1982 написа:Така е, не съм у ред, отказвам да призная как САЩ са злите и гадните, а Япония е жертва в тая война. Нека съм тъп.
Е, то целия форум вижда какъв си...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Така е, не съм у ред, отказвам да призная как САЩ са злите и гадните, а Япония е жертва в тая война. Нека съм тъп.
HoUs4oOL написа:1982 написа:Ами и САЩ водят отбранителна война.
Колко цивилни американци измряха след нападението над Пърл харбър?
HoUs4oOL написа:1982 написа:А СССР къде се отбранява, в Берлин или Будапеща ли ??!
В Будапеща се води война, измират около 100 хиляди руснаци, какво общо има с пуснатата над цивилно население атомна бомба?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:za nas e toj religiq написа:1982 написа:HoUs4oOL написа:1982 написа:А Русия кога ще си плати, че за нея май нямат да стигнат наличните ракети ?!
За кое да си плати?
Ама дай от 45 насам.
Защо само от 45-а насам, преди това не се ли брои ??!![]()
![]()
Иначе и от 45-а насам има за какво - Унгария, Чехословакия, Афганистан, Грузия, Чечня, Арабския полуостров (където САЩ дълги години поддържаха Израел, а СССР - арабите) и т.н.
Ти тотално си сбъркан наистина , като изключим Унагрия и Чехословакия за където си прав , то за другите имаш ли въобще идея за кво са се били
В Афганистан за какво се биеха, разясни ми, тъп русофил ??
1982 написа:Ами и на Иво Джима се води война, ама за там плюем, а в Будапеща било отбранителна война, а на Иво Джима било агресия.![]()
![]()
![]()
HoUs4oOL написа:Съгласен съм, но нека утре всички ядрени сили дружно да изстрелят ракетите към американците, за да си платят за всички човешки животи, които отнеха, поради петролните си амбиции.
HoUs4oOL написа:1982 написа:В Афганистан за какво се биеха, разясни ми, тъп русофил ??
За да не позволят на подкрепяните от американците муджахидини, да свалят правителството...
Там се биеше и НРБ, между другото.![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:1982 написа:Така е, не съм у ред, отказвам да призная как САЩ са злите и гадните, а Япония е жертва в тая война. Нека съм тъп.
Е, то целия форум вижда какъв си...
1982 написа:Айде, пак американците виновни ..... нахлува СССР в Афганистан, трепе 10 години сума народ и накрая виновни .... САЩ.
HoUs4oOL написа:1982 написа:Ами и на Иво Джима се води война, ама за там плюем, а в Будапеща било отбранителна война, а на Иво Джима било агресия.![]()
![]()
![]()
Американците изтласкваха японците от страната си ли, леле колко си неподготвен...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта