Йоканович изведе Макаби до плейофите на Лигата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

toristo
Контакти:

Re: Йоканович изведе Макаби до плейофите на Лигата

Мнениеот toristo » 06 авг 2015 19:26

Тик-Так1892 написа:Йоканович е много висок калибър,само че само Сираков го знаеше,а другите всички са лапнишарани.Ама нека,нека Гонзи си седи,да ви съсипе.
Йоканович напусна и мисля,че взе и правилното решение.Защото с този Уотфорд в ВЛ щеше да се похаби и се усети,че не му е мястото в ВЛ,бъдете сигурни,че ще влезе в ШЛ и от там европейските грандове го зоват.

Йоканович не го ли уволни точно Насо? Че Гонзо е некадърник е ясно, но и Насо е същият, ако беше толкова велик ръководител защо стои без работа?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 авг 2015 19:27

Първият извод е, че масата фенове на Левски това добиче футболчето не го отбираме никак. Вторият е, че Гела може да си изяде ташаците от яд заради глупостта или високомерието си.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 авг 2015 19:30

Нашите да си правят изводи ......къде сме сега , а къде можеше да сме :|

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 20:25

toristo написа:
Тик-Так1892 написа:Йоканович е много висок калибър,само че само Сираков го знаеше,а другите всички са лапнишарани.Ама нека,нека Гонзи си седи,да ви съсипе.
Йоканович напусна и мисля,че взе и правилното решение.Защото с този Уотфорд в ВЛ щеше да се похаби и се усети,че не му е мястото в ВЛ,бъдете сигурни,че ще влезе в ШЛ и от там европейските грандове го зоват.

Йоканович не го ли уволни точно Насо? Че Гонзо е некадърник е ясно, но и Насо е същият, ако беше толкова велик ръководител защо стои без работа?

Йоканович го уволни Батков, не Сираков.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 06 авг 2015 20:42

toristo написа:

Батков го уволни,не Сираков.А и май част от феновете... ''разбирачите'' мърмореха.Спомням си и как Томето по едно време почна да говори срещу Йоканович.Колкото и да ми е неприятно да го кажа Сираков е един от малкото хора в българския футбол,който разбират генерално от играта.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 авг 2015 20:44

Много ми е интересно как така треньорите не стават за нищо , но само в България . Йоканович е един от многото примери . Явно вината не е в тях , а в цялата ни система .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 авг 2015 21:04

Йканович май го изгониха и от Англия :(
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 авг 2015 21:15

Old_death написа:Много ми е интересно как така треньорите не стават за нищо , но само в България . Йоканович е един от многото примери . Явно вината не е в тях , а в цялата ни система .

Защо, аз мога да ти дам точно обратните примери - стават за нещо в България, но за нищо в чужбина - Димитър Пенев, Стойчо Младенов...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 06 авг 2015 21:52

Само с треньор нямаше да стане. Йока беше здраво лимииран финансово и доведе някакви доста големи дървета. Разбира си човека, но си трябва доста по-цялостна стратегия за да станата нещата!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 07 авг 2015 00:44

damyanov1963 написа:
Old_death написа:Много ми е интересно как така треньорите не стават за нищо , но само в България . Йоканович е един от многото примери . Явно вината не е в тях , а в цялата ни система .

Защо, аз мога да ти дам точно обратните примери - стават за нещо в България, но за нищо в чужбина - Димитър Пенев, Стойчо Младенов...

Що не продължиш...Иван Вуцов, Шпайдела, Херо, Кокала, Ил.Илиев...май нарочно ги забрави? 8-)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Футбол - Свят”