Партизан-Стяуа 4:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedSkin

Re: Партизан-Стяуа 4:2

Мнениеот RedSkin » 06 авг 2015 11:50

Заклет Левскар написа:
Captain Stottlemeyer написа:Който не е бил дузпа през живота си - той не е пропускал. Случвало се е, случва се и ще се случва и на най-великите футболисти. Да е жив и здрав Божинов - да си кара колите, да е*е жените и да си брои парите - човекът ги е изкарал честно. А комплексираните мухльовци, които тази вечер плюят по негов адрес, утре рано сутринта ще се наредят на опашката за мекици и ще си броят стотинките: дали ще им стигнат, за да се поглезят и с едно кафе... 8-)

Много точно мнение.

Някой знае ли:
[offtopic]Дали е имало българи подкрепящи румънските комуняги в Белград? :mrgreen:[/offtopic]

Тебе кво те грее?
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 06 авг 2015 11:51

Captain Stottlemeyer написа:Който не е бил дузпа през живота си - той не е пропускал. Случвало се е, случва се и ще се случва и на най-великите футболисти. Да е жив и здрав Божинов - да си кара колите, да е*е жените и да си брои парите - човекът ги е изкарал честно. А комплексираните мухльовци, които тази вечер плюят по негов адрес, утре рано сутринта ще се наредят на опашката за мекици и ще си броят стотинките: дали ще им стигнат, за да се поглезят и с едно кафе... 8-)

Напълно съм съгласен с коментарът ти.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 авг 2015 13:34

Всички братя винаги живеят мирно и тихо и никога няма какво да делят (като напр. имоти, земи), така ли? :) Това че сме воювали многократно няма как да намали нито нашата, нито тяхната славянска кръв във вените. Не знам дали е достойно да им симпатизираш, обаче за мен е по-неприемливо да симпатизираш на враговете им. Принципно е най-добре да изгладим всички противоречия и различия с тях и да гледаме в една посока.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 06 авг 2015 13:49

Chervenoarmeetz написа:До balgarinrusofil.
За да са ти братя съебите, явно бая от тях са задоволили майка ти! Мразя да обиждам хората, но братята на най-големите ни врагове (след макетата, които не се смятат българи) за мен не са нормални хора!

Най големия ти враг са родителите ти . Жалко че са създали малоумник , като теб!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 06 авг 2015 14:32

doktora25 написа:Всички братя винаги живеят мирно и тихо и никога няма какво да делят (като напр. имоти, земи), така ли? :) Това че сме воювали многократно няма как да намали нито нашата, нито тяхната славянска кръв във вените. Не знам дали е достойно да им симпатизираш, обаче за мен е по-неприемливо да симпатизираш на враговете им. Принципно е най-добре да изгладим всички противоречия и различия с тях и да гледаме в една посока.

Ми айде да ги изгладим - кажи им да върнат Западните покрайнини,Ниш,Пирот,Враня,Зайчар, да платят кръвнина на роднините на избитите в Македония, да се извинят за македонизмът, да си разкарат комуносърбите от управлението в Македония.

Ние не сме откраднали и 1 милиметър сръбска земя,така че от наша страна всичко е точно - факт.

Но както виждам Сърби Я няма намерение да се извинява , а усилено работи за измислянето на нов народ и език - шопският.

И като финал: Както всички ще се погнусите от българин слушащ и кефещ се на турска поробителска музика , така и аз се погнусявам от слушането на сръбска музика .
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 авг 2015 14:58

Тоест, през вековната си история ние си стоим мирно и тихо на майката Земя, никога не сме гледали в чуждите територии, никога не сме убивали невинни хора и сме заобиколени от всякакви зли създания, които искат да ни затрият

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 06 авг 2015 15:05

South_Park написа:Ми айде да ги изгладим - кажи им да върнат Западните покрайнини,Ниш,Пирот,Враня,Зайчар, да платят кръвнина на роднините на избитите в Македония, да се извинят за македонизмът, да си разкарат комуносърбите от управлението в Македония.

Ние не сме откраднали и 1 милиметър сръбска земя,така че от наша страна всичко е точно - факт.

Но както виждам Сърби Я няма намерение да се извинява , а усилено работи за измислянето на нов народ и език - шопският.

И като финал: Както всички ще се погнусите от българин слушащ и кефещ се на турска поробителска музика , така и аз се погнусявам от слушането на сръбска музика .

+1

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 06 авг 2015 15:07

drvasko98 написа:Тоест, през вековната си история ние си стоим мирно и тихо на майката Земя, никога не сме гледали в чуждите територии, никога не сме убивали невинни хора и сме заобиколени от всякакви зли създания, които искат да ни затрият

От Освобождението насам не сме. Факт. Стремили сме се само да обединим земите населени с българи.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 17:37

drvasko98 написа:Тоест, през вековната си история ние си стоим мирно и тихо на майката Земя, никога не сме гледали в чуждите територии, никога не сме убивали невинни хора и сме заобиколени от всякакви зли създания, които искат да ни затрият

Ние на 3 морета стигаме с цветя и рози, раздавани на другите народи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 17:39

И, в крайна сметка, тук говорим за футбол, не може ли поне веднъж да не намесвате дежурните глупости ??!

Направете си тема за миналото на България и Сърбия и там си пишете до втръсване тея неща, не е нужно всяка тема да осирате с едни и същи тъпотии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Футбол - Свят”