Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 05 авг 2015 09:31

iliev72 написа:
Chelsea manager Jose Mourinho believes Liverpool’s “amazing investment” has transformed them into title contenders.

Хитрата лисица.Дали сме откраднали някоя негова цел , че така говори.

Бентеке ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 авг 2015 10:15

PSvilenov написа:
suareshampion написа:
PSvilenov написа:Чета на неколко места че сумата за това крило дето взимаме ще е около 15 милиона . Ако това е вярно ,просто нямам думи . Не знам вече как да опиша Роджърс , тоя се е побъркал. Това е по абсурдно от всичките ни идиотски трансфери които сме правили . Не го искам тоя в никакъв случай.

Който е писал тва за наема на Маркович не е журналист, а болен наркоман . Как може да му хрумне изобщо, че щото идва некво дете от барса сърбина ще го отнесе. Та Маркович е играл в Португалия, играл е във ВЛ . Опитът му не отговаря на годините му. Кой би си помислил, че "дрибльорче" в сегунда Б ще го замести. За 15 милиона някой хора взимат Чех и Швайнщайгер , ние взимаме менте кадрите на Испания .

Абе кво ви пука колко пари дават американците ве моите деца ? Нека да дават щом продадоха Суарес и Стърлинг.Дреме ми на бахура ,колко давали .
Важното е да направим силен отбор с равностойни смени ,пък друго нищо не ме ебе !
Аз исках опитно крило ,но като имаме предвид МОДЕЛА ,просто трябва да се примирим с децата, които се купуват. Янките налагат Модела ,не Роджърс.Много моля ,придържайте се към тоя факт .
Адама е на 19 .А на колко е Ибе ? Май и той е на 19 :lol:
Рахим е на 20 ,да не говорим ,че от 18 годишен е титуляр в Ливърпул .
Сега търсим заместник на Рахим .Аз исках опитния Педро ,но модела ,моделааа . За това ,ако наистина това момче пристигне в Ливърпул ,трябва да го подкрепяме . Много е бърз .Уникално бърз .По бърз от Ибе . Явно той ще е заместника на Рахимчо .
Барса имат най добрата школа в света ,така че да не ви учудва цената .Да не говорим ,че тя не е уточнена още . Това са само слухчета.
Не можеш да привлечеш в Ливърпул ,Чех или Швайнщайгер ,защото самите те не искат .Станахме мишки ,що се отнася до името .Придържайте си и към тоя факт. Чех и германеца искат да отидат в отбори ,които могат да печелят титли .А като се обърнат назад и видят 25 годишния ни срам ,много лесно биха ни подминали .
И между другото Адама ако хване Лазар на 100 метра ,ще го изяде . Аз не мога да приема Лазар за типично крило и това е .А като го гледам и на самия него май не му се играе там .

Тоя твоя треньор ще ни доведе до фалит или дори по лошо. Наследникът на Роджърс ще бъде ощетен откъм бюджет защото ирландеца се гаври с парите който му дават.

Роджърс няма да доведе отбора до фалит ,напротив той знае как да развие ,доразвие качествата на даден играч и вдига космически цената им . И това е една от причините ,алчните американци да го искат в отбора си .
Нека не говорим за наследници ,защото видяхме какво се случи с наследника на Далглиш ? Заради прахосаните пари на вятъра от Далглиш за куци магарета ,американците дадоха на Роджърс в първия му сезон едва 25 млн за летни трансфери .Смях. И то при положение ,че Далглиш му беше оставил най лошото наследство на света и всеки друг треньор би изпаднал от ВЛ. Далглиш изсра един тон лайна и ни направи за смях пред целия свят.Но Роджърс оправи нещата и за малко не стана шампион. След това продадоха най добрия а другия най добър го нямаше цял сезон и видяхме какво стана .
Последна промяна от suareshampion на 05 авг 2015 10:55, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 авг 2015 10:39

PSvilenov написа: Гледах му неколко клипа в интернет на играта, не ме впечатлява достатъчно и не го виждам как ще се справи във Висшата Лига. Гледах някъде някаква статистика ,че бил най-успешният дрибльор по процент по напред дори от Азар , Роналдо и Меси ( в топ 5 дивизиите на европа + сегунда Б ) и как всеки се радваше че сме уцелили некво класно попълнение едва ли не . В сегунда Б и на мен успешният дрибъл ще ми е над 50 % без много зор . А Джорън Ибе бе взет под медиино внимание още като го докарахме в школата ни на 16 . И от тогава не знам дали е било пропуснато някъде да се отблежи като новина некой уикенд дето е впечатлил с играта си . Да ги сравняваш тях двамата е абсурдно .
А да дадеш 15 милиона за едно такова " дрибльорче " ( сега предполагам разбра защо му викам дрибльорче ) е адската глупост и гавра с парите. Слава богу няма истина в тоя слух и ще се разминен с този тип .

Напротив ,точно на клипчетата се вижда невероятната му бързина ,техника на скорост и точно центриране . Ще ту купя очила :lol:
Я разясни тук на аудиторията какво е "дрибльор" и от кога има класации за дрибльори ? Нека те чуя ?
Джордан Ибе не беше взет под никакво медийно внимание .Фенчетата на Ливърпул нямахте никаква представа кой е Джордан Ибе до скоро ,айде моля ви се не ми се слушат глупости .
Аз следя Джордан от първия му ден в клуба ,като му гледах почти всички мачове в юношеските гарнитури ,националните гарнитури и в Дарби.
И не само Джордан а и Рахим ,Сусо ,Фланаган ,Уисдъм и т.н.,както и всички талантливи момчета ,които в момента бяха взети на турнето от Брендън . И това може да се види в темите за юношите ,както тук ,така и в официалния сайт. Аз прогнозирах ,че ще Ибе и Рахим ще станат големи играчи още когато бяха на 15 г. Прогнозата ми и за сегашните таланти може да се види в тия теми . Мога да говоря цял ден с всеки ,който има наблюдения върху школата .Знам абсолютно всичко за школата .Знам абсолютно всички играчи ,които са и в U21 и в U18 и ги следя от години .
В тоя ред на мисли ,искам да изкажа радоста си от дългосрочния договор на Оджо ,който той подписа вчера. Това едно признание за мен ,защото аз прогнозирах ,че тоя играч един ден ще подпише договор с мъжете .
Освен Оджо ,имаме и още две много добри крила Хари Уилсън и Райън Кент ,които са на 18 г. И от тая гледна точка ,аз се учудих ,че ще взимаме 19 годишно крило . Ако се взима крило ,то трябва да е опитно според мен ,защото тия наши три млади крила са с огромен потенциал и може би ги гласят от другото лято за мъжете ,или поне някой от тях . Но ще видим какво ще стане...
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 авг 2015 10:52

Новината за Стъридж е много добра . Аз обожавам тоя играч . Много жалко за проблемите му . Дано вече всичко е наред ,защото той е от жизнено важно значение за класирането !! Двамата отпред с Бентеке ще затварят много усти . И като прибавим другите класни играчи зад тях Коутиньо,Фирмино,Милнър ,Ибе ,Джан,Клайн и Сако ,спокойно можем да мислим и за титлата .
Очаквам Дани Стъридж да се включи на пълни обороти на 17 септември в мача за ЛЕ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 05 авг 2015 16:21

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 05 авг 2015 16:57

suareshampion написа:
PSvilenov написа: Гледах му неколко клипа в интернет на играта, не ме впечатлява достатъчно и не го виждам как ще се справи във Висшата Лига. Гледах някъде някаква статистика ,че бил най-успешният дрибльор по процент по напред дори от Азар , Роналдо и Меси ( в топ 5 дивизиите на европа + сегунда Б ) и как всеки се радваше че сме уцелили некво класно попълнение едва ли не . В сегунда Б и на мен успешният дрибъл ще ми е над 50 % без много зор . А Джорън Ибе бе взет под медиино внимание още като го докарахме в школата ни на 16 . И от тогава не знам дали е било пропуснато някъде да се отблежи като новина некой уикенд дето е впечатлил с играта си . Да ги сравняваш тях двамата е абсурдно .
А да дадеш 15 милиона за едно такова " дрибльорче " ( сега предполагам разбра защо му викам дрибльорче ) е адската глупост и гавра с парите. Слава богу няма истина в тоя слух и ще се разминен с този тип .

Напротив ,точно на клипчетата се вижда невероятната му бързина ,техника на скорост и точно центриране . Ще ту купя очила :lol:
Я разясни тук на аудиторията какво е "дрибльор" и от кога има класации за дрибльори ? Нека те чуя ?
Джордан Ибе не беше взет под никакво медийно внимание .Фенчетата на Ливърпул нямахте никаква представа кой е Джордан Ибе до скоро ,айде моля ви се не ми се слушат глупости .
Аз следя Джордан от първия му ден в клуба ,като му гледах почти всички мачове в юношеските гарнитури ,националните гарнитури и в Дарби.
И не само Джордан а и Рахим ,Сусо ,Фланаган ,Уисдъм и т.н.,както и всички талантливи момчета ,които в момента бяха взети на турнето от Брендън . И това може да се види в темите за юношите ,както тук ,така и в официалния сайт. Аз прогнозирах ,че ще Ибе и Рахим ще станат големи играчи още когато бяха на 15 г. Прогнозата ми и за сегашните таланти може да се види в тия теми . Мога да говоря цял ден с всеки ,който има наблюдения върху школата .Знам абсолютно всичко за школата .Знам абсолютно всички играчи ,които са и в U21 и в U18 и ги следя от години .
В тоя ред на мисли ,искам да изкажа радоста си от дългосрочния договор на Оджо ,който той подписа вчера. Това едно признание за мен ,защото аз прогнозирах ,че тоя играч един ден ще подпише договор с мъжете .
Освен Оджо ,имаме и още две много добри крила Хари Уилсън и Райън Кент ,които са на 18 г. И от тая гледна точка ,аз се учудих ,че ще взимаме 19 годишно крило . Ако се взима крило ,то трябва да е опитно според мен ,защото тия наши три млади крила са с огромен потенциал и може би ги гласят от другото лято за мъжете ,или поне някой от тях . Но ще видим какво ще стане...

https://twitter.com/OptaJose/status/616 ... 96/photo/1

заповядай,ето ти класацията за "дрибльор" . Обяснявам на всички за последен път защо му викам "дрибльорче". Ти от всички най- трябва да си против тоя трансфер щото е поредният скъп анонимник този, а точно такива не трябва да се взимат .

Джордън Ибе го следя от както е дошъл в школата ни и след всеки негов добър мач оттам нататък се е пишело за него . Ибе не е футболист само на думи. Не си мисли, че само ти си го гледал и си му възлагал надежди

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 05 авг 2015 17:34

boabbb написа:
iliev72 написа:
Chelsea manager Jose Mourinho believes Liverpool’s “amazing investment” has transformed them into title contenders.

Хитрата лисица.Дали сме откраднали някоя негова цел , че така говори.

Бентеке ...

Притребвал им е Бентеке. Хората си взеха за без пари Фалкао . Уредиха му некъв смешен наем за жълти стотинки . Един от най-добрите нападатели на Европа си имат + Коща и златната резерва Реми ( който ние отхвърлихме ) . Баш за Бентеке ще реват .
Колумбиецът е звяр, не гледайте че Ван Гаал не знае кво да си прави футболистите. Той и Перси и Ди Мария изглеждаха като клоуни през последният сезон , не се заблуждавайте от трите му гола през миналият сезон

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 05 авг 2015 20:04

suareshampion написа:Роджърс няма да доведе отбора до фалит ,напротив той знае как да развие ,доразвие качествата на даден играч и вдига космически цената им . И това е една от причините ,алчните американци да го искат в отбора си .
Нека не говорим за наследници ,защото видяхме какво се случи с наследника на Далглиш ? Заради прахосаните пари на вятъра от Далглиш за куци магарета ,американците дадоха на Роджърс в първия му сезон едва 25 млн за летни трансфери .Смях. И то при положение ,че Далглиш му беше оставил най лошото наследство на света и всеки друг треньор би изпаднал от ВЛ. Далглиш изсра един тон лайна и ни направи за смях пред целия свят.Но Роджърс оправи нещата и за малко не стана шампион. След това продадоха най добрия а другия най добър го нямаше цял сезон и видяхме какво стана .

И на кой доведен от Роджърс футболист цената се е вдигнала "космически" ? На Балотели,Маркович,Борини,Алън ? До сега Роджърс не е взел нито един футболист за когото да сме получили многомилионна оферта както за Суарез,Стърлинг,Торес. Далглиш направи малко трансфери на фона на Роджърс и ако погледнеш коефициента му успешни то той е десетки пъти по-голям от на Роджърс само ако броим Суарез.Далглиш също похарчи чисто около 25 млн така че не оправдавай шушумигата с легенда.Далглиш беше този който получи най-лошото наследство от Ходжсън и за краткото време което беше начело стабилизира значително играта на отбора дори спечели трофей(нещо което Роджърс няма да направи).За разлика от Роджърс, Далглиш успя да замени считания по онова време за незаменим Торес докато знаеш как Роджърс се справя до момента с заменянето на незаменими играчи - Суарез със Балотели,Джерард с безплатния Милнър и тнт.
Да плюеш легенда на отбора за сметка на шматка която не знае къде се намира и какво да прави е смешно.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 05 авг 2015 20:07

suareshampion написа:
PSvilenov написа:

Ти следеше и Тони Силва и дори ти беше любимец.Предричаше му бляскаво бъдеще....На твое място бих се въздържал от пророчества че ще се напълни Бъгарското първенство с млади "звезди" минали през Ливърпул...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 авг 2015 22:37

Пак чета за интерес на Барса към Морено, споменава се и Рома като кандидат за подписа му. Ако го изтървем ще сме най-големите кретени.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”