70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: 70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Мнениеот irradeum » 06 авг 2015 18:29

CTAHKO написа:
Madonna написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:Кой започва тази война, евтино русофилче, Япония или САЩ ??

САЩ :!:

США са виновни ,че Русия е съюзник на нацистите и напада и окупира Полша.США са виновни ,че Русия по подобие на нацистите анексира страни.США са виновни ,че дълго време Русия праща провизии за нацистката военна машина.США са виновни ,че хиляди поляци са избити в Катин.США са виновни ,че милиони германци с пълно бойно снаряжение нападат Русия и руснаците даже и не подозират.
За всичко са виновни США

Мадонке, Мадонке, я си провери пак инфото, кой изпраща провизии на немската машина 8-) И не само провизии 8-)

Станко , я прочети какво биха направили руснаците на Източния фронт, ако не беше помощща им от САЩ. Знам , че трудно ще го намериш при твоите путинофилски приятели, но при добро желание можеш да го намериш в интернет. Надявам се да не четеш избирателно !
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 18:35

irradeum написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:Може разбира се ;) След като на източния фронт са воювали 85% от войските на Вермахта и то най-елитните войски.

Поредната лъжа. Вие, русофилите, лъжата я нямате за нищо.

Чети, чети, моето патенце 8-)

Какво да чете ? Опорните ви точки ли. И с тези уста , които обслужват задника на Путьо , целуваш детето си...За рубли !!! Чудя се колко ли ти плащат ?

Брейййй, тежки приказки 8-) Чак ми вкара чувство за вина ;) Не детето си, а децата си :!: И после, с тези рубли, дето великият вожд Путин ми ги дава, съм изгледал три семейства :!: Така че не смей да петниш името Божие 8-)

П.П. Темата е за жертвите от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки, ама платените тролове пак намериха място да намесят Путин в дискусията 8-) Опорни точки, какво да го правиш 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 06 авг 2015 18:38, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 06 авг 2015 18:38

CTAHKO написа:
irradeum написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:Може разбира се ;) След като на източния фронт са воювали 85% от войските на Вермахта и то най-елитните войски.

Чети, чети, моето патенце 8-)

Какво да чете ? Опорните ви точки ли. И с тези уста , които обслужват задника на Путьо , целуваш детето си...За рубли !!! Чудя се колко ли ти плащат ?

Брейййй, тежки приказки 8-) Чак ми вкара чувство за вина ;) Не детето си, а децата си :!: И после, с тези рубли, дето великият вожд Путин ми ги дава, съм изгледал три семейства :!: Така че не смей да петниш името Божие 8-)

Добре ти плаща Владимир Шаломович ! Вземи отдели някой лев за тест за бащинство :twisted: ...и за тест за наркотици също... :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 18:41

irradeum написа:
CTAHKO написа:
irradeum написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:Може разбира се. След като на източния фронт са воювали 85% от войските на Вермахта и то най-елитните войски.

Чети, чети, моето патенце.

Добре ти плаща Владимир Шаломович ! Вземи отдели някой лев за тест за бащинство :twisted: ...и за тест за наркотици също... :)

Вземи напиши нещо смислено по темата, стига си следвал опорните точки на хелзинкските антибългари 8-) Евреин няма да станеш :!: Запомни го добре 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 06 авг 2015 18:44, променено общо 1 път.

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 06 авг 2015 18:43

CTAHKO написа:Брейййй, тежки приказки 8-) Чак ми вкара чувство за вина ;) Не детето си, а децата си :!: И после, с тези рубли, дето великият вожд Путин ми ги дава, съм изгледал три семейства :!: Така че не смей да петниш името Божие 8-)

П.П. Темата е за жертвите от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки, ама платените тролове пак намериха място да намесят Путин в дискусията 8-) Опорни точки, какво да го правиш 8-)

Такива са троловете на Белия дом - обвиняват за всички грехове на планетата Земя Владимир Владимирович Путин! 8-)
Иначе браво за това , че си изхранил три семейства! Имаш моите поздравления! 8-)
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 06 авг 2015 18:44

CTAHKO написа:Вземи напиши нещо смислено по темата, стига си следвал опорните точки на хелзинкските антибългари 8-)

СТАНКО , той не може да напише нищо смислено! Факт! 8-)
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 18:48

balgarinrusofil написа:
CTAHKO написа:Брейййй, тежки приказки. Чак ми вкара чувство за вина. Не детето си, а децата си! И после, с тези рубли, дето великият вожд Путин ми ги дава, съм изгледал три семейства :!: Така че не смей да петниш името Божие 8-)

Такива са троловете на Белия дом - обвиняват за всички грехове на планетата Земя Владимир Владимирович Путин! 8-)
Иначе браво за това , че си изхранил три семейства! Имаш моите поздравления! 8-)

Не към мен поздравленията, а към Владимир Владимирович :!: Заслугата е изцяло негова :!: Аз съм само инструмент в неговите ръце 8-) Но такъв си ни е малкия Володя. Свит, възпитан, тих, скромен...

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 06 авг 2015 18:53

В този ден трябва да сведем глави пред жертвите на всички войни , пред невинните милиони убити заради нечии идеяли ! Войната е безумие в днешният свят всеки който призовава за война се нарежда редом с ислямска държава и талибаните :!: Избийте си войната от главите никой никога не е спечелил от нея :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 19:01

anihilator написа:В този ден трябва да сведем глави пред жертвите на всички войни , пред невинните милиони убити заради нечии идеяли ! Войната е безумие в днешният свят всеки който призовава за война се нарежда редом с ислямска държава и талибаните :!: Избийте си войната от главите никой никога не е спечелил от нея :!:

Това го кажи на платените кънтърстрайкърчета, дето са хващали пушка само в играта и си мислят че и в реалността е така 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 авг 2015 19:18

brossy написа:Благодарение на тези бомби,войната свършва.Може би жертвите щяха да са много повече ,ако тези бомби не бяха използвани.Жалко ,че загиват много невинни хора.Дано никога повече няма такава жестока война.

Съжалявам колега ,но не е заради тях,а заради настъпващите съветски войски.Четете повече и по-внимателно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”