Изгоря ли ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Achtung_Juden

Re: Изгоря ли ЦСКА?

Мнениеот Achtung_Juden » 07 авг 2015 15:12

Ще има по паланки и селааааааааа :lol:
Изкуственото отборче ще рита по селата, защото всичко на тоя свят се връща. А Тео ще пикае газ и ще му се пени мръсната устичка :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 07 авг 2015 15:15

Разбира се че ще ни има Тео! Аз проверих в сайта на БФС, няма никаква такава информация. От този лайнан вестник аз не очаквам нещо позитивно да напишат за ЦСКА..

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 авг 2015 15:16

ЦСКА умря. Новото дружество няма нищо общо с истинския ЦСКА. Край.

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 07 авг 2015 15:18

Achtung_Juden написа:Ще има по паланки и селааааааааа :lol:
Изкуственото отборче ще рита по селата, защото всичко на тоя свят се връща. А Тео ще пикае газ и ще му се пени мръсната устичка :lol:

Може и по ливадите да играем, може и на площадки пред блоковете да играем, но пак ще ходим повече от вас на мачовете и пак ще ви бием като кучета! :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 авг 2015 15:18

Явно някои посинели( а и други позеленели, не се знае цвета дали е от клубната им пренадлежност, или просто ги е яд) ще получат удар, като ЦСКА започне в неделя от...В група, при това с картотекирани футболисти и с 90% по-малко дългове!!! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 авг 2015 15:19

Абе червените фенове вместо да пишете по форумите се стягайте и отивайте пред офиса на Нове Холдинг и падайте на колене пред Черепа, че голяма излагация се очертава......
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2015 15:20

Leeroy написа:Разбира се че ще ни има Тео! Аз проверих в сайта на БФС, няма никаква такава информация. От този лайнан вестник аз не очаквам нещо позитивно да напишат за ЦСКА..

Турската олигархия начело със собственика на ФК Левски Пеефски с различни доноси се опитва да унищожи най-великия клуб в България, но не осъзнава, че ние сме изключително много които няма да позволим това да се случи :idea:
@ Нека сипват помия това доказва още веднъж, че ЦСКА е най-популярния футболен клуб в България! Няма по-големи от нас! Футбола се върти около нас и това е техния проблем!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 авг 2015 15:21

sandi74 написа:Гришата май се прецака сам :idea: Срещата ЦСКА-Струмска слава в неделя няма да се играе.БФС е на път да изхвърли ЦСКА в А окръжна група :!: :idea:

ЦСКА в А окръжна група ще играе с персонала на Сръбска скара :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 авг 2015 15:21

CSKA 78 написа:Явно някои посинели( а и други позеленели, не се знае цвета дали е от клубната им пренадлежност, или просто ги е яд) ще получат удар, като ЦСКА започне в неделя от...В група, при това с картотекирани футболисти и с 90% по-малко дългове!!! :mrgreen: :mrgreen:

Слаба работа, аз до последно се надявах, че днес ще се появите в жребия за Шампионска лига. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 07 авг 2015 15:23

Teo написа:
Leeroy написа:Разбира се че ще ни има Тео! Аз проверих в сайта на БФС, няма никаква такава информация. От този лайнан вестник аз не очаквам нещо позитивно да напишат за ЦСКА..

Турската олигархия начело със собственика на ФК Левски Пеефски с различни доноси се опитва да унищожи най-великия клуб в България, но не осъзнава, че ние сме изключително много които няма да позволим това да се случи :idea:
@ Нека сипват помия това доказва още веднъж, че ЦСКА е най-популярния футболен клуб в България! Няма по-големи от нас! Футбола се върти около нас и това е техния проблем!

Вижте го психично болния син на агент Ставри, известен още като Георги Атанасов :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Върни се в “Кошче за отпадъци”