Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Черно море - Левски

Мнениеот Кролик » 05 авг 2015 13:24

boabbb написа:
Кролик написа:
Iceberg написа:
mariq_iv написа:Хорааа, моля за помощ !!!!!!! Аз и приятелят ми ще ходим на мача. Купил си е зелен екип, шал, изобщо голям фен е. Обаче искам да го зарадвам и да му купя зелени маратонки за да стане целия в зелено. Той си беше харесал някакви на Sergio tacchini, но не били зелени. Дали можете да ми предложите нещо? Благодаря Ви ииии стискаме палци за мача. :)

Абе моме, не го прави целия зелен, като гущер?! Ще го загубиш нейде из треволяците на Тича! :!: Екипа на моряците е зелено, бяло и черно, така че... имаш опции. А иначе е хубаво, че ще бъдете на мача. Колкото повече хора дойдат, толкова по-добре. Ще е хубаво да стане един празник, особено ако и победим! :) И да поддържате отбора, ей, а не само като манекени там... ;)

хаахахахахахахахахахахахахахаха ... не го прави целия зелен, като гущер ... Култов !!!

Ха-ха-ха, на Тича имало трева - още по-култов :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( шегичка 8-) )

Има ... между седалките :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

mariq_iv
Контакти:

Мнениеот mariq_iv » 05 авг 2015 16:06

Екипът му е бяло с зелето - тениската и черни къси гащи, не е целия в зелено. :D Просто черни маратонки има няколко чифта, а белите не са един от най-добрия избор, затова искам зелени. :)

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 05 авг 2015 17:56

Относно мача ,за мен ще е изненада ако бием с по-малко от три гола слабия Левски прогноза 4:0 и ранен червен картон за Минев

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 авг 2015 18:55

desi_1234_1997 написа:
Готвача написа:
desi_1234_1997 написа:Не мога да разбера защо спорите... Всички сме футболни фенове! Едни подкрепят Левски, други ЦСКА, трети Черно море и т.н. Футболът е игра... Заради 50% от феновете по форумите, които се обиждат и доста често бият, битува общественото мнение, че запалянковците са малоумници, които търсят причина за бой... Няма смисъл от всички обиди и поругавания.. В събота ще стане ясно кой е по-добрият отбор.. Имам чувството, че повечето нямате работа и се чудите къде да си убивате времето... ;)

50% от феновере е една много сериозна част от хората по стадионите,бих казъл.И щом заради тях се насажда подобно мнение,значи отговаря на истината.Истината е,че запалянковците са си болни/психично/хора.Ще ви дам пример с мен.С 39 градуса температура и едва станал от леглото,тръгнах да ходя на мач в една от най големите зими във Варна.Сняг до колене и разбира се-отложен мач.Но аз ходих до стадиона.Кой нормален човек би направил подобно нещо?А това далеч не е най тъпото нещо правено от фенове.Е-дали сме нормални?
[/quote]

Нямам предвид хората, които ходят да подкрепят любимците си навсякъде и при всякакви ситуации.. Дори уважавам и имам респект към такива запалянковци.. Идеята ми беше, че много хора не ходят да гледат футбол, а да се обиждат и бият.. На такива индивиди ставаме почти всяка седмица, да не кажа ден, свидетели. Това трябва да спре.. Според мен трябва да има солени глоби/санкции за тези "фенове"... Както и да е, малко се отклонихме от темата. Успех на моряците в събота! Всички на стадиона..
ПС: Дано сега да разбрахте линията ми на разсъждение :) :) :)[/quote]
Линията ти на разсъждение е съвсем ясна и много правилна!!!Всички трябва да я разберат....но за съжаление,не се получава!!!И още по лошо е това,че от ден на ден,става по лошо и по лошо!!!Глоби и санкции на книга има,но както и в много други аспекти от живота ни,незаинтересованата държава,не ги прилага!!!Така е по удобно за лапащите(пардон,исках да кажа управляващите)!!!Имам чувството,че това е някакъв съвременен вариант,на древната римска максима:"Разделяй и владей!"Ако феновете от различни отбори можеха да седят един до друг,както някога.....на почивката биха могли да си говорят и на злободневни теми!!!А така,озлобени едни срещу други.....могат само да търсят повод за бой!!!Дано поне в мача с Левски не е така!!!Нека победи по добрия,нека съдийството да е европейско и нека да има по малко фенове,които изкарват целия мач....с гръб към терена!!!Аз както винаги ще съм на ТИЧА и ще подкрепям ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 авг 2015 02:27

КироВарна написа:Имам чувството,че това е някакъв съвременен вариант,на древната римска максима:"Разделяй и владей!"Ако феновете от различни отбори можеха да седят един до друг,както някога.....на почивката биха могли да си говорят и на злободневни теми!!!А така,озлобени едни срещу други.....могат само да търсят повод за бой!!

Добър ден.
А така,озлобени едни срещу други.....могат само да търсят повод за бой!!
И ей така покрай злобата и побоищата на феновете, политиците си правят каквото си искат.
Това е един от ефикасните методи на разделяй и владей.
Българинът е толкова лесен за манипулиране, като да вземеш бонбон от бебе. Един от най-лесните в света, дори няма нужда политиците да се стараят в това отношение.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Черно море - Левски 8 август Събота 17.30

Мнениеот Eastern » 06 авг 2015 20:24

Билети за мача ще се продават от 12 часа в събота!Вземайте предварително да не се получи като предния мач ;)
От варненския клуб съобщиха, че за улеснение на феновете касата до служебния вход ще бъде отворена още в 12 часа наобед в събота, а останалите - в 14,30.
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 07 авг 2015 08:05

Нека посрещнем сините с усмивка и ...с една пародия!
Последна промяна от Iceberg на 07 авг 2015 11:29, променено общо 1 път.
Причина: т.1 и т.8 от правилника!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 07 авг 2015 08:10

Голям Курьор от Мартиника за ...Левски!

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ior-339922
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 авг 2015 09:20

[quote="KIL"]Нека посрещнем сините с усмивка и ...с една пародия!

Аплодисменти Косьо !!! :mrgreen:

Върни се в “Черно море”