас! Футбола се върти около нас и това е техния проблем!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост