70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: 70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Мнениеот brossy » 06 авг 2015 16:17

Победител във войната става Германия.Запада налива цялата си икономическа мощ в Германия,за да покаже ,че капитализъма е по - добър от комунизма.ФРГ е еталон за добра държава за живеене, а ГДР за лоша.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 16:18

djd написа:Абе вие луди ли сте бе?
Като пуснали бомбите и избили десетки хиляди мирни граждани, били спасили много животи.
Има 50 милиона цивилни жертви във ВСВ. Какво са спасили?
Не съм на страната нито на Русия, нито на САЩ, нито на Германия.
Но съществата, които са предизвикали и водили тази война, са престъпници. Те си играят с нашите съдби и животи все едно сме фигурки от шаха.

Тези същества са Германия, Япония и Италия. ВСВ е изцяло тяхно дело.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 06 авг 2015 16:20

1982 написа:
Като пуснали бомбите и избили десетки хиляди мирни граждани, били спасили много животи.
Но съществата, които са предизвикали и водили тази война, са престъпници. Те си играят с нашите съдби и животи все едно сме фигурки от шаха.

Всички участвали.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 авг 2015 16:21

1982 написа:

Да ти кажа не съм съвсем убеден. Тази война изисква огромни пари.
Освен това до 1941-ва Германия и СССР са съюзници.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 16:21

1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:Може разбира се ;) След като на източния фронт са воювали 85% от войските на Вермахта и то най-елитните войски.

Поредната лъжа. Вие, русофилите, лъжата я нямате за нищо.

Чети, чети, моето патенце 8-)

Няма какво да чета, тея процентчета само пред някой жалък събрат-русофил могат да минат.

Разбира се, че на източния фронт са по-голяма част от войските, но процентите са някъде малко над 60.

Относно елитността - кажи ми защо танков ас като Михаел Витман е преместен от съветския фронт на западния, нали най-елитните части се биели все на изток ?!

Ама как щяло да четеш.Аз пък как може да говоря такива работи, на теб всичко ти е ясно ;) То и затова не си спрял да се излагаш :lol: Акъл в чужди глави не наливам. Това е положението. Поне излез от темата, да не зацапваш прекрасната и акуратна дискусия с начетените потребители 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 16:22

HardWork написа:
CTAHKO написа:
brossy написа:
CTAHKO написа:
brossy написа:Благодарение на тези бомби,войната свършва.Може би жертвите щяха да са много повече ,ако тези бомби не бяха използвани.Жалко ,че загиват много невинни хора.Дано никога повече няма такава жестока война.

Войната вече беше свършила, когато САЩ правят бомбардировките ;) Хайде не си мийте ръцете по този начин и не приписвайте такава роля на американците, каквато не им се полага ;)

Пич,мразя американците почти ,колкото мразя и руснаците.Но мога да ти кажа само едно,по глупаво водене на война от руснаците няма.Колко хора са умрели заради лоша тактика.Може ли победителя във войната да има най - много жертви.

Може разбира се ;) След като на източния фронт са воювали 85% от войските на Вермахта и то най-елитните войски. А това не са разпасаните италианци, срещу които е водил боеве насраният Монтгомъри 8-) Сталин по какъвто и начин да е бил постъпил, е щял да носи много загуби 8-) Цялата ударна сила на Германия е стоварена върху него.

Бах тез германци много силни бе! Няколко стотин хиляди немеца са убили 40 милиона руснаци :mrgreen: :lol: ??

18 милиона е немската армия
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 16:23

djd написа:
1982 написа:

Да ти кажа не съм съвсем убеден. Тази война изисква огромни пари.
Освен това до 1941-ва Германия и СССР са съюзници.

Да, и това още веднъж показва каква долна измет са руснаците. До 1941-а дружно с нацистите са заграбвали Европа и са трепели заедно, а накрая се изкарват от добрите в тая война.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 авг 2015 16:24

Аристотел Онасис, да речем, натрупва богатството си по време на войната. Кара нефт и на Оста, и на Съюзниците.
И никой не му спира танкерите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 16:25

CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:Може разбира се ;) След като на източния фронт са воювали 85% от войските на Вермахта и то най-елитните войски.

Поредната лъжа. Вие, русофилите, лъжата я нямате за нищо.

Чети, чети, моето патенце 8-)

Няма какво да чета, тея процентчета само пред някой жалък събрат-русофил могат да минат.

Разбира се, че на източния фронт са по-голяма част от войските, но процентите са някъде малко над 60.

Относно елитността - кажи ми защо танков ас като Михаел Витман е преместен от съветския фронт на западния, нали най-елитните части се биели все на изток ?!

Ама как щяло да четеш.Аз пък как може да говоря такива работи, на теб всичко ти е ясно ;) То и затова не си спрял да се излагаш :lol: Акъл в чужди глави не наливам. Това е положението. Поне излез от темата, да не зацапваш прекрасната и акуратна дискусия с начетените потребители 8-)

Както винаги, Станко, аз ти давам конкретен пример за неверните ти писаници - Михаел Витман, вместо да го коментираш, ти си ляляш глупостите наизуст.

Никога не си боравел с реални факти и аргументи, само лъжи и приказки наизуст.

scot

Мнениеот scot » 06 авг 2015 16:28

Ми вече е време да треснат още ядрени бойни глави....
къмто 10-15. Превантивно и за удоволствие. Мноо се забави вторичния взрив. Апа ако тресне у европътъ - БЕЗЦЕННО!

Върни се в “Свободна зона”