Отборът трябва да бъде в "А" окръжна група
Лично представящият се за спасител на ЦСКА Гриша Ганчев посети офисите на Зоналния съвет на БФС на стадион „Васил Левски” днес следобед, за да картотекира футболистите на червените.
Типично по мутренски той нахлу при служителите на футболната централа с неизменната си охрана, информира "Канал 3".
С крясъци и блъскане по масата, които са ехтяли от прозорците на сградата, Ганчев принудил служителите на БФС да картотекират за участие в Югозападната "В" група играчите на ФК ЦСКА, а не на легитимното дружество ПФК ЦСКА АД, което уж иска да спаси, добавя сайтът на Канал 3.
Всъщност, така бизнесменът краде марката ЦСКА. Дори ФК ЦСКА да изкупи дял на ПФК ЦСКА АД чрез юридически машинации, то по правилата на БФС отборът трябва да стартира участие в първенства на България от „А” окръжна, а не от „В” група, твърди още Канал 3.
Никога няма да се оправи тая страна с мутри като тези,които са недосегаеми от всички власти.
Гриша Ганчев викал и блъскал в сградата на БФС заради ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гриша Ганчев викал и блъскал в сградата на БФС заради ЦС
Много ти е старо инфото 

А в същото време водиха играчите на новото отборче да гледат купи и титли в музея на изчезналия вече отбор на ЦСКА. Сигурно да се амбицират и след 30 години да са възстановили историята?
- ***cska***
- Контакти:
Гришата е ВЕЛИКАН!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- nicromanser
- Контакти:
като гледам нивото на целия ни футбол и на отборите наречени "професионалисти" си мисля, че единствения проблем на БФС е ЦСКА в А окръжна
лично мен не ме бърка къде ще играе ЦСКА пак ще си викам за отбора. 1,2,3,4,5г не са проблем така и така от 7 нямаме ни купа ни титла, но личното ми мнение е че така закъсва само футбола ни още по на дълбоко!!!
лично мен не ме бърка къде ще играе ЦСКА пак ще си викам за отбора. 1,2,3,4,5г не са проблем така и така от 7 нямаме ни купа ни титла, но личното ми мнение е че така закъсва само футбола ни още по на дълбоко!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Ако е вярно, това е скандално, ей Богу! 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Това е скандално, но по-хубавото е, че всичко приключи, няма го това отборче вече 

Tommi написа:Ако е вярно, това е скандално, ей Богу!
Вярно е, Томич, футбола ни умря официално.
- ***cska***
- Контакти:
Гришата - ВЕЛИКАН!
Наби го на всички до сливиците,а свинята Пеевски започна да порева - и наред с него всичките му гнусни медии!
Браво Гриша,Браво Ганчев!
ЗАВИНАГИ,ЕДИН ОТ НАС!
Наби го на всички до сливиците,а свинята Пеевски започна да порева - и наред с него всичките му гнусни медии!
Браво Гриша,Браво Ганчев!
ЗАВИНАГИ,ЕДИН ОТ НАС!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
И в "Ъ" група да ги пратят, те пак ще си карат с комунистическите си номера, няма оправия. Преебаха държавата, но се радват.
Върни се в “Кошче за отпадъци”