Браво на Стоилов и Астана. Жалко, че в Казахстан почти никой не се интересува от футбол и няма да получи кой знае какво признание. Но това не е толкова важно.
п.п. Дребен23, казаците са от друга страна, която отдавна е много по-напред от България във футболно отношение. В Казахстан има казахи, руснаци и тук-там някой кореец, узбек, украинец...
Уникален обрат прави Астана на Мъри.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Уникален обрат прави Астана на Мъри.
riftwar написа:Браво на Мъри и успех в плейофа.
Между другото, забелязахте ли, че Осман Джалоу, който за малко се размина с Левски, сега играе в ХИК и има 4 мача, 2 гола и 1 асистенция? Защо там не се притесниха от заболяването му, а тук го изгониха като чумав?
Той и Жужу има 6 мача, 3 гола и 3 асистенции за Стяуа... 2 гола и 3 асистенции в ШЛ. Ама инджелерът го изгони като дебел и некадърен...
Понеже постоянно се цитират разни бюджети, я ми дайте някой сайт с бюджетите на футболните отбори и аз да се ограмотя. Но не от типа "говори се че...."
dreben23 написа:... Спомням си, че май мериха преди няколко сили с Ботев ако не се лъжа и канарчетата ги разгромиха. И след това им е потръгнало на хората, щото са си взели нужните поуки ...
е - нали точно Мъри им беше треньор тогава, сега - не могат да го гледат - не знам защо

Кайрат пък се класира за плейофите на ЛЕ отстранявайки Абърдийн а преди това в първия кръг се бяха справили и с Цървена Звезда! Именно отбора от Алмати е голямата заплаха за титлата на Мъри в първенството!